Minelūše @ 29.10.2023 11:33Personīgi man Ļenku ne kripatas nav žēl. Kamēr viņa uz ceļiem neatrāpos pie savām meitām piedošanu nolūgties, kamēr patiesi neatvainosies Madarai un visām pārējām sievām par mēsliem, ko pār viņām lējusi, kamēr nesāks veltīt pienācīgu uzmanību Mias audzināšanai, kamēr nebeigs mest aci uz aizņemtiem vīriešiem un nesāks dzīvot cilvēka cienīgu dzīvi, man pret viņu nav un nebūs nekādas cieņas.
Neza000 @ 29.10.2023 11:54
A no kā tev labums radīsies, ja viņa mainiīsies? Točna mēs jau runājam par mentālu slimibu šeit minettušei vajag palidzibu psiholoģisko!? Redzi viņai dzīvi nemaina tas ka tev nav/ ir cieņa pret viņu. ?? Un viņai dzīve nemainīsies, no tā ka. Tu šeit sēdi un nīdi kā veca piepe.
Nu var redzēt, ka tu esi pilnīga aita.Neza000 @ 28.10.2023 21:03
Auna pieres komentārs. Latvijas iedzīvotaji parastie nav tik bagāti, lai pirtku kaķim barībi par 20 euro /kg. Visi to atļauties nevar. Un ja var, tad paši saimnieki ed pedejos sūdus lētos, kamer kaķim stum māgā barību par 25eur/kg
Visticamāk Tu pati savam kaķim pērc lēto barību pa 4eur/kg ?vau arī tava ģimene ja esi bērns vel.
aauuu @ 29.10.2023 11:02
Ja viņa būtu sagājusies ar vīrieti, kurš nav alkoholiķis, bet pieklājīgs un cienījams, arī pati viņa tāda būtu. Pielāgotos labajām manierēm, dzīvesveidam, būtu sabiedrībā cienījama, apbrīnojama, meitas būtu kopā ar viņu, nebūtu nodzērusi pāris gadus un nodzīvojusi pus komā,. sadiršot visas attiecības un savu dzīvi. Kā var nedzert, ja blakus ir narciss, kurš ir alkoholiķis un tevi uzsēdina lēni un pārliecinoši uz visu slikto?Abi viens otru ir tik ļoti nogremdējuši. Var jau teikt, ka dvēseles radinieki utt. Neticu, ka viņa pati tā domā. Tā domā viņš, jo izmantoja viņu savu fizisko instinktu apmierināšanai, visa vņam vienam utt. Cilvēks, kuram ir tendence pielāgoties otram un ir vadāma, ļaujas otram, teiks visu to pašu - ir vai nav tā. Šajā gadījumā to ļoti labi var no malas redzēt. Pilna buķete. Viņam vajag jaunu sievieti bez bērniem blakus, lai var dzīvot savu bohēmisko dzīvesveidu. Viņai vajag normālu veci, kurš nelieto alkoholu. Tad arī pati pārstās.
Smieklīgi, ka cilvēks ir tik neapdāvināts un uzskata, ka tikai nenormālie dārgās kaķu barības pērk!Miuce @ 28.10.2023 21:24
Aizveries, ubadze.
Aprūpēju savos slimos kaķus, bērnus izvadāja pa Hellowīnu pasākumiem, tagad es, resnā, neglītā un nogribējusies nāku ļauties savam dirty pleasure - LV slavenāko alkoholiķu un bērnu aprunāšanai 😂
Hmmm1 @ 29.10.2023 12:06Nu var redzēt, ka tu esi pilnīga aita.
Es saviem kaķiem pērku pa 18 eur/kg barību, jo ir veselības problēmas un otram pa 10 eiro/kg.
Jā ķaķi visi ir dārgs prieks. Ja es ēdu labu pārtiku, tad es saviem kaķiem arī došu to labāko, jo uzskatu, ka šīs lētās barības ir ar sūdiem iekšā.+ daudzi dzīvnieki dēļ tām lētajām barībām daudz arī slimo ar urīnceļu problēmām!
Nu droši varu uzaicināt un paskatīties ko mēs ēdam ar draugu! :D
Tu zināji pati esi viena liela Niecība!Neza000 @ 29.10.2023 12:19
Es pie niecībām neeju. Man nav laika tam.
Neza000 @ 29.10.2023 12:19
Es pie niecībām neeju. Man nav laika tam.
aauuu @ 29.10.2023 11:02
Ja viņa būtu sagājusies ar vīrieti, kurš nav alkoholiķis, bet pieklājīgs un cienījams, arī pati viņa tāda būtu. Pielāgotos labajām manierēm, dzīvesveidam, būtu sabiedrībā cienījama, apbrīnojama, meitas būtu kopā ar viņu, nebūtu nodzērusi pāris gadus un nodzīvojusi pus komā,. sadiršot visas attiecības un savu dzīvi. Kā var nedzert, ja blakus ir narciss, kurš ir alkoholiķis un tevi uzsēdina lēni un pārliecinoši uz visu slikto?Abi viens otru ir tik ļoti nogremdējuši. Var jau teikt, ka dvēseles radinieki utt. Neticu, ka viņa pati tā domā. Tā domā viņš, jo izmantoja viņu savu fizisko instinktu apmierināšanai, visa vņam vienam utt. Cilvēks, kuram ir tendence pielāgoties otram un ir vadāma, ļaujas otram, teiks visu to pašu - ir vai nav tā. Šajā gadījumā to ļoti labi var no malas redzēt. Pilna buķete. Viņam vajag jaunu sievieti bez bērniem blakus, lai var dzīvot savu bohēmisko dzīvesveidu. Viņai vajag normālu veci, kurš nelieto alkoholu. Tad arī pati pārstās.
vivii @ 29.10.2023 14:03Nu ko, Liene atrādija, ka bērns ir saģērbts siltās drēbēs.
Taču manu uzmanību vairāk piesaistīja story ar bizi, kurā izskatās, ka Lienei ir zila acs. Un viņa tā pietuvināja to video pie sejas, ka pilnīgi viņa speciāli to rāda un slēpti sauc pēc palīdzības! ?
Un ņemot vērā viņas plosīšanos pirms pāris dienām, nebūtu brīnums.
LabaDabaDa @ 29.10.2023 14:32Mani nervozē Fetmena runas par skaņotāju. Ka tikai Tusnis nesāk bruģēt sev atkāpšanās ceļu uz koncerta atcelšanu. Savulaik jau viņš viena neizpārdota koncerta noraušanā vainoja video mākslinieku. Ka tik šoreiz vainīgs nebūs skaņotājs, kas nav laicīgi pieteicies apkalpot šo tūkstošgades pasākumu, vēlams, bez maksas.
LabaDabaDa @ 29.10.2023 14:32Mani nervozē Fetmena runas par skaņotāju. Ka tikai Tusnis nesāk bruģēt sev atkāpšanās ceļu uz koncerta atcelšanu. Savulaik jau viņš viena neizpārdota koncerta noraušanā vainoja video mākslinieku. Ka tik šoreiz vainīgs nebūs skaņotājs, kas nav laicīgi pieteicies apkalpot šo tūkstošgades pasākumu, vēlams, bez maksas.