McSara @ 14.12.2021 01:43
Varbūt tāpēc tik bezbožnije filtri Lienei, acis tik zilas zilas ?
Var rakstīt ar lielajiem burtiem,nu bet ne jau gandrīz katrā slavinošā komentārā.Ar mazajiem arī drīkst.Enazenaz @ 13.12.2021 23:40
Es arī rakstu Tu un Jūs ar lielo, bet neesmu Liene ?
varētu padomāt, ka Kiviči tur var atļauties bārus vai sporta zāliLaikamGarlaicigi @ 14.12.2021 03:47Neslēpju, ka man ir ļauns prieks redzēt Kivi tik ātri dabūt ar bumerangu Norgē. Cik saprotu, Norge pieņem vairāk un vairāk ierobežojumus, (piem. tagad bāros un restorānos alkoholu vairs nepārdos, sporta zāles ciet, u.t.t.).
Rockabilly @ 14.12.2021 07:22varētu padomāt, ka Kiviči tur var atļauties bārus vai sporta zāli
LaikamGarlaicigi @ 14.12.2021 11:26Es ceru, ka šis "no make up" storijs nav atskaite par reto reizi, kad noņem grimu (kā vairāk reižu pati minēja - meikapu nost neņem katru dienu).
Citādi kā mašīnai - tehniskā apskate un apkope reizi gadā.
LaikamGarlaicigi @ 14.12.2021 11:26Es ceru, ka šis "no make up" storijs nav atskaite par reto reizi, kad noņem grimu (kā vairāk reižu pati minēja - meikapu nost neņem katru dienu).
Citādi kā mašīnai - tehniskā apskate un apkope reizi gadā.
Tad varam tik iedomāties,kas notiks ja Andris uzliks brilli.LilyLady @ 14.12.2021 14:07Kivičam, iespējams, ir slikta redze, kādreiz laivos varēja manīt, ka, lasot komentārus, miedz acis kā akls kurmītis. Tas glābj Lieni.
McSara @ 14.12.2021 15:01Lieņuks nav gadījumā viena vecuma ar Santu Kolu? Nesen tieši viņas IG "uzdūros", ļoti smukas bildes viņai, ari pati simpātiska! Liene uz viņas fona ir traģēdija!
Susurrrrrs @ 14.12.2021 15:34
Ir vinjas viena vecuma, tikai santa kola nav nodzeerusies un bildes apstraadaa profesionaalis (profesionaalaa apstraades programmaa vaaktas nost siikaas grumbinjas, ja palielina bildes, var redzeet, kur pikselji pludinaati) nevis likti komiksu filtri kaa dullajai vistai Ljenkai, nu un protams gaume izcila, ja saliidzina ar chainiizeru feiku karalieni Ljenu.