starp citu, kad bāriņtiesai jautāju, kāpēc neliekas ne zinis, kas notiek ar to bērnu tajā ģimenē, tad atbilde bija, vai es to bērnu ņemtu pie sevis, ja viņu izņemtu no ģimenes. Līdz ar to, tās, kas ko konkrēti zina, kad vecāki dzer un bērns pamests novārtā, ziņojot bāriņtiesai norādiet, ka esat gatavas ņemt to bērnu... Iespējams tad viņu beidzot izņemsLulo9 @ 02.11.2024 23:11Pie reizes varu pačukstēt - nē, bērns nevizinās visu dienu ratos. Tas ir izsecināms no tiem storijiem, kur tas bērns čibina pie rokas kādam no vecākiem vai ir opā.
Nav viss tikai melns vai balts, tupā zoss. :D
kuranavliene @ 03.11.2024 08:50Skaidri redzams,ka neviens ar viņiem fotogrāfēties neskrien.Paši pielien tiem ielas artistiem un kviec! Cik cilvēku ar bērniem nebrauc uz Ņujorku? Tajā video kur viņa idiotiski dejo,stāv vīrietis un kaut ko skatās! Un viņa tur tik tuvu viņam gorās pa priekšu! Bet viņš uz stulbo Lieni pat nepaskatās,izliekas neredzam.
Nu ja! Diezgan nožēlojami, ka abi 40+ vecumā nevar atļauties ne restorānu, ne kādu interesantu pasākumu vai muzeju. Klīst pa ielām kā tādi pusaudži bez naudas. Domāju,ka vepris pat kafiju kādā kafenē neuzsauc, jo tiešām aizdomīgi, ka Latvijā pat benzīntanka kafija tiek atrādīta. 😃 Cerams,ka ceļojumu eksperte uztaisīs q&a par ceļojumu tēmu!GlorijaGrevcova @ 03.11.2024 10:26Vispār jau Liene parasti atrāda katru kafiju un bulciņu, kuru dabū ierīt ārpus mājas. Ja pat būtu nopirkts hotdogs, friškas vai kafija, tas noteikti tiktu atrādīts. Tas resnais taču nepērk neko. Man aizdomas, ka koferī piestūķẽts tax free alkohols un “rolltoni/konservi” no Latvijas, tos ierij visnīcā un tad klīst pa ielām. Vot i Ņujorka.
Pat tiem uz ielas neviens tā klāt neskrien un neprasa bildēties. Vecā mauka vispār par to tik var sapņot. Kur video viņa uz ielas filmē,kur cilvēki staigā,steidzas neviens uz viņiem pat neskatās.Vēl riteņbraucēja izlamā lai nemaisās pa kājām.Drīzāk viņi par visu varīti cenšas sev uzmanību pievērst!Minelūše @ 03.11.2024 12:16Es no smiekliem vienkārši pa zemi vārtos. Tās dzērājas fantāzijai nav robežu. Visi viņiem nākot klāt un fotogrāfēties gribot??? Ne Latvijā, ne Ņujorkā nav miera no fanu pūļiem. Atradušies Deivids Bekhems un Andželīna Džolija???Jēziņ, šitādā sapņu pasaulītē dzīvot.
Tik rēcigi 😆😆😆TikiTaki @ 03.11.2024 13:40Kiviči neceļo. Viņi aizlido pastaigāties. Kam vēl tik rich lifestyle, ka var pastaigā uz Ņujorku aizlidot? ?
TikiTaki @ 03.11.2024 13:40Kiviči neceļo. Viņi aizlido pastaigāties. Kam vēl tik rich lifestyle, ka var pastaigā uz Ņujorku aizlidot? ?
Iemet saiti,nevis apollo tas esot.Es neko neatradu.sivenssivenamdraugs @ 03.11.2024 17:42apollo ir raksts par Lienes Kivičas grāmatu topošo
https://www.apollo.lv/8124665/varu-apzveret-ka-viss-rakstitais-ir-patiesiba-liene-kivica-sava-gramata-atklas-visukuranavliene @ 03.11.2024 19:03Iemet saiti,nevis apollo tas esot.Es neko neatradu.
Trešdien aizlidoja un svētdien jau atpakaļ, tā izskatās. 😆 Kur tad ir tas sapņu ceļojums?lauku bāba @ 03.11.2024 19:34Klusums, nez, jau plivinās atpakaļ uz LV.. Tik īss un tik nožēlojams tas Sapņu Ceļojums ? apberzējās Time skvērā, kur čum un mudž no trakajiem, izbrauca bezmaksas kuģītī statuju redzēt, aptaustīja Volstrītas buļļa pautus un no sajūsmas Ļenkuce orgasmēja pie katra debeskrapja un skolas autobusa...Nice...
TikiTaki @ 03.11.2024 13:40Kiviči neceļo. Viņi aizlido pastaigāties. Kam vēl tik rich lifestyle, ka var pastaigā uz Ņujorku aizlidot? ?
Aizkraukles Pārdevēja @ 03.11.2024 13:07Nu ja! Diezgan nožēlojami, ka abi 40+ vecumā nevar atļauties ne restorānu, ne kādu interesantu pasākumu vai muzeju. Klīst pa ielām kā tādi pusaudži bez naudas. Domāju,ka vepris pat kafiju kādā kafenē neuzsauc, jo tiešām aizdomīgi, ka Latvijā pat benzīntanka kafija tiek atrādīta. ? Cerams,ka ceļojumu eksperte uztaisīs q&a par ceļojumu tēmu!