vai viņa nav atradusi viņa mini sardelīti 😁Tusnelda @ 27.02.2023 20:38
Varbūt jaunajai mīlai klitoru vēl nav atradis, hi hi hīīī ??
Ariete @ 27.02.2023 21:12vai viņa nav atradusi viņa mini sardelīti ?
Ariete @ 27.02.2023 21:12vai viņa nav atradusi viņa mini sardelīti ?
no mini sardeles palika vien kabanos desiņa 😂Tusnelda1 @ 27.02.2023 21:28
Ļenka nodeldējusi. 13 orgasmi diennaktī nav joka lieta! ??
Mercury6 @ 27.02.2023 23:02Nekas nebūs, Liene pārnāks mājās un viss. Viņi nešķirsies, abi tik tālu izbazūnējuši savu lielo mīlu, ka spīta pēc turpinās to teātri līdz mūža galam. Pārāk tālu abi sapinušies viens otrā, visus tiltus nodedzinājuši.
*Cap @ 27.02.2023 23:12Liene atradusies lielā tradicionālo vērtību aizstājēja, kas uztraucās par dzimstību ?
Tikai nevajag, parūpējies par saviem 4 bērniem, neiemaini tos pret vīrieti, kuram vienalga pret Taviem bērniem un tad parunāsim
teberebe @ 27.02.2023 23:25Es nevaru ar tiem tupajiem homofobu argumentiem. Ka notiks ar ģimenēm un dzimstību? Kas tieši varētu notikt? Pēc Lienes (un daudzu līdzīgi domājošo) loģikas sanāk, ka, ja nav dzīvesbiedru likuma, tad visi geji un lezbietes izdomās, ka tomēr labāk būs hereto un sāks precēties ar pretējo dzimumu un dzemdēt valstij bērnus? Kur pretī, ja ir dzīvesbiedru likums, tad pēkšņi cilvēki sāks random mainīt orientāciju. Kur var būt tik aprobežotas spriestspējas ?
Prieks, ka vismaz šeit lielākā daļa dāmu ir ar mani līdzīgās domās ?
teberebe @ 27.02.2023 23:25Es nevaru ar tiem tupajiem homofobu argumentiem. Ka notiks ar ģimenēm un dzimstību? Kas tieši varētu notikt? Pēc Lienes (un daudzu līdzīgi domājošo) loģikas sanāk, ka, ja nav dzīvesbiedru likuma, tad visi geji un lezbietes izdomās, ka tomēr labāk būs hereto un sāks precēties ar pretējo dzimumu un dzemdēt valstij bērnus? Kur pretī, ja ir dzīvesbiedru likums, tad pēkšņi cilvēki sāks random mainīt orientāciju. Kur var būt tik aprobežotas spriestspējas ?
Prieks, ka vismaz šeit lielākā daļa dāmu ir ar mani līdzīgās domās ?