vai cik labi,ka noreklamēja forumu, tagad te vēl vairāk tauta sanāks un arvien vairāk uzzinās,kas pa pretigiem cilvēkiem viņi ir un mazāk aicinās uz lievenīšiem 🙂🥳SantaClub @ 19.10.2023 16:04O, ļenoks noreklamēs forumu. Tik neaizmirsti visiem izstāstīt kā ir būt lielākajai maukai Latvijā.
Krizdole @ 19.10.2023 16:10Bet viņai taču tas ir dienas notikums - aizbraukt uz centru, veselas 2 intervijas, zivs pirkšana, Stokmanī pēc ielūguma ieiet, viņas tukšajā, bezjēdzīgajā ikdienā tas ir tāds skrējiens un liels wow!
Merilda @ 19.10.2023 16:40
Diez kko nopirka pārtikas vai kosmētikas nodaļā ?
HiacinteBurkaa @ 19.10.2023 17:02Oi, nu varēja jau Sinsejā kaut ko ieķert pa lēto.
Šī perfekti piestāvētu Lienes būtībai- https://www.sinsay.com/lv/lv/rakstaina-midi-garuma-kleita-4025x-mlc
Šai savukārt izcils šķēlums, kā radīts Lienes mīļākajai pozai- https://www.sinsay.com/lv/lv/midi-garuma-kleita-7190x-99x
Ariete @ 19.10.2023 16:48Tā gaidu redzēt ko tā plukata vilks uz fešn vīk ?????????????????
ayame @ 19.10.2023 19:44Kur Liene bija TV? Šodien?
Eliba @ 19.10.2023 19:57Nu tie ļenkas storiji,grūti klausīties,jo īsti nemāk valodniece izteikties. Acis šaudās uz visām pusēm, viss esot bijis tik forši,tik jauki.
Āā un kad jūtas kaut kā neveiklu,vēl tā matu glaudīšana,mešana uz atpakaļu, tad uz priekšu.
Ļoti gribēšu to interviju redzēt,nu ļoti??
sorry! Man atvalinājums! Daudz vinčika un es vietula lezbe 🥹♥️ (nav komatu, nav garumzimju utt 🫡)Dzintriņa @ 19.10.2023 21:48Ja salīdzina ar ikdienu ( kafijas krūze, saullëkts, Mia bumerangā uz dārzinu, jūra, mati, fēns, meistarklase virtuvē, “jaaaajaazakiiiiit” kakis, esam Laipnas) Tad šis pat skatītājiem ig bija jaudīgi.
Bet piełauju, ka Liene pati saprota, cik tas ir ok, vinai tas looooti patīk un tas ir, ko vina grib. Tik sajusminata, ka 3x piemin zivis.. bet kaut kaa.. ehhh.. Sanemies Liene - nesies Proooooommmmmm no Andruhas un Tevi intervēs un.. iespejams, pat kåds izglābs no šī sviesta, ko tagad sauc par dzīvi! Ja ne veciem kolegas un draudzenes, patinas, Tad pat sirsnigak un patiesak Jelena no tunča paviljona!
Un nee, es neko sliktu neveelu! Attopies un viss mainīsies! Jo pagaidām izskatas loti skumji!!