a tu lieli un slavē tos kas tevi apdirš? Tas ari ir dīvaini !susla @ 08.06.2024 15:42
Pajautā labāk Lienei, kāpēc viņa vēl brutālāk noliek savas "skauģes", forumnieces, medijus un visus, kas neglauda pa spalvai. Un dara to publiski, nekautrējoties un gadiem.
Mākoņu Dejotāja @ 08.06.2024 15:00"Tik skaisti. Tik skaisti viļņi. Tik skaista jūra, wow. Neatceros, kad es pēdējo reizi pie viņas esmu bijusi. "
Ļenka, tu vakar biji pie jūras. Vari, droši pie savām slimībām pierakstīt klāt-atmiņas zudums.
Un, protams staigā apkārt un orgazme uz visu, ka tāda stulbene, tāda sajūta it kā viņa primo reizi savā dzīvē būtu ieraudzījusi pludmali.
LabaDabaDa @ 08.06.2024 09:22
Par labu meistaru un stilistu ir jāmaksā...
Incognito @ 08.06.2024 10:53
Es pat domāju, ka šķiršanās no Kiviča Ļenai būtu brīvbiļete atpakaļ sabiedrībā, ja viņa to visu apspēlētu gudri un eleganti. Nevis ķērktu pa internetu vicinot viņa apenes, bet gan sāktu iedvesmot sievietes kā iziet no emocionāli un fiziski vardarbīgām attiecībām, kā pēc pilnīgas atkarības no vīrieša uzsākt savu dzīvi no nulles. Viņu atsāktu aicināt gan uz raidījumiem, gan intervijām, gan saviesīgiem pasākumiem. Tākā, Ļen, padomā, mēs zinām, ka ilgojies pēc kādreizējās sabiedrības dāmas dzīves, šī ir tava iespēja
Nu nez ,Liepaja no Majoriem atšķiras un pat ļoti !! Piem Pavilostā pilnīgi cits vaibs!Apple of my eye @ 08.06.2024 16:30
???
Tik mākslīgi cilvēki. Andris ierunā to storiju un pagriežot galvu sānis, var redzēt, ka smaids no 100% nokrīt uz 0 jau nākamajā sekundē. Izliekas par saulstariņu tikai uz dažām sekundēm.
Lienes jūsmināšanās par visu ("pasaka", "kolosāli", "nekad neesmu bijusi tādā sajūsmā") būtu ok un pat sievišķīgi, bet tas ir teātris, jo tieši tā - vakar taču bija jūrā un vispār pēdējā laikā uz jūru dodas katru otro dienu ? Nav Liepājas pludmalei TIK liela atšķirība no Jūrmalas. Domāju, ka viņas prātiņā tā ir jādara attiecībā pret vīrieti (jāfano par visu, ko viņš Tev dod, kur ved). Diemžēl te ir tāds infantils līmenis un nav ticamības momenta
mēs visas gaidām 😎 jau ielēju vīna, tfu, mežezera glāzi 😉huitzitzilin @ 08.06.2024 17:17Es gaidu reportāžu šovakar no tas meitenes, kura toreiz rakstīja, ka apmeklēs Kivica šīsdienas koncertu un ir pat rezervējusi galdiņu. Viņa mums varēs pasniegt first hand info kādi šie ir dzīvē!
Helga Andersson @ 08.06.2024 17:53mēs visas gaidām ? jau ielēju vīna, tfu, mežezera glāzi ?
Likums1 @ 08.06.2024 17:48Nu nez ,Liepaja no Majoriem atšķiras un pat ļoti !! Piem Pavilostā pilnīgi cits vaibs!
Mākoņu Dejotāja @ 08.06.2024 15:00"Tik skaisti. Tik skaisti viļņi. Tik skaista jūra, wow. Neatceros, kad es pēdējo reizi pie viņas esmu bijusi. "
Ļenka, tu vakar biji pie jūras. Vari, droši pie savām slimībām pierakstīt klāt-atmiņas zudums.
Un, protams staigā apkārt un orgazme uz visu, ka tāda stulbene, tāda sajūta it kā viņa primo reizi savā dzīvē būtu ieraudzījusi pludmali.
Likums1 @ 08.06.2024 17:48Nu nez ,Liepaja no Majoriem atšķiras un pat ļoti !! Piem Pavilostā pilnīgi cits vaibs!
LilyLady @ 08.06.2024 18:55? Lupatlasei kājās atkal tās pašas melnās botes, ar ko arī -20 grādos vazājās. #richlifestyle
tu ko - Mia TĀDU ballīti iegriezīs, ka visi pļaskos līdz rīta gaismai 🤣deizija1 @ 08.06.2024 18:48nu cerams lientante ar mazo būs viesnīcas numurā, citadi tik vēlu pludmales aukstumā un iedzērušu futbola fanu barā nu nez...