LabaDabaDa @ 08.06.2024 20:09Kamēr Resnais filmē savu starojošo striptīzdejotāju, kameras stūrī var labi redzēt, kā mīlestības bērniņš tipina apkārt viens pats savā nodabā. Cik ļoti tas nabaga bērns vecākiem ir pie vienas vietas :(
LabaDabaDa @ 08.06.2024 20:09Kamēr Resnais filmē savu starojošo striptīzdejotāju, kameras stūrī var labi redzēt, kā mīlestības bērniņš tipina apkārt viens pats savā nodabā. Cik ļoti tas nabaga bērns vecākiem ir pie vienas vietas :(
crete @ 08.06.2024 20:50
Nu muļķības, storijos tas bērniņš nemaz nav apdalīts, Ļenka pat diezgan mīlīgi pasauca Miu un viņa draudzīgi kaut ko atbildēja. Arī tusnis pēdējā storijā ar Miu uz rokām.
Jums neapnika no katra kadra taisīt mega problēmu???
Protams, ka tajā ierakstā filmēja Ļenku, Mia pagadījās kadrā, un tad? Jums bērni visos kadros ir tikai blakus, pašas nekad vairs nebildējaties?
LabaDabaDa @ 08.06.2024 21:03
Es Tev varu teikt tieši to pašu - pilnīgas muļķības, tai storijā, ko es redzēju uz aprakstīu, nekā tāda nav! Tur fonā bija mūzika, nevis kaut kādas " diezgan" mīlīgas sarunas. Un Lupatlase vispār nekad uz saviem bērniem nav skatījusies ar tik sajūsminātām acīm, kā viņa skatās kamerā. Savs spoguļattēls ir viņas vienīgā īstā, mūžīgā mīla.
Un iedomājies - es tiešām, tiešam katru dienu netaisu selfijus. Es nefilmēju un nefotografēju savu daili pa vismaz 5 reizēm dienām uz visiem foniem. Un ne jau tāpēc, ka nepatiktu savs izskats. Patīk, un pat ļoti. Un citiem patīk. Man vienkārši dzīvē ir daudz kas aizraujošāks un vērtīgāks. Lupatlasei nav. Un tas gan reāli apnīk.
crete @ 08.06.2024 20:50
Nu muļķības, storijos tas bērniņš nemaz nav apdalīts, Ļenka pat diezgan mīlīgi pasauca Miu un viņa draudzīgi kaut ko atbildēja. Arī tusnis pēdējā storijā ar Miu uz rokām.
Jums neapnika no katra kadra taisīt mega problēmu???
Protams, ka tajā ierakstā filmēja Ļenku, Mia pagadījās kadrā, un tad? Jums bērni visos kadros ir tikai blakus, pašas nekad vairs nebildējaties?
crete @ 08.06.2024 21:16
Tad esi godīga pret visām, citas Instameles māmuļas arī sevi nekaunās bildēt un filmēt, kamēr bērni uz to brīdi sazin kur. Ja tu pati nē, tad citas Instameles, kurām tu seko un sit plaukstiņas, tā dara gan. ;) Dubultmorāle.
huitzitzilin @ 08.06.2024 21:08A kas tur ar to stūrēšanu? Kivichs nestūrē? Esmu ievērojusi, ka visur Liene stūre
LilyLady @ 08.06.2024 21:25
Uzspēlēti, nevis mīlīgi.
Ja Liene būtu mīloša māte, tad nevazātu bērnu jau no zīdainīša vecuma stundām pa mašīnu un pieaugušo ballītēm, bet mierīgi gaidītu vīru mājās, noliktu mazo laicīgi gulēt, palasītu pasaciņu. Nevis blandītos pa lieveņiem, kas uz pašu Lieni vispār neattiecas.
sidzha @ 08.06.2024 22:41Andža varēja tak lidot ar ļoteni uz Liepāju.? Bet né, vilks Miu un Lieni stūrēt.
Tieši tā! Tik precīzi uzrakstīji! Lai gan, iespējams bezdarbniece, lupatlase Kivim ir apnikusi, toties ir bezmaksas šoferis katru reizi un var dzert piebaldziņas jau pa ceļam. Ar ļauno bijušo,kas “zāģēja”, nebija tik viegla dzīvīte.susla @ 08.06.2024 22:32
Kuru vēl mūziķi sieva ar zīdaini uz rokām vadā uz koncertiem naktīs, atstāj bērnu gulēt auto, kamēr pati filmē savu vīru mūziķi?
Nu kuru mūziķi?
Pareizi!!
Nevienu. Jo tas nav normāli, kad mazu bērnu vazā līdzi pa pieaugušo pasākumiem un sieviete savu vīru izvadā pa visu Latviju kā šoferis.
Tas nav ne normāli, ne cieņpilni pret sievieti, maza bērna māti, no tēva un vīra puses. Tas nav normāli. Ja tas būtu ļoti reti un izņēmuma kārtā, tad vēl ok, varbūt saprotams. Bet tas ir katras brīvdienas vasarā ( bija vismaz).
Aizkraukles Pārdevēja @ 08.06.2024 22:46Tieši tā! Tik precīzi uzrakstīji! Lai gan, iespējams bezdarbniece, lupatlase Kivim ir apnikusi, toties ir bezmaksas šoferis katru reizi un var dzert piebaldziņas jau pa ceļam. Ar ļauno bijušo,kas “zāģēja”, nebija tik viegla dzīvīte.