Marfa @ 09.04.2024 17:31Piedodiet, bet kuram ar 38.7 pica varetu likties loti garda? ?
Perrina @ 09.04.2024 19:39
Tieši to pašu padomāju!
aauuu @ 09.04.2024 16:22
Ko tad labu teica šoreiz? Skaidrs, ka tur atkal uz korķa uzkāpuši.
Marfa @ 09.04.2024 17:31Piedodiet, bet kuram ar 38.7 pica varetu likties loti garda? ?
es to pašu nodomāju... es virs 38 max varu iedzert ūdeni un to arī parasti nevis, jo slāpst, bet, jo saprotu, ka vajag šķidrumu.Marfa @ 09.04.2024 17:31Piedodiet, bet kuram ar 38.7 pica varetu likties loti garda? ?
100 punkti. un uz Madaras fona jau vairs +37,2 neizklausās pietiekami.MeltedCheese @ 09.04.2024 19:50Gan jau, ka "slimniece" apdzērās pēc pasākuma un tagad uz pohām picu rij.
vienīgais, kad pica ietu iekšā ir, kad iepriekšējā vakarā ir 38 grādu dzērieni paņemti uz krūts 😀marfina @ 10.04.2024 00:27es to pašu nodomāju... es virs 38 max varu iedzert ūdeni un to arī parasti nevis, jo slāpst, bet, jo saprotu, ka vajag šķidrumu.
un par picu (gardo un par labu cenu!!!) .. nu vismaz Lievenīšu patrons beidzot paēda pilnu guzu. Jo slimais putniņš jau tik paknābāja, Miai gan jau meksikāņu pica varētu būt par asu. Tad nu Lieveņ Baronam svētki.
var ģimene slimot un "PIE VIENA ŠIKOJAM" ???
Atvainojos , bet es tiešām ļoti ceru, ka atņems arī!LilyLady @ 10.04.2024 11:14Ņemot vērā, ko klimpa ar kreiso kāju sadrukājis twiterī, nav šaubu, ka grādi tai galā ir abiem, un ne jau nu tie, kas no slimošanas. Vienkārši abi sākuši slēpt savu kvasīšanu, jo, kā "pilsētā runā", pēc pēdējiem plostiem šiem nopietni piedraudēts atņemt sīko. Bet tas nenozīmē, ka kļuvuši par paraugpilsoņiem. Alkāni paliek alkāni.
vai arī ģimenes ārstam kaut ko sastāstīja par pneimoniju, jo pie tās arī dod amoksiklāvu.. ja kārtīgi bija izmērcējusi termometru tējā un sūdzējās par klepiņu un iesniņām. pohas ar antibiotikām neārstē, bez tām nebūtu "iespaidīga" storija priekš ļaunās Siguldas, pasarg Dievs, tā vēl iedomāsies atļauties būt slimāka par mazo devītklasnieci LienītiGlorijaGrevcova @ 10.04.2024 10:33Picu visdrīzāk pēc savas izvēles pasūtīja vepris, jo pica ir tikai viena, pakula gan jau tēloja pieticīgu putniņu un paostīja vienu gabaliņu, pēc tam iedziedāja instagramā, lai vepris justos kā varonis, ka tā iztērējies. Ja viņai tiešām ir virs 38 grādiem, tad visdrīzāk nifiga tā pica nebij vajadzīga, bet vepris ta jāsaslavē - par picu, par zivīm pie poda, ja ko izvilks no Rimi konteinera, arī nofotografēs un slavēs.
Tās antibiotikas slimības pašā sākumā būtu loģiski pie kāda strauja vidusauss vai deguna dobuma iekaisuma, lai gan, zinot to trako minhauzeni, viņa iespējams pa telefonu piedziedāja dakterim ausis par elpceļu iekaisumu, kuru pati sev diagnosticēja. Un ar tām antibiotikām plivinās instagramā, jo vairs nav nekā cita, ko publicēt.
P.S. Konveijertipa pica ir “šikošana”, vot tas ir kaut kas, līdz kādam lupatlasības līmenim nobraukusi pa šiem gadiem.
Bāriņtiesai droši vien apnika saņemt sūdzības.Un pēdējo reizi BT kārtīgi publiski dabūja iekšās par bezdarbību,toreiz vēl vāji stenēja pretim.Bet iespējams ka piedraudēja ja dzers publiski,tad atņems.Dzeriet klusu.LilyLady @ 10.04.2024 11:14Ņemot vērā, ko klimpa ar kreiso kāju sadrukājis twiterī, nav šaubu, ka grādi tai galā ir abiem, un ne jau nu tie, kas no slimošanas. Vienkārši abi sākuši slēpt savu kvasīšanu, jo, kā "pilsētā runā", pēc pēdējiem plostiem šiem nopietni piedraudēts atņemt sīko. Bet tas nenozīmē, ka kļuvuši par paraugpilsoņiem. Alkāni paliek alkāni.
Frankie @ 09.04.2024 15:14Kāds atcerās vēl kas tie bija par vēža pacientiem ar kuriem viņa strādāja? https://sejas.tvnet.lv/4594988/maksliniece-liene-skulme-aiziet-no-darba-saeima-un-nu-strada-ar-veza-pacientiem