LabaDabaDa @ 02.08.2024 21:50Un par bērnu, kas, izrādās, raud par Sendiju, vispār sviests. Bērns raud par kaķīti, nevis par to, ko viena tante teica instagramā. Ne velti Instagramam ir vecuma ierobežojums. Normāli tik mazam bērnam vispār nevajadzētu zināt par internetu, ietekmeļiem un komentāriem.
Un ko, starp citu, tas "aizstāvētais" bērns dara, kamēr gadsimta māte cep kilometriem garus murgus par to, kā LV slavenākā lezbiete mēģina nocelt viņas trekno tranu? Arī raud par Sendiju? Vai varbūt tomēr par to, ka mammai par meitiņu vienkārši nospļauties?
pamēģini screen recording telefonāPianiste @ 02.08.2024 22:34Vai ir kāda iespēja Sendijas dziesmiņai piekļūt ''tīrā veidā'' ar visiem kaķu komentāriem? Instagram klips tūlīt pazudīs, kā šo saglabāt?
Babadžiga @ 02.08.2024 22:32O, Sintija Bergmane ar sāk par to puvekli runāt.
Neko daudz, bet tomēr. Instā @sinty_a
Sindijai bio ir viņas broadcast kanāls ar nosaukumu DIARY vai kas tāds, tur ir video ielikts ar saraksti un vēl viens screensLabaDabaDa @ 02.08.2024 21:39Pietika man pazust uz pāris dienām, un beidzot KAUT KAS NOTIEK. " Pidars, paidars, tu esi zvaigzne naktī..." BTW, video ir daudz labāks nekā jebkurš Tušņa klips pēdējā desmitgadē noteikti. :D
Un es atvainojos pr stulbumu, bet kā normāli izlasīt to Lupatlases "saraksti", kas Sendijai ritinājās storijā fonā?
viņa tik tiešām trāpīgi pateica, ka tik grūti tolerēt tādus cilvēkus, kuri sevi pozicionē par labākiem kādi viņi ir.Babadžiga @ 02.08.2024 22:32O, Sintija Bergmane ar sāk par to puvekli runāt.
Neko daudz, bet tomēr. Instā @sinty_a
viņa cer, ka ir liela daļa, kura nelasa Dievieti un neredzēja viņas storijus…Babadžiga @ 02.08.2024 21:48
Vai ne, pilnīgā randomā bilde ar Keitiju.
Pianiste @ 02.08.2024 22:34Vai ir kāda iespēja Sendijas dziesmiņai piekļūt ''tīrā veidā'' ar visiem kaķu komentāriem? Instagram klips tūlīt pazudīs, kā šo saglabāt?
Liizha1 @ 02.08.2024 22:41
Viņa varētu pacelt twitterī, man liekas, ka tur viņa ir populārāka
bahahahahaha 🤣McSara @ 03.08.2024 00:06Jāskatās vai šovakar Lieņuks nezvana uz Policijas akadēmiju!
Tad jūs visas vellu redzēs ?