Kā, kādi kolēģi- Ronaldo taču! Nez, viņš arī ir nolikvidējis savu kaķi? Liene tik smieklīgi ierindo sevi starp slavenībām, ja visu laiku likās, ka "Smalkajā stilā "viņa būtu Roza, te jau parādās Hiacintes gājieni.Tuana @ 24.07.2024 22:53Pacientei izrādas ir arī kolēģi. Ļenka, kurus no visiem Tu domāji? Onkologus, pilotus, māksliniekus, rakstniekus, dejotājus, tenisistus, dizainerus vai Ģintermuižas palātas kaimiņus?
un Andris jau sen par Onslovu ir tikts saukts.Castorella @ 24.07.2024 23:26Kā, kādi kolēģi- Ronaldo taču! Nez, viņš arī ir nolikvidējis savu kaķi? Liene tik smieklīgi ierindo sevi starp slavenībām, ja visu laiku likās, ka "Smalkajā stilā "viņa būtu Roza, te jau parādās Hiacintes gājieni.
Castorella @ 24.07.2024 23:26Kā, kādi kolēģi- Ronaldo taču! Nez, viņš arī ir nolikvidējis savu kaķi? Liene tik smieklīgi ierindo sevi starp slavenībām, ja visu laiku likās, ka "Smalkajā stilā "viņa būtu Roza, te jau parādās Hiacintes gājieni.
Incognito @ 24.07.2024 23:52Džīzas, nu tik “neuzkrītoši”, ka gada tētuks sasitis savu cūciņkrājkasīti, lai pašikotu meitai par godu, patiesībā pamatmotīvs ir, lai Keitija pēc tam atstāsta Madarai, cik tētiņš labi dzīvo - braukā pa “ārzemēm”, ēd restorānos, atļaujas atrakcijas. Un Madara saprastu kādu dārgumu savulaik ir atraidījusi, kad viņš līda atpakaļ
MeltedCheese @ 25.07.2024 00:19Miai kā parasti figa.
Hyrte @ 24.07.2024 20:34
Es par to pašu. Nav jau Keitija tik maza,lai šī informācija par Kiviča,Lienes attieksmi,runām par Madaru nebūtu viņai zināma.
Godīgi sakot,būtu es Madaras vietā,man sirds sāpētu,ka pēc visa,tad mans bērns pavada laiku ar "mīļo pamāti". Okei,tēvs ir tēvs,bet tā kuce. Nu,dīvaini. Vai Keitija tiešām dzīvo kādā iedomu pasaulē un viņai ir konkrēti izskalotas smadzenes no tētiņa puses. Domāju,ka uz šī fona jau ir konflikti arī ar Kimu.
susla @ 25.07.2024 00:47
Vēl pāris gadi un meitene sasniegs tusēšanās vecumu un arī daudz ko sapratīs pati. Tad ciemošanās vai nu beigsies, vai samazināsies līdz minimumam. Ko tīnim darīt ar sīko māsu mazā vienistabas dzīvoklī? Vai arī pati izlasīs visu, ko Liene ir publiski par viņas mammu sarakstījusi. Pagaidām jau vēl tāds bērna prāts. Nesaprot vēl līdz galam.