MeltedCheese @ 04.05.2024 08:00Kāpēc viņai nagi vienmēr izskatās tik masīvi? ?
nu prasija tacu spilgtus pavasarim, noderes ari kapla vieta.Pikachio @ 04.05.2024 08:56
Iespējams, ka prasa kārtīgu gēla kārtu ,ar domu ,lai ilgāk turās. Jo nu tie nagi ir mega masīvi.
reklāma maukas gaumē tas saucas! Kā viņai patīk! 🤣Aizkraukles Pārdevēja @ 04.05.2024 10:44Par tiem video es nekad neesmu sapratusi ? Pati lielījās,ka ir jaunākais iphone, bet tie video ir kā filmēti 2005.gadā. Kā to var dabūt gatavu? Nu, tiešām, salīdzinot kādus video taisa citi influenceri un kā plukata- kā diena pret nakti.
Aizkraukles Pārdevēja @ 04.05.2024 10:44Par tiem video es nekad neesmu sapratusi ? Pati lielījās,ka ir jaunākais iphone, bet tie video ir kā filmēti 2005.gadā. Kā to var dabūt gatavu? Nu, tiešām, salīdzinot kādus video taisa citi influenceri un kā plukata- kā diena pret nakti.
Paskatījos ali - šāda tipa auskaru ir ļoti daudz, dažādas krāsas. Cenas apm. no 1 līdz 7$. Uzņēmums gan norāda, ka gatavojot paši. 😵💫amoreamore @ 04.05.2024 11:45Es pareizi saprotu, ka tie maukai atsūtītie auskari ir ķipa kaut kas attāli līdzīgs Versace, un nakošajā dzēruma delīrijā vecā bomzene atkal bļaus, ka šai patīk Versace un redz kādi viņai zelta versace ekskluzīvi auskariņi?
Linduxis @ 04.05.2024 12:49Paskatījos ali - šāda tipa auskaru ir ļoti daudz, dažādas krāsas. Cenas apm. no 1 līdz 7$. Uzņēmums gan norāda, ka gatavojot paši. ??
Aizkraukles Pārdevēja @ 04.05.2024 10:30Bet tomēr sanāca kaut kur dabūt sadarbību un tikt pie bezmaksas nagiem
amoreamore @ 04.05.2024 11:45Es pareizi saprotu, ka tie maukai atsūtītie auskari ir ķipa kaut kas attāli līdzīgs Versace, un nakošajā dzēruma delīrijā vecā bomzene atkal bļaus, ka šai patīk Versace un redz kādi viņai zelta versace ekskluzīvi auskariņi?
susla @ 04.05.2024 14:35
Lielāks un lētāks bezstils nav redzēts. Nu šausmas vienkārši, ko viņa sev karina virsū un pēc kā izskatās ar vislētāko metāla un plastmasas bižutēriju un feikotajiem
Versaces karekļiem. Alkoholiķēm tipiski kā žagatām apkarināties ar visu, kas ir. Tāpat arī iesprūdusi kaut kādā 1998. gadā un it kā tikko pamodusies. Viņa tiešām neredz, kas tagad aktuāls un modē? Pat ja arī sava gaume, tas kā viņa ģērbjas un kādu lēto plastmasa bižutēriju nēsā, tas viss viņai izskatās nevis rich lifestyle, bet absolūti nabadzīgi.
Linduxis @ 04.05.2024 12:49Paskatījos ali - šāda tipa auskaru ir ļoti daudz, dažādas krāsas. Cenas apm. no 1 līdz 7$. Uzņēmums gan norāda, ka gatavojot paši. ??
Biezlape @ 04.05.2024 17:12Ļenkai tāda īsta "mazputniņa" porcija. ?