LilyLady @ 05.01.2022 17:10Tie brokoļi zupā ir pārvārīti. Vjek. Noteikti likusi katlā visas sastāvdaļas vienlaikus. Čaklā, viedā saimniecīte nerubī, ka brokoļus, lai tie saglabātu garšu un neizjuktu putrā, liek zupā pēdējos un nevāra ilgi.
Vienkārši,audzināja Lienes mamma un māsa,šai tak nebij laika.Vajadzēja večus medīt.Shameon @ 05.01.2022 18:20
nu tak spinātus uz pannas dedzināja vēl pirms burkānus lika cepties ? Man jau toreiz viss bija skaidrs, vēl pirms dedzināja rukolu ?
Kā tās viņas trīs meitas ir izaugušas. Nē, nopietni?
un protams haštagi... #veseligi #vegeta
Varbūt viņa speciāli taisa caurejzupiņas,jābūt tak slaidai voblai!creamy80 @ 05.01.2022 19:08Kas tās par pļurām, ko viņa tur taisa? No šādas zupas caureju tikai dabūt... Būtu uztaisījusi normālu kaut ko, kaut vai to pašu maltās galas mērci ar kartupeļiem. Tik grūti paskatīties receptes? Pilns internets. Nez, kā Andris sevī to žļurgu iedabū!
Kivis slikti redz un domā, ka tur gaļa a izrādās pārvārīts kāposts. Ar Vegetu tā vai tā viss vienādi garšo.creamy80 @ 05.01.2022 19:08Kas tās par pļurām, ko viņa tur taisa? No šādas zupas caureju tikai dabūt... Būtu uztaisījusi normālu kaut ko, kaut vai to pašu maltās galas mērci ar kartupeļiem. Tik grūti paskatīties receptes? Pilns internets. Nez, kā Andris sevī to žļurgu iedabū!
Love @ 05.01.2022 16:54
Izskatās, ka viņa indianīm ir krunkas sapludinājusi - tā lai jaunāks Haha ?
reina @ 05.01.2022 20:53
Labs ?
Njā, šajos storijos ļoti varēja pamanīt trakās smaganas..un to, ka viņa tādēļ cenšas nesmaidīt ar visu muti. Vienā brīdī, kad sasmējās, nu tur ir sarkano lukturu iela tai mutē ?
Ir jau jauki cilvēkam radoši izpausties, bet pašam sevi TĀ slavēt?..traki.
oi, baigās atklāsmes.Karlsone @ 05.01.2022 21:13Viss, Kivim atnācis vaļā. Redzēs, uz cik ilgu laiku. Bet laikam Norvēģija ir nākusi par labu un beidzot ir sapratis, ka ar savu uzvedību ir tikai pats šāvis sev kājā. Tikai jautājums, cik ilgi tāda apgaismība viņā turēsies. Pirms pāris stundām ielicis savā Facebook:
2022 galvenais uzdevums, ko esmu uzstādījis sev personīgi, ir laist pāri galvai negatīvo, jeb max maz nonākt kontaktā ar negatīvo informāciju. Skaidrs, ka pilnā dzīves spektrā ir gan +, gan -, bet samazināt negatīvās informācijas klātbūtni savā dzīvē ir uzdevums. Kamēr vēl dzīvoju lv, jūdzos nost no bezpriģela, kas notiek visapkārt. Daudz runāju, rakstīju, izteicos, arī rupji, jo likās, ka tikai tad daudzi pagriež galvu. Sapratu, ka tas neko nemaina, domubiedru ir maz, cilvēki( pārsvarā)saturu neuztver, uztver tikai formu. Katrs ir savā alā. Runāšana vispār neko nemaina, kaut ko maina darbība. Pozitīvā virzienā. Īstais viedums ir tad, kad saproti, ka pasaulē ir tikai viens cilvēks, kuru vari mainīt- tu pats, un tikai tu vari sākt nopietni filtrēt, kas ienāk tavā dzīvē, un kas vairāk neienāks.Tieši no šī brīža???
izskatās sāpīgi..LaikamGarlaicigi @ 05.01.2022 21:00
Arī pamanīju, ka uzkrītoši nerāda smaganas (nedabiski tur lūpas tuvu pie zobiem kad runā, bet ne vienmēr sanāk).
Esmu zobārstu klients ar stāžu (bērnības trauma par kuru maksāšu daudz un ilgi), un mani sabiedēja tas skats. o__o
nācu to pašu rakstīt. Moš piedraudēja, ka māju meitenēm atstās nevis dēliņam? (Minu, tikai)LaikamGarlaicigi @ 05.01.2022 21:33Andrim pievienojas pozitīvās domāšanas un afirmāciju pulciņam. Nez uz cik ilgu laiku.
BET.... interesants komentārs no Daina Kivičas (Andra mammas)...
Mana teorija. Kivis atkal sāka savu verbālo caureju, iespējams, tai skaitā Madaras virzienā. Dainasomei vai nu globāli vai pat, iespējams, mazmeitu māti pieriebās rupjības klausīties un iedeva dēlēnam pa galvu. Tagad Andris, kā jau izlutināts mammas teftelis, posto par pozitīvo domāšanu, u.t.t. KAS, man liek domāt, ka galīgi ne uz ilgu laiku.
Sidenote: forša bilde par dzīves pārmaiņām "positive vibes" no maķīša. ???
Karlsone @ 05.01.2022 21:38Par šodienas zupu Liene: "es nezinu, vai jūs tā darāt, bet es vienmēr uztaisu buljonu atsevišķi, un tad tikai leju klāt to dārzeņiem".
Varu iedomāties, kas viņas izpratnē ir buljons. Ūdens ar kubiņu vai vegetu.
Manuprāt, normāla veselīga, garšīga mājas zupa sanāk no pietiekami labi novārītas gaļas ar kauliņu un dārzeņiem, un garšaugiem (piem. rīvēti burkāni, sīpols, ķiploks, dilles, pētersīlis, lauru lapa), plus sāls, pipari, kāda ķimene. Tur jau tas buljons veidojas. Un pēc tam uz beigām pieliek pēc izvēles sagrieztus burkānus, kartupeļus, kāpostus, brokoļus, zirnīšus utt. Tur perfektai garšai nekāda vegeta nav nepieciešama, vēl jo vairāk, ka viņai uz galda bija visādi produkti, neba jau no viena kartupeļa bija smeķīga zupa jāuzbur.
Okei, es zinu, ka dažos ļoti labos restorānos pasniedz bļodiņā dārzeņus ar piedevām un viesmīlis ar baltu cimdiņu uzlej pa virsu buljonu. Bet tas buljons ir ilgi un prasmīgi vārīts no kārtīgiem (īstiem) gaļas kauliņiem, un ir ļoti aromātisks un sātīgs. Neticu, ka Liene ko tādu būtu vārījusi.
Vegeta ir absolūta ķīmija, E priekšā un pakaļā, slikta organismam. Kāpēc ir jāsačakarē dārzeņu zupiņa kas pati par sevi ir veselīgs, nesintētisks un kuņģim labvēlīgs ēdiens...
Jajaja2 @ 05.01.2022 21:41FB pie gleznas posta viena fanīte piemetusies. Tur bija vēl ntie komentāri. Bet šis ir bomba:
Liene zīmē kosmosu,šoreiz tikai uz audekliem
Andris nemaz nezina, cik daudz sirdi, spēka lika visiem šiem te spīdumiem!
Liene nesapņo vairs sen...
Sapnis nu ir īsts nu dien....
Kosmoss viņu debesīm kosmoss viņu sirdīm