aauuu @ 06.10.2023 19:13
Pāris nedēļas atpakaļ Slavenības bez filtra bija sižets, kur Madara ar Jāni atsāk ziemas peldes. Šeku reku - mūsu dīva arī skrien aukstā jūrā:D Tik smieklīgi:D
Vasarā ūdens par aukstu bija. Bet, ja Madara var ielīst ziemā ūdenī, viņa nedrīkst atpalikt un arī bridīs. Ne rūdījusies, ne iesildījusies. Pa taisno jūrā. Nu, nu.
LilyLady @ 06.10.2023 18:56
Bet absurdākais ir tas, ka šito saka sieviete, kura pametusi 3 meitas un viņas vispār nesatiek. Kāda īstā dzīve var sākties, ja nav pilnīgi nekāda kontakta ar miesīgiem bērniem? Fui.
TikiTaki @ 06.10.2023 19:24Vispār Kivelis Lienei uzmanību pastiprinātu sāka rādīt pēc tam, kad Madara ar Jāni parādījās SBF.
Pirms tam tak jau paris gadus celojumos uzmanību nepievērsa, arī pastaigās pats pa sevi.
Un pēkšņi - pa Londonu rociņās staigā, laizās. Pastaigās abi kopā iet, Kivelis pat kafejnīcu nepažēlo. Liek gultas bildes ar smaržojošu Lieni.
Es tieši domāju, kur tāda attieksmes maiņa pēkšņi.
Tagad savilku - Madara ar Jāni ir SBF un ir skaidrs, ka viņiem tur viss saskanīgi un forši. Ta nu Kivelim jāsaņemas pierādīt, ka viņam ar viss ir forši.
MeltedCheese @ 06.10.2023 19:25Tik smieklīgi, ka viņa vienmēr kāju stutē uz pirkstgaliem. Nezinu kā pareizi pateikt, bet nu, tad Liene domā, ka tā tievāka izskatīsies.
Varbūt atkal pipeli parādīs, tad saskries daudzi laivā 😂LilyLady @ 06.10.2023 23:27Kivim laivā bija 32 skatītāji.. Pats pabrīnījās, ka tik maz. "Pieprasītākais muzikants Latvijā", cik tur tūkstoši sekotāju, bet laivā saujiņa cilvēku un gan jau vismaz puse no tiem cālenes vai dievietes.
Ā, un taustiņinstrumentālists esot pametis grupu, bet ir atrasts cits vietā. Vismaz viens prātīgs cilvēks, kas laicīgi aptvēra, ka ar Kiviču nebūs aršana.
Ja blakus ir tik zinoša uztura speciāliste kā liene, tad var arī piebaldziņu iekapāt, jo zinošā speciāliste saka, ka esot jādzer, ui jāēd, daudzveidīgi.Ariete @ 07.10.2023 09:15Uzmetu aci tam live.
Pie jūras saka, ka jābūt formā koncertā, bet vakarā jau dzer Tarhūnu. ?
es tiešām nesaprotu ar kuru galu viņa domā😁 blondais gala tas točna navAriete @ 06.10.2023 22:33Viņa pasaka, ka ar taisnotāju var nodedzināt matus un tajā pašā laikā ietago to fēnu/taisnotāju kantori? Ko?
Vārdotāja @ 07.10.2023 10:35AK DIENIŅĀS! Tas storijs, kur viņa atbild kā kļuva populāra…
Es vispār nezināju kas tā tāda ir pirms Dievietes? šausmas