loija @ 12.04.2025 23:36
Kāpēc domājat, ka acis operē? Tās birstes varbūt izplūkāja, jo nav naudas jaunām?
Anīle līne @ 13.04.2025 08:15
Par sānsoļiem es neeamu skeptiska, skeptiska esmu par to, ka pēc skata tīri normālai dāmai ir bijusi vēlme kopā ar Kiviču burzīt palagus. Viņš taču vizuāli ir vēē, lai ļautos vienas nakts romānam ar rokstāru. Nu labi, tā mana gaume, bet tomēr...
EmilijaArm @ 13.04.2025 08:12Vēl varētu būt, ka visa šī mistika ir banāla politiskā aģitācija. Uzreiz pēc dāmas bildēm Kivis palaiž bulšita interviju ar Pūpolu, kurš balotējas RD vēlēšanās no NA. Pūpols nav muļķis un varbūt caur šo salašņu (dzelteno žurnālu uzmanība) izdomājis uzrunāt potenciālo vēlētāju. Ja ir haips dzeltenajos par Kivja privāto dzīvi, ļaudis ies soctīklos meklēt vairāk info un uzdursies šai sarunai... Varbūt šitā.
Ļoti diplomātisks vērtējums. Laikam jau mums te pelēkajām pakaļām nesaprast Kvieča pievilcības spēku. Es redzu tikai to plastmasas zobu plati, sarkano, speķaino seju, drukno orangutāna ķermeni, atšauto pēcpusi. Un vēl tā daiļā valodiņa komplektā visam. Bet nu meičuks bildē ļoti piemērots. Ir par ko parunāt šiem.Tonya @ 13.04.2025 09:47
Nu tas tāds ļoti subjektīvs viedoklis. :D varbūt seja ir simpātiska, grūti saprast bildē, bet tie kreisi balinātie mati tomēr man šķiet nedaud norāda uz.. nezinu kā pateikt.. citu sabiedrības slāni?
Hermiine89 @ 13.04.2025 10:04Ļoti diplomātisks vērtējums. Laikam jau mums te pelēkajām pakaļām nesaprast Kvieča pievilcības spēku. Es redzu tikai to plastmasas zobu plati, sarkano, speķaino seju, drukno orangutāna ķermeni, atšauto pēcpusi. Un vēl tā daiļā valodiņa komplektā visam. Bet nu meičuks bildē ļoti piemērots. Ir par ko parunāt šiem.
Anīle līne @ 13.04.2025 08:15
Par sānsoļiem es neeamu skeptiska, skeptiska esmu par to, ka pēc skata tīri normālai dāmai ir bijusi vēlme kopā ar Kiviču burzīt palagus. Viņš taču vizuāli ir vēē, lai ļautos vienas nakts romānam ar rokstāru. Nu labi, tā mana gaume, bet tomēr...
krmmm @ 13.04.2025 10:33
Mēs neko par viņu nezinām, arī Liene tīri pēc skata bija normāla. Bet vispār tas tiešām ir neticami, kādus deģenerātus mēdz izvēlēties sievietes. Mani vispār neizbrīna, ka viņš var kādu atrast. Ja dzīvē nebutu redzējusi neticamas savienības, tad droši vien arī neticētu.
EmilijaArm @ 13.04.2025 08:12Vēl varētu būt, ka visa šī mistika ir banāla politiskā aģitācija. Uzreiz pēc dāmas bildēm Kivis palaiž bulšita interviju ar Pūpolu, kurš balotējas RD vēlēšanās no NA. Pūpols nav muļķis un varbūt caur šo salašņu (dzelteno žurnālu uzmanība) izdomājis uzrunāt potenciālo vēlētāju. Ja ir haips dzeltenajos par Kivja privāto dzīvi, ļaudis ies soctīklos meklēt vairāk info un uzdursies šai sarunai... Varbūt šitā.
Enazenaz @ 13.04.2025 11:40Jums neliekās, ka jūs čakarē? Kā tas tā sagadījies, ka tikai viena forumniece ir redzējusi šos mistiskos storijus, kuri pazuduši burtiski 2 sekunžu laikā? :D
Neticu!
Enazenaz @ 13.04.2025 11:40Jums neliekās, ka jūs čakarē? Kā tas tā sagadījies, ka tikai viena forumniece ir redzējusi šos mistiskos storijus, kuri pazuduši burtiski 2 sekunžu laikā? :D
Neticu!
Es arī redzēju. Skatos anonīmi, jo esmu nobloķēta. Ļoti īsu brīdi bija tās bildes.Enazenaz @ 13.04.2025 11:40Jums neliekās, ka jūs čakarē? Kā tas tā sagadījies, ka tikai viena forumniece ir redzējusi šos mistiskos storijus, kuri pazuduši burtiski 2 sekunžu laikā? :D
Neticu!
DabaTevivēro @ 13.04.2025 12:02Es arī redzēju. Skatos anonīmi, jo esmu nobloķēta. Ļoti īsu brīdi bija tās bildes.
krmmm @ 13.04.2025 12:18
Kāpēc redzēja tikai tās, kas skatās anonīmi? ?