Ireeen @ 27.12.2023 08:44viņa turpat netālu dzīvo
Arabesq @ 27.12.2023 09:02Klau, man izskatās pareizi, ka lielā draudzene Kerkira nav laikojusi nevienu no Lienes pēdējiem postiem Instagramā? Vai tiešām būs attapusies? :)
tieši tā! Par ko slavēt to šļušku dzērāju? Tad jau gandrīz visām Latvijas sievietēm jāpiešķir 3 zvaigžņu ordenis. Viņa ir degradējusies ļauna čūska, dzērāja - nekas vairāk. Gan jau, ka gaidīja savu tefteli atpakaļ no dzerstiņa un tad tik saņēmās. Mazā ,vienīgā palikusī meitiņa - pohuj viņai.kriksisix @ 27.12.2023 09:10Es nesaprotu kāpēc pēkšņi saslavējāt to Lieni :D , uz galda ir viss, kas veikalā gatavs nopērkams, ne tur stāvējusi pie plīts, ne rasolu griezusi. Oj, nē atvainojiet, četras maizītes sasmērējusi.
Tas, ka izlīda no gultas? Uzvilka meitiņai kleitu? Tas ko liene izdara ir zemāk par bare minumim. Es nesaku, ka vajag tā, lai galds no ēdiena gāžas un stāvēt pie nokrautas egles ar dāvanām vakarkleitās un augstajās frizūrās, bet..jūs pašas saprotat.
Viņi abi ar andri ir vnk zemāk par zemu nolaidušies. Dzer un dirš, burtiskā un pārnestā nozīmē. Vienīgais, kas šajā visā tiešām ir skumji ir manipulēšana ar bērniem un Mias bērnība.
Nu redzi, te darbojas princips: no katra pēc spējām. Ja Tu vai es izejam no mājas saķemmētiem matiem, bērniem mutes tīras, rēķini nomaksāti, ledusskapī gaida garda zupa, tas nevienu neizbrīna. Svētkos klāts galds, māja tīra, viss kā pie cilvēkiem.kriksisix @ 27.12.2023 09:10Es nesaprotu kāpēc pēkšņi saslavējāt to Lieni :D , uz galda ir viss, kas veikalā gatavs nopērkams, ne tur stāvējusi pie plīts, ne rasolu griezusi. Oj, nē atvainojiet, četras maizītes sasmērējusi.
Tas, ka izlīda no gultas? Uzvilka meitiņai kleitu? Tas ko liene izdara ir zemāk par bare minumim. Es nesaku, ka vajag tā, lai galds no ēdiena gāžas un stāvēt pie nokrautas egles ar dāvanām vakarkleitās un augstajās frizūrās, bet..jūs pašas saprotat.
Viņi abi ar andri ir vnk zemāk par zemu nolaidušies. Dzer un dirš, burtiskā un pārnestā nozīmē. Vienīgais, kas šajā visā tiešām ir skumji ir manipulēšana ar bērniem un Mias bērnība.
Nu ņemot vērā Lienes pļūtīšanu un sevis celšanu aš debesīs,tā tam būtu jābūt.Vismaz ar dāvanu kalniem un vakarkleitā ar frizūru.😂kriksisix @ 27.12.2023 09:10Es nesaprotu kāpēc pēkšņi saslavējāt to Lieni :D , uz galda ir viss, kas veikalā gatavs nopērkams, ne tur stāvējusi pie plīts, ne rasolu griezusi. Oj, nē atvainojiet, četras maizītes sasmērējusi.
gribuiemestkapeiku @ 26.12.2023 23:56However, the Pro subscription doesn't actually reveal the person who sent the message. Instead, it provides unhelpful hints such as the person's location and phone model. So to answer the question, yes, the NGL app is anonymous.
Pilgrim @ 27.12.2023 11:57Nu redzi, te darbojas princips: no katra pēc spējām. Ja Tu vai es izejam no mājas saķemmētiem matiem, bērniem mutes tīras, rēķini nomaksāti, ledusskapī gaida garda zupa, tas nevienu neizbrīna. Svētkos klāts galds, māja tīra, viss kā pie cilvēkiem.
Bet, kad Centrāltirgus Maņka ar Vaņku uzvelk tīru cepuri un apgriež nagus, tas jau ir notikums! Vai garīgi atpalikušais Jānītis vāzē ieliek egles zarus.
Tā arī te. Ja godīgi, es arī neticēju, ka Liene pēc tāda 3diennieka var uzlikt tīru galdautu un uzservēt ēdamo. Lai vai kādu. Uz salikt kaut vai tukšus dāvanu maisiņus, pat ja pēdējā Ziemīšu dienā. Par to arī uzslavas.
es pārāk slinka, tā varētu uzdot jautājumu jūru, bet Lienei psihoze sāktos, redzot tik daudz jautājumu no Siguldas 😄😄😄yay @ 27.12.2023 12:02
Galvenais, lūdzu neuzdodiet jautājumus, ja atrodaties Siguldā :D
Tējnīca @ 27.12.2023 12:16Iespējams, ka dāvanu maisiņi bija omes sarūpēti. Tāds variants arī pastāv. Jā, Lienei žetons - gan tas, ko AA saņem par pirmo dienu, kad nelieto (to gan laikam naktī dabūja dot atpakaļ), gan par to, ka vismaz ir galds. Mani gan vairāk uztrauc, ko Mia visas šīs dienas ēda, ja siltu ēdienu tur neviens nav spējīgs uztaisīt. Neizskatās, ka Liene arī būtu ņēmusi kādu pauzi no telefona. Bet piekrītu - Lienes spējām pat samērā normāli noorganizēti svētki. Kaut kāds ēdiens bija, viens ciemiņš bija, viena bilde ar bērnu arī. Ceru uz pareizticīgo svētkiem redzēt vēl labāku izpildījumu! Un izskatās, ka visi, kas bija solījuši ierasties arī ieradās. Skumji, bet ir jau ģimenes, kur neko labāku nevar atļauties. Ja vēl nebūtu sevi salielījusi kā mākslinieci, miljonāri, tad pat nebūtu kur piesieties.
kivis taču paziņoja ka nav svētku sajūta un josua esot marta piedzimis. Kristietiba un reliģija ir sūds. Svinēt labākajā gadijuma var ziemu un gada beigas.Pikachio @ 27.12.2023 12:14
Nedomāju, ka Liene kaut ko saņēmās.
Drīzāk Kivičš skaļākā tonī pateica to visu izdarīt,jo mamma grib nākt ciemos.
Tur nav neviena kopējā svētku bildīte vai vienkārši bildes kur vīrs, mamma.
Kivičs ir cilvēks, kas necieš otra cilvēka slimošanu, tas viņā izraisa riebumu ne līdzi jušanu.
Adele4 @ 27.12.2023 12:52kivis taču paziņoja ka nav svētku sajūta un josua esot marta piedzimis. Kristietiba un reliģija ir sūds. Svinēt labākajā gadijuma var ziemu un gada beigas.
Tāpēc arī kivas profilā nav nekādas happy family bildes pie eglītes, jo visi šie svētki ir izdomāts sūds.
Un ja pēc viņa pēdejā ieraksta FB sekotu bildes ar svētku eglīti un dāvanām, tas būtu vairāk nekā komiski