Veiksme @ 03.06.2024 22:54Tu droši vari neticēt, bet tieši tā tas arī bija. Jēga man kaut ko izgudrot? Tāpēc jau teicu, ka biju šokā. Un ja es būtu galīgi bezbailiga , tad varētu arī nosaukt menta uzvàrdu. Bet N kungs pats labi zina, kurš ir par visu ar atbildīgs.
Tu esi mana jega Tu esi mana jega 😁Veiksme @ 03.06.2024 22:54Tu droši vari neticēt, bet tieši tā tas arī bija. Jēga man kaut ko izgudrot? Tāpēc jau teicu, ka biju šokā. Un ja es būtu galīgi bezbailiga , tad varētu arī nosaukt menta uzvàrdu. Bet N kungs pats labi zina, kurš ir par visu ar atbildīgs.
Rietumusawle @ 03.06.2024 23:00Tad ir izkamejusi, tad ir artrits un tad idealas analizes un uber vesela.
😂😂😂Leilita @ 03.06.2024 19:03Tā, Liene pret stīvo kāju ir saņēmusi blokādi plecam, beidaot esam saņēmušas tiešu apstiprinājumu, ka viņai rokas aug no dirsas! Pavērsiens nav gluži negaidīts,bet tāpat interesanti!
jāteic, ka arī esmu dzirdējusi par augstāko aprindu cilvēku ballīšu paradumiem. Neesmu tādās bijusi, bet pietuvināts cilvēks ir, un viņš pats savām acīm redzējis, kā tiek organizētas šādas "aktivitātes". Tā kā savs grauds patiesības tur ir.krixis3 @ 04.06.2024 00:43Es gan ticu tam koka celiņu stāstam. Tīri tāpēc, ka vairākus gadus atpakaļ mana paziņa strādāja par kafejnīcas vadītāju Arēnā Rīga . Šī kafejnīca bieži apkalpoja dažādus lielos pasākumus, tajā starpā arī privātus. Arī viņa piedalījās apkalpošanā. Pirms tam, parakstīja darba līgumu kurā bija punkts par to xka neko nedrīkst izpaust.
Neko arī ne izpauda, tik stāstīja, ka parastie cilvēki nemaz neiedomājas ka politiķi, slavenības un bagātie atpūšas. Narkotikas, alkohols, prostitūtas, pārdzeršanās, vārtīšanas savos vemekļoss un citas preteklibas iet uz urrā.
Veiksme @ 03.06.2024 20:14var redzēt, ka jums un vēl 14 personām nav pat minimālu med.zināšanu, jo ja tā stīvā kāja ir no nerva, tad blokādi veic pleca daļā.
amoreamore @ 03.06.2024 23:39Oiii meitenes, nu jūs dodat. :D
Vienai es te tā skatos, ka personības dubultošanās, pati stāsta par narkotikām un eskortu, bet absolūti nevainīgu komentāru jau ir nodevusi instancēm :D
amoreamore @ 04.06.2024 11:54Izskatās, ka mūsu ģevuška jau nodzērusi pēdējās saprāta paliekas :D
Viņām ar didreni tomēr ir daudz kā kopīga, piemēram, aizmirst ko ir melojušas. :)
Mūsu šmara atzīmējusi gan alum, gan vīnam nē, un pa vidu ielikusi ūdens emoji. Ļenka, attopies, ūdens ir mārketings!!!!!!
TeaPot @ 04.06.2024 08:19jāteic, ka arī esmu dzirdējusi par augstāko aprindu cilvēku ballīšu paradumiem. Neesmu tādās bijusi, bet pietuvināts cilvēks ir, un viņš pats savām acīm redzējis, kā tiek organizētas šādas "aktivitātes". Tā kā savs grauds patiesības tur ir.
Liizha1 @ 04.06.2024 12:22
Nu nosacītās aprindās tas tā kā nebūtu nekāds brīnums un pārsteigums, bet kiviči jau nav no tām aprindām. Nevazājas ne pa tādiem tusiņiem, ne tādi draugi, un es neticu, ka viņi lieto narkotikas tīri tādēļ, ka viņiem vienkārši tam nav naudas - ja nu vienīgi kaut kādu lēto spaisu vai super ķīmiju, bet diez vai. No tās teftelis ātrāk atdotu galus kā saštirītos. Un tur kaut kādā koncertā/festivāltipa pasākumā jā, moš kāds arī iedod kaut ko, bet ne jau regulāri viņus apgādātu ar narkotikām, kam pašiem nauda par īsu
Galvenais,ka slimniecīte ir atzīmējusi, ka alkoholu vispār nelieto 🤭LilyLady @ 04.06.2024 12:13
Te nu ir čaklā, aizņemtā Lienīte, kurai pat neesot laika atbildēt uz vēstulītēm - gurķojas telefonā un pilda kaut kādas pirmklasnieku anketas.?♀️ Slinkā kaza.
(Skaidrs, ka alus un viņčiks atzīmēts ar "nē", cik redzēts, lupatlasei iet pie sirds šampis un rumkoliņas.)
Aizkraukles Pārdevēja @ 04.06.2024 12:51Galvenais,ka slimniecīte ir atzīmējusi, ka alkoholu vispār nelieto ?