jā… kas tajā paurī darās? Tiešām , nesa musaru un pēkšņi izdomāja aiziet uz Mākslas Muzeju?BURUNDUKS iignais @ 23.01.2025 00:33Pag, ko manas acis ieraudzīja, dāma treniņtērpā Valsts makslas muzejā?
Smalkā stila lietpratēja, aristokrātijas pārstāve, tuvos kontaktos ar angļu karaļnamu. Nē, es tiešām esmu šokā.
BURUNDUKS iignais @ 23.01.2025 00:33Pag, ko manas acis ieraudzīja, dāma treniņtērpā Valsts makslas muzejā?
Smalkā stila lietpratēja, aristokrātijas pārstāve, tuvos kontaktos ar angļu karaļnamu. Nē, es tiešām esmu šokā.
Minelūše @ 23.01.2025 10:03Kad Ļenka pirmo reizi uzvilka to brūno treniņtērpu, te forumā runāja, ka tas viņai labi izskatoties. Un viss, paciente acīmredzot izdarīja mental note un tagad vilks to vienmēr, pat uz muzeju, jo taču forums domā, ka labi izskatās.
resnis tagad nedzer, varbūt nevar skaidrā izturēt hihinošo spoku un vakarā izdzina no mājas?EsRedzējuKa @ 23.01.2025 08:42Bezdarbnieku, mākslinieku pārītis iet uz sporta zāli vēlu, vēlu vakarā. Kāpēc to nevar darīt pa dienu, un vakarā pavadīt laiku ar vienīgo bērnu, kurš vēl uzskata viņus par vecākiem? Pat, ja Kivis palika mājās, kamēr dāmīte sporto, kāpēc viņa pa dienu nevarēja? Ak jā, jāsargā vīriņš, tas tak uz izķeršanu latviešu dāmu acīs.
Jā, šī ir pat ļoti ticama versija. Varu iedomāties, cik viņš uzvilcies tagad ir, kad nevar atslābināties ar ierasto Piebaldziņu. Varbūt hihinātāja baidās nākt mājās pirms šis aizgājis gulēt.qwe @ 23.01.2025 13:38resnis tagad nedzer, varbūt nevar skaidrā izturēt hihinošo spoku un vakarā izdzina no mājas?
Neiil @ 23.01.2025 13:19Nākamajā q&a pajautāšu cik bieži viņa matus mazgā? nu kā var regulāri ar tādu speķi uz galvas apkārt vazāties? Muzejā trenniņtērpā, ar speķainiem matiem....nu tas ir līmenis?
labi treninterpa, bet ta divaina gorisanas, tiesam izraisa nelielu neizpratni.Neiil @ 23.01.2025 13:19Nākamajā q&a pajautāšu cik bieži viņa matus mazgā? nu kā var regulāri ar tādu speķi uz galvas apkārt vazāties? Muzejā trenniņtērpā, ar speķainiem matiem....nu tas ir līmenis?
Marfa @ 23.01.2025 17:57labi treninterpa, bet ta divaina gorisanas, tiesam izraisa nelielu neizpratni.
Sarme @ 23.01.2025 20:35Oo, Lieņukam ir viedoklis par trans aktrises Oskara nomināciju. Kāpēc tad nav pateikts skaidri, ka besī, nesaprot viņa, vai arī tieši otrādi- ka Lieņuks pauž atbalstu aktrisei?
Cik var savu neviedokli bāzt internetā, nu es nevaru
Adele4 @ 23.01.2025 19:21Resnais vepris Riekstukalnā ar slaloma slēpem :D