Rietumusawle @ 11.08.2024 01:05Es tiesam nesaprotu ligavas, kuram patik si muzika piekabe filmejot visus kazu momentus.
EsRedzējuKa @ 11.08.2024 07:54
Okey, var jau būt, ka ir Latvijā tumsoņas, kas dzīvo zem akmens un ar 2000.gadu atmiņām, kad Zscars ar Kiviču priekšgalā, bija populāri. Bet vienu es nekad nesapratīšu, kāpēc uz šiem pasākumiem, joprojām jāņem līdzi sieva un BĒRNS.
Ja sieva ir kā šoferis, sēdi mašīnā un gaidi. Bet te, speciāli rēķina vietu. Kā viņi pieņemot pasākumu sūtījumus, pasaka, ka - aa nu es ar savu mīļo sieviņu un meitņu arī būšu. Pat zem akmens dzīvojošajiem un mucā augušajiem, tas nebūtu OK.
Varbūt turpāk plekste, lai krata tamburīnu vai sit trijstūri? Būs mazāk aizdomīgi, kāpēc ierodas pasākumos un sēd pie galda, kā tāda bada cietēja.
Jetta @ 11.08.2024 09:47Kāda nezina cik Kivičs prasa par stundu, piemēram, kāzās? Es saprotu Klondaiku, kura ir dzertuve un cienījamus māksliniekus nekad nespēs pievilināt, bet kāzas un tabors... Vai nu jaunais pāris grib dzīvo mūziku un viņš ir super lēts, ka nostrādā "nu ir jāņem" vai vienkārši tur ir līdzīgas domāšanas ievirzes, visi citi slikti un es labs pa vidu, ka vienkārši saskan. Es nespēju iedomāties nevienu sev apkārt pazīstamu, kurš gribētu par jebkādu naudu Kiviču dzirdēt sev svarīgos brīžos.
Ambulance @ 11.08.2024 08:24
Mičošana parasti ir pusnaktī .
Kur nozūmēta , mūžīgi nesapucētā , Mija ?
Toties kucei iemesls sapucēties un svinēt svešas kāzas !
#alkodaune
precīzi. Un cilvēki ir vienkārši pārāk pieklājīgi, lai taisītu skandālu un padzītu viņu no galda. Vai pārāk šokēti par nekaunību.LilyLady @ 11.08.2024 10:25
Slampa svešas kāzas un jubilejas acīmredzot uzskata par ko līdzīgu prezentācijas pasākumiem, kuros agrāk kā sabiedrības dāma tika pie bezmaksas šampanieša un uzkodām. Tā, kā pati gatavot neprot un negrib, un speķa rausis uz smalkiem restorāniem neved, tad skaidrs, ka vienīgā iespēja labi paēst, ir pie klātiem galdiem nepazīstamu cilvēku svētkos.
#kivičiparazīti
kā tad nav! Gunta Kalniņa jau kuri reizi aicina pie sevis! Totālā sajūsmāPakalne13 @ 11.08.2024 10:31precīzi. Un cilvēki ir vienkārši pārāk pieklājīgi, lai taisītu skandālu un padzītu viņu no galda. Vai pārāk šokēti par nekaunību.
Šķiet nav vietu, kur šos aicina atkal.
Ambulance @ 11.08.2024 09:54
150 stundā vai kā sarunā
Ariete @ 10.08.2024 23:54Šausmas, domāju birste matus uz liso nodzinusi ? Iespēja pierīties kāzās...
neticu, ka par Busuļa dziedāšanu stundas garumā- 14tūkstoši. Sorry, bet neticu.. varbūt 6000 ir maksimumsNatali @ 11.08.2024 11:32Manuprāt, viņu aicina, jo viņš ir budžeta variants- gribas pazīstamu mākslinieku, bet nevar samaksāt tūkstošus, kā piemēram, mūsu uzņēmums uzaicinaja Busuli, nepilna stunda izmaksā 14k, tas bija šovasar. Nu lūk, šāda līmeņa māksliniekus atlauties nevar, bet ir taču Kivičs! Ataust atmiņā “Tu tuvojies sev”, dziesma raisa patīkamas atmiņas un tiek uzmeklets pats mākslinieks, lai to uzaicinātu. Parasti jau caur paziņam aiziet atsauksmes, cik kurš mākslinieks izmaksā. Viņi jau neaicina viņu draudzēties, bet atmosfērai. Neviens baigi neseko mākslinieku privātajām dzīvēm, ok, ar Kiviču ir mazliet savādāk, bet doma skaidra.
DabaTevivēro @ 11.08.2024 12:55"Tik skaistas kāzas", dveš lienīte. Viss ir tik skaists, tik sirsnīgi cilvēki utt. Tas, kur piedalās kivičs nekad nebūs skaists!
smiekligakais ir tas, ka uzaicina cilveki, kuri neseko teftelim tagad, un, baigi pasaka cieminiem ka bus Kivics. Teftelis sak dziedat un apkart visi sacukstas, kas tas tads.Biezlape @ 11.08.2024 13:11
Jā, viņiem vajadzētu atskaņot to balss ziņu ko kuilis sūtīja svešām sievietēm. Kāzu muzikants, bļe..?
Natali @ 11.08.2024 11:32Manuprāt, viņu aicina, jo viņš ir budžeta variants- gribas pazīstamu mākslinieku, bet nevar samaksāt tūkstošus, kā piemēram, mūsu uzņēmums uzaicinaja Busuli, nepilna stunda izmaksā 14k, tas bija šovasar. Nu lūk, šāda līmeņa māksliniekus atlauties nevar, bet ir taču Kivičs! Ataust atmiņā “Tu tuvojies sev”, dziesma raisa patīkamas atmiņas un tiek uzmeklets pats mākslinieks, lai to uzaicinātu. Parasti jau caur paziņam aiziet atsauksmes, cik kurš mākslinieks izmaksā. Viņi jau neaicina viņu draudzēties, bet atmosfērai. Neviens baigi neseko mākslinieku privātajām dzīvēm, ok, ar Kiviču ir mazliet savādāk, bet doma skaidra.
Ambulance @ 11.08.2024 08:24
Mičošana parasti ir pusnaktī .
Kur nozūmēta , mūžīgi nesapucētā , Mija ?
Toties kucei iemesls sapucēties un svinēt svešas kāzas !
#alkodaune