LilyLady @ 27.02.2023 16:55Skaidrs, ka bīloveda aizdzeršanās sit ārā korķus pudeļbirstei. Tādēļ aizskrēja pie Līgas, paraudās draudzenei uz kakla, paēdīs pie viņas vēl na haļavu un Mia tiek pieskatīta.
SantaBarbara @ 25.02.2023 19:39
Abi bija pieraduši ,ka visu otrās puses kārtoja,tagad ir tāds “stulbs un vel stulbāks “ kombinācija un kaut kā mēgina atrisinat tas dzives situacijas ,protams,tā vieta lai stalkotu Madaru gan jau vareja palasit info par bērnu foto uznemshanu pie fotografu vai majas ,bet nu nebija laika….
Otra lieta 2,5 gadus vecs berns un nevar pierunat uztaisit foto 1 h ,blaviens man katru reizi kad to mazo redzu video ,vai vina kaut ko stāsta ir tadi red flags ,liekas nu aizved ludzu beidzot pie arsta .Ar bernu ,kas ir 2,5 gadus vecs jau var daudz ko sarunat -ari bildi uztaisit,piem, 15 min laika .
Tāpat meitenes pasu dalja vienmēr ir loti labi uztrenejushas skillu mazus bernus focet pēc iespejas atrak ,bet te atkal ir shi situacija ,nezinu man nepatīk tā ieksheja sajuta par to mazo ,kaut kas nav …..
Mercury6 @ 27.02.2023 23:33Lieņuks Satversmi ar mazo burtu uzrakstījusi. Oj, oj, oj.
Melllllene @ 28.02.2023 00:28
Vēl bieži vien neievēro atšķirību starp "kas" un "kurš". No pēdējā story - ..ārprāts, kurš ir jāpieņem.. ?
Vismaz mani skolā mācīja, ka "kurš" izmanto, kad runā par dzīvo, "kas" par nedzīvo.
Filoloģei būtu jau jāzina ?
Mušpapīrs @ 28.02.2023 00:58
Man liekas, ka "kurš" ir konkretizēts "kas". Latviski šīs formas nav noteiktas dzīvām būtnēm un nedzīviem priekšmetiem/parādībām utt
Minelūše @ 27.02.2023 16:52Lai kā tur nebūtu, bet Kivim Lienes prombūtne acīmredzot ir pilnīgi pie pēcpuses. Kad toreiz radi Lieni aizveda uz psiheni, viņš uzvedās kā ārprātīgs, pa visiem sociālajiem tīkliem ņēmās, visiem palīdzību prasīja, lai mīļoto palīdz atrast. Pat sirds sāka streikot, pienācās ātros saukt. Tagad pofig, sieva aizgājusi no mājas, nu i fig ar viņu. Varbūt pat cer, kaut pēc iespējas ilgāk neatnāktu?
kur tas info tagad ir? Nekur neredzuEpiskā @ 27.02.2023 12:44
Andris vadīs ko līdzīgu Rampas ugunīm pa STV
Mušpapīrs @ 28.02.2023 00:58
Man liekas, ka "kurš" ir konkretizēts "kas". Latviski šīs formas nav noteiktas dzīvām būtnēm un nedzīviem priekšmetiem/parādībām utt
DamnFine @ 27.02.2023 23:53
Vai ir kāds pamats domāt, ka šamējiem kāda problēma, izņemot to, ka Liene aizgājusi ciemos. Pašai itka gribētos, lai kāda drāmiņa apakšā, bet īsti nekas par to neliecina
Protams, paies pāris dienas un būs storiji tā kā nekas nebūtu noticis. Kivis pamīcīs kādu Natašu, nolaidīs tvaiku un būs atpakaļ. Domājat, ka Liene šim nepiedos? Kur tad liksies? Tad jau viņai būtu jāsāk domāt kā uzturēt bērnu, maksāt pa īri ,jāmeklē darbs. Nu, ja vien neaizbēg pie mammas vai māsas...Mercury6 @ 27.02.2023 23:02Nekas nebūs, Liene pārnāks mājās un viss. Viņi nešķirsies, abi tik tālu izbazūnējuši savu lielo mīlu, ka spīta pēc turpinās to teātri līdz mūža galam. Pārāk tālu abi sapinušies viens otrā, visus tiltus nodedzinājuši.
Tur būs grūti Kivim atkratīties. Tak viņam un viņa jaunajai mīlai vairs nebūs normālas dzīves...qwe @ 28.02.2023 08:55Ļenka jau kivi nepametīs, bet kivis ļenlu gan var pamest un nenākt vairs atpakaļ no tādām Natašām ?
TikiTaki @ 28.02.2023 07:57
Tur notikumu sērija. Sestdienas vakarā Lieņukam nejauši ieslēdzās laivs.
Tajā dzirdams, kā viņa 2x noklausās Kivja ziņu, kir viņš vainīgā tonī taisnojas, ka esot aizkavējies, pēc pusstundas braucot. Esot te tāda forša kompānija. Uzsvēra stingri, ka mīlot.
Pēc tam bija skaņa, tā it kā kāds kaut ko pa gaisu spertu. Pēc tam atkorķēja pudeli tā, ka bija dzirdams, ka korķis pa gaisu aizlido.
Svētdien bija klusums. Pirmdien no rīta pie Līgas brokastis ae kečupa sirsniņu.
Mēs kā izmeklētājs Caps, velkam stīgas kopā. Protams, to, ka tā ir 100% garantēt nevar. Skatīsimies, kā notikumi attīstīsies.