SantaBarbara @ 12.02.2024 12:48Posts par matiem ir,par launām sievietēm un stresu posts ir ,nu ko lēnām Liene jau būs iesilusi,pēc pāris h jau varam gaidĩt Q&A ?
lindyyte @ 12.02.2024 10:28
viņš tak to dziesmu bez aizdusas vairs nevar nodziedāt, un vispār tik šķībi dzied.... izklausās pēc pāļa karaokes
Rakstniece @ 12.02.2024 14:03Gan jau paklāčojusies ar savu jauno sirds draudzni Dāliju. Uzzinājisi, ka Kerkira kaut ko teikusi vai kaut kas uz to pusi.
Labākais draugs, kurš apsaukā un paceļ roku. Protams. Ja ar visu pārējo pasauli attiecības sabojātas.
SantaBarbara @ 12.02.2024 12:48Posts par matiem ir,par launām sievietēm un stresu posts ir ,nu ko lēnām Liene jau būs iesilusi,pēc pāris h jau varam gaidĩt Q&A ?
magdalena333 @ 12.02.2024 17:12Ir, ir. Es pat zinu vienu, kurš piedalījās tajā cīņā, un nav pilngadīgs. Es gan nezināju, ka tas tik lieks pagrīdes pasākums bija un nebija saskaņots. Bet, ja jau Kivičs aicināts, tad tas jau visu pasaka?
ZapeNape @ 12.02.2024 16:49Beidziet slēp mīlestību no lienes! Viņa pārdzīvo. Ja mīlat savu vīru, kas nevar būt, jo mīlestība ir tikai kiveļiem, tad kladziniet uz katra stūra, jo tikai tā var zināt, ka tā ir lielā mīla. Nu pilnīga aita, pilnīga! Liene, viss ir tieši otrādi, jo vairāk tu kladzinu, ka vista pēc dēšanas, jo mazāka ticamība jūsu mīlestībai. Tiem, kuriem tā ir, nav vajadzības, uz katra stūra, to pierādīt.
ZapeNape @ 12.02.2024 16:49Beidziet slēp mīlestību no lienes! Viņa pārdzīvo. Ja mīlat savu vīru, kas nevar būt, jo mīlestība ir tikai kiveļiem, tad kladziniet uz katra stūra, jo tikai tā var zināt, ka tā ir lielā mīla. Nu pilnīga aita, pilnīga! Liene, viss ir tieši otrādi, jo vairāk tu kladzinu, ka vista pēc dēšanas, jo mazāka ticamība jūsu mīlestībai. Tiem, kuriem tā ir, nav vajadzības, uz katra stūra, to pierādīt.
LabaDabaDa @ 12.02.2024 15:20
Derētu kāds ieraksts par to, kāpēc sievietēm būtu jāmīl Liene. Un par to, cik daudzām sievietēm izkrituši mati viņas dēļ.
krmmm @ 11.02.2024 23:30
Reku tie viņa pāris liekie kg. Es neko neteiktu, ja pats pirms pāris gadiem nebūtu gānījis resnus cilvēkus. Un tā dziedāšana... šķībi un bez elpas. No 1:11:00 :
https://www.youtube.com/live/TxA4VccIsnQ?si=K7KAOWBP8EigYiA_