creamy80 @ 07.01.2022 17:40Priekš kam Lienei tādas kurpes? Viņa taču tāpat nekur neiet. Sēž mājās visu laiku. Andrim striptīzu dejos?
gaidu šo brīdi, esmu gatava samesties 😁😁Vāverģīmis @ 07.01.2022 17:06Īstais prikols būs brīdī, kad kāda forumiete, kurai nebūs žēl to eiro, nopirks Ļenkas bestsellera eksemplāru un uzliks šeit uz failiem.lv, lai visas var ņemt un palasīties :) Domāju, ko tādu viņa nepārdzīvos.
Jā,kurpēs un melnajās apenēs.😂😂😂creamy80 @ 07.01.2022 17:40Priekš kam Lienei tādas kurpes? Viņa taču tāpat nekur neiet. Sēž mājās visu laiku. Andrim striptīzu dejos?
tagad Norgē visam mega labas atlaides, jācer, ka Mia tiks vēl pie kāda apģērba gabala.Wonder woman @ 07.01.2022 16:45Es tik ievēroju ,ka Mia ir nopirktas jaunas dzinsa bikses,Protams apsveicami,ka bērnam ir kāds papildus apgērbs ,Savādāk visu laiku tajā dāvinātajā kleitinā,bet tas ko atkal ieveroju,ka bikses nopirktas konkrēti par lielu,liekas nu tiešām nevar bērnam atbilstoši vecumam pirkt apgērbu(ok es saprotu,Lai ilgak derētu),bet bērnam taču nav ērti visu laiku staigāt gan ar kurpēm ,kas Pa lielu,gan apgērbu,it īpaši vecumā,kad bērns ir aktīvs ,drēbēm jābūt ērtām !
Bet nu galvenais,ka Lienei jaunas kurpes,diez kur ies ar tām kurpēm? Moška Andris atljāva Uz Ziemassvetkiem jaunas kurpes nopirkt,vares iet uz tirgu Jaunajā kurpēs filmēt omārus!
Zebradivi @ 07.01.2022 18:11Meitenes , es tikko māju izberzu? Gaidu ovācijas!!!!
Zebradivi @ 07.01.2022 18:11Meitenes , es tikko māju izberzu? Gaidu ovācijas!!!!
C00L Dzipsy @ 07.01.2022 19:11
Visa foruma kolektīva vārdā - SIRSNĪGI SVEICAM!!! ????
LaikamGarlaicigi @ 07.01.2022 20:19C00L Dzipsy kolosāla kā vienmēr. ??
Jautājums Ietekmeļu/NLiešu sekotājām. Ir Latvijā piefiksēts Juice+ multilevelmarketing shēma? Ir zināms, shēma puslīdz nekaitīga kā Avon, kultveidīga kā NL, destruktīva kā Lularoe?
Mūsu Lieņuks piereģistrējis sevi šai shēmai, izskatās (lai gan publiski nav vēl izteikusies un reklamējusi).
LaikamGarlaicigi @ 07.01.2022 20:19C00L Dzipsy kolosāla kā vienmēr. ??
Jautājums Ietekmeļu/NLiešu sekotājām. Ir Latvijā piefiksēts Juice+ multilevelmarketing shēma? Ir zināms, shēma puslīdz nekaitīga kā Avon, kultveidīga kā NL, destruktīva kā Lularoe?
Mūsu Lieņuks piereģistrējis sevi šai shēmai, izskatās (lai gan publiski nav vēl izteikusies un reklamējusi).
Shayk @ 07.01.2022 20:31Jauns 'projektins' Lienukam.