LilyLady @ 18.11.2023 09:19? Latvijā pieprasītākais muzikants nespēj vienu mazu klubiņu piepildīt ar klausītājiem, tāds lūzeris.
Gaidam dižo koncertu. Palikusi mazāk kā nedēļa.
Varam sākt likt likmes - koncis atcelsies vai Kivičs varonīgi blēs 5x savu vienīgo hitu pārdesmit cilvēkiem.
Hermiine89 @ 18.11.2023 10:04Skatos pēc laikiem Ļenox atkal jau 3 naktī vēl neguļ. Ar šādu miega “režīmu” veselu prātu nesaglabāt. Un par Jelgavas krekliem runājot, izskatījās, ka šoreiz publikas nebija vispār. Vismaz dižā mākslinieka podestam neviens netuvojās.
nu mož kautrīgie faniņi bijīgi kaktiņā iespiedušies trīcēja - pa gabalu aiz pietātes pret dižo māxlinieku 🤣Tusnelda @ 18.11.2023 10:11
Jā, Liene nav atrādījusi nevienu trīcošu un raudošu fanu, nav rādīta garā rinda pēc autogrāfiem! Un kur ir Lienes sajūsmas brēcieni: "pilns līdz Lūkai" un "Jūs esat forši!! "?
LabaDabaDa @ 18.11.2023 09:58Būtu dīvaini visu laiku nonstopā smaidīt, teica Lenox. Bet visu laiku ķiķināt gan ir ok!
Bet par Krekliem - vai īpašnieks vienkārši nav pateicis, ka apmeklētājus fotografēt un publicēt bez viņu piekrišanas nav labi? Ja es, piemēram, aizietu uz striptīzklubu, man negribētos, lai klubs nākamajā dienā publicētu manas bildes. Un Fetmens ir daudz apkaunojošāks par striptīzklubu, tur vismaz meitenes par sevi cenšas rūpēties :D
Bet nu visticamāk tur tiešām nebija, ko bildēt...
gribuiemestkapeiku @ 18.11.2023 01:06https://failiem.lv/u/39svebukt5
Atvainojos,bet vai šie darbi tiešām ir,kas reklamējams? Vai tiešām tādas lūpas var ielikt savā profilā?
vivii @ 18.11.2023 10:48Lieņukam atkal kaut kas uzģērbts no krājumiem, jāsaka gan, ka blūzītes krāsa viņai piestāv. Vienīgi pati blūzīte man atgādina 2005.gada skolotāju, kura ir sapucējusies “svinīgi” ??
McSara @ 18.11.2023 09:21
Stāvgrūdām būs pilns, tak lieņuks raksta: leģendāra grupa?
Es gan nezinu kurā brīdī kļuva par leģendāru, kaut ko palaidu garām?
Kurpīte @ 18.11.2023 00:34Tur uz tiem krekliem bija vēl kāds atnācis izņemot tetovētāju? ? Vai visi fani gaida lielo koncērtu? ?
OMG, tur jau viss ir sašpricēts. Zoda līnija, vaigi. iuuugribuiemestkapeiku @ 18.11.2023 01:06https://failiem.lv/u/39svebukt5
Atvainojos,bet vai šie darbi tiešām ir,kas reklamējams? Vai tiešām tādas lūpas var ielikt savā profilā?
Leģendāra grupa ir Līvi, Jumprava, Prāta vētra, bet ne zscars. Leģendārs ir R.Pauls, Lapčenoks, pat E.Liepiņš, Igo. Nevienam no šiem nosauktajiem māksliniekiem nav tik zemi skaņdarbi kā kivičam. Vanna, vanna, griķi, griķi. Pat no visiem Latvijas izpildītājiem nav nevienam tik zemas kvalitātes darbi- eirop is mai hoome.McSara @ 18.11.2023 09:21
Stāvgrūdām būs pilns, tak lieņuks raksta: leģendāra grupa?
Es gan nezinu kurā brīdī kļuva par leģendāru, kaut ko palaidu garām?
Bjork @ 18.11.2023 12:54Leģendāra grupa ir Līvi, Jumprava, Prāta vētra, bet ne zscars. Leģendārs ir R.Pauls, Lapčenoks, pat E.Liepiņš, Igo. Nevienam no šiem nosauktajiem māksliniekiem nav tik zemi skaņdarbi kā kivičam. Vanna, vanna, griķi, griķi. Pat no visiem Latvijas izpildītājiem nav nevienam tik zemas kvalitātes darbi- eirop is mai hoome.
Labvēlīgais tips ietur joku dziesmas, par aktuālām tēmām, bet tur katra dziesma tiešām unikāla. Bermudu divstūris, kas arī ātri noreaģē arī uz aktuālām sabiedrībss tēmām, bet nav tik infantīli un primitīvi.
Drīz tad arī ļenka sauks sevi par leģendāru aktrisi ?
Helga Andersson @ 17.11.2023 21:53Kura čūskuliņa šito pērli iesūtīja ?https://failiem.lv/u/puss63jhy4
Knita @ 18.11.2023 18:06
Kas viņiem par šķirni kaķim? Man likās, ka britu īsspalvainais, bet šis bišķi neizskatās pēc britu īsspalvainā.
nav vairaku veidu, bet ir selekcioneti skirnes, audzetajiem, kuri nodarbojas ar atbildigi skirnes pavairosanu, kuri ari ir virs 600 vismaz, un, ir pakaldarinajumi, leti it ka skirnes kaki, kuriem rados bijusi britu senci, varbut pat abiem vecakiem, bet parosana ir ta - ak jums ir brits man ar britu, uz prieksu. Tadus var dabut zem 200.yay @ 18.11.2023 18:12
Ir, ir britu īspalvainais. Man ar tāds.
Viņiem tur ar vairāki veidi.