29 gadi? 😳 Man likās ka viņai pāri 40 🙈JekaterinaKaterina @ 22.02.2024 10:14
Es nekādā gadījumā neaizstāvu kivičieni, bet atrodi jēdzīgāku salīdzinājumu. Megija ir 15 gadus jaunāka un nav izspiedusi nevienu sīko. Kā arī IG oriģinālie filtri ir visās bildēs. Mati, ja vien tikko nav izlīsts no friziera/tonēts, visur sit cauri dzeltenumu. Es pieņemu, ka nevis pazīsti, bet pati esi Megija. Ej uz ietekmeļu diskusiju ar savu linku, tur viena cepās, ka forumā visas pumpainas un bez peso, parādi viņai Megiju, kurai nav pumpu un ir peso. Savukārt kivičiene jāsalīdzina ar viņas vecuma, sīkos izspiedušām sievietēm.
qwe @ 22.02.2024 13:3329 gadi? ? Man likās ka viņai pāri 40 ?
yay @ 22.02.2024 15:46Nācu lasīt komentus par ļenoksa jauno gleznu..
sākšu es pirmā: KAS TĀ PAR H*IŅU??? :D
yay @ 22.02.2024 15:46Nācu lasīt komentus par ļenoksa jauno gleznu..
sākšu es pirmā: KAS TĀ PAR H*IŅU??? :D
Minelūše @ 22.02.2024 16:24
Kas, pie velna, tas tāds?? Lieņuk, uztaisīt krāsainu kiš-miš māku arī es, mākslu nekad nestudējusī. Bet Mākslas akadēmijā pabijušajai tomēr vajadzētu jēgt no glezniecības vairāk. Kā nav žēl izdot naudu par krāsām un tās bezjēgā izpurgāt?
vivii @ 22.02.2024 16:45
Ne jau visiem patīk gleznot akadēmiskajā stilā, nu Lieņukam patīk abstrakcija, lai tik mālē, vismaz kaut ko jēdzīgu dara.
Par to naudas izmešanu vispār smieklīgi, galvenais tomēr ir kaut ko darīt, nekā neko nedarīt. Citi arī mālē tā un vēl trakāk nekā Lieņuks.
Un nē, Lieni es “atkal” neaizstāvu, vienkārši smiekli nāk, kādas te dažas perfekcionistes. ?
kam ir 29??? Ne jau Lienei??qwe @ 22.02.2024 13:3329 gadi? ? Man likās ka viņai pāri 40 ?
vivii @ 22.02.2024 16:45
Ne jau visiem patīk gleznot akadēmiskajā stilā, nu Lieņukam patīk abstrakcija, lai tik mālē, vismaz kaut ko jēdzīgu dara.
Par to naudas izmešanu vispār smieklīgi, galvenais tomēr ir kaut ko darīt, nekā neko nedarīt. Citi arī mālē tā un vēl trakāk nekā Lieņuks.
Un nē, Lieni es “atkal” neaizstāvu, vienkārši smiekli nāk, kādas te dažas perfekcionistes. ?
Sviestaciba @ 22.02.2024 21:28Čau, vientuļās lezbes no Siguldas un slikto matu īpašnieces. Mani nepamet sajūta, ka ? par to eksperimentu runāja iedvesmas vadīts no lezbju komentiem, jo bija komentāri, ka viņi ir kā sociālais eksperiments.
krixis3 @ 22.02.2024 22:44Bet klausieties, baigi dīvaini, ka Madara vispār neko neliec IG. Diezgan ilgi sekoju un parasti ik pa laikam pousti,story. Tagad pēc ceļojuma vispār nekā. Riktīgi dīvaini....
krixis3 @ 22.02.2024 22:44Bet klausieties, baigi dīvaini, ka Madara vispār neko neliec IG. Diezgan ilgi sekoju un parasti ik pa laikam pousti,story. Tagad pēc ceļojuma vispār nekā. Riktīgi dīvaini....
Vai nevarētu būt,ka darbi iekavējušies un ļoti iespējams plusā staigā pa iestādēm.Tas ļoti atņem spēkus.krixis3 @ 22.02.2024 22:44Bet klausieties, baigi dīvaini, ka Madara vispār neko neliec IG. Diezgan ilgi sekoju un parasti ik pa laikam pousti,story. Tagad pēc ceļojuma vispār nekā. Riktīgi dīvaini....