LaikamGarlaicigi @ 01.12.2021 21:18Dīvaini likt bildi PIRMS matu krāsošanas storijā par matu krāsošanu. Bet bravo meitenes, kas atpazina paškrāsotās dzelteni rižās saknes. (Been there, done that.)
mhm. Lūdzu to personu studijā, kura domā, ka viņai skaisti mati. Pakula, dzeltena. no no no no
viņa pati sev uzdod tos jautājumus 100%. Slimā
ganesha @ 01.12.2021 21:33
Vai arī viņai to rakstīja speciāli kā komplimentu, jo savādāk neatbildētu.
Mazs atgādinājums par to kā Liene izskatās bez filtriem, tas gan pirms diviem gadiem, tagad bail pat iedomāties...
LaikamGarlaicigi @ 01.12.2021 21:18Dīvaini likt bildi PIRMS matu krāsošanas storijā par matu krāsošanu. Bet bravo meitenes, kas atpazina paškrāsotās dzelteni rižās saknes. (Been there, done that.)
cory @ 02.12.2021 01:02
Ar Lienīti viegli- viņa pati visu izstāstīs, tikai nevajag uzdod viņai uzbrūkošos jautājumus :D Vajag sākt ar komplimentu un tad uzdod visu, kas interesē mierīgā manierē!
Te piemērs ar matiem- mēs taču zinājām, ka pati krāsojusi. Jautājumā sāk ar komplimentu "tev skaisti mati" un tad mierīgā manierē uzdod jautājumu "vai atradi frizieri vai pati krāsoji".
Ja grib uzmočīt Lienei par vegetu receptēs, vajag jautājumu uzdod šādi " Receptes tik gardi izskatās, bet man bail par vegetu, tur daudz sāls. Ar ko aizvietot vegetu?" Un 100 punkti Lieņuks izplūdīs storijā par vegetas lietošanu.
Ja grib zināt, ko Andris dara vajag tikai pajautāt "Man vīrs jūrnieks, bieži nav mājās un man viņa pietrūkst. Vai tev nepietrūkst Andris, kad viņš nav bieži mājās darba dēļ?"
cory @ 02.12.2021 01:02
Ar Lienīti viegli- viņa pati visu izstāstīs, tikai nevajag uzdod viņai uzbrūkošos jautājumus :D Vajag sākt ar komplimentu un tad uzdod visu, kas interesē mierīgā manierē!
Te piemērs ar matiem- mēs taču zinājām, ka pati krāsojusi. Jautājumā sāk ar komplimentu "tev skaisti mati" un tad mierīgā manierē uzdod jautājumu "vai atradi frizieri vai pati krāsoji".
Ja grib uzmočīt Lienei par vegetu receptēs, vajag jautājumu uzdod šādi " Receptes tik gardi izskatās, bet man bail par vegetu, tur daudz sāls. Ar ko aizvietot vegetu?" Un 100 punkti Lieņuks izplūdīs storijā par vegetas lietošanu.
Ja grib zināt, ko Andris dara vajag tikai pajautāt "Man vīrs jūrnieks, bieži nav mājās un man viņa pietrūkst. Vai tev nepietrūkst Andris, kad viņš nav bieži mājās darba dēļ?"
vivii @ 02.12.2021 13:25Kur tad pazudis Lieņuks?
Šodien nav neviena, kolosāla, labas dienas novēlējuma ?
kas to visu laiku bērnu skata? Vai arī Andžam šodien brīvdiena?Bjork @ 02.12.2021 14:29Domāju, ka nav vēl modusies, jo kaut kad tikai 16.00 bija sakuai postot un kko minēja, ja sāk gatavot pusdienas un ka pirms stundas tik modusies.
vot tā jau nav mūsu darīšana. Tā viņa uz šo jautajumu atbildētu. Bet es domāju, ka pats sevi arī pieskata.EsFreija @ 02.12.2021 16:03Nu, ja viņai nebūtu bērns, vēla celšanās nebūtu nekas traks, bet kā ar pavisam mazu bērnu ir iespējams gulēt līdz 16tiem?
Susurrrrrs @ 02.12.2021 16:31Tas beerns vispaar izskataas ljoti easy audzinaams, kursh nekad neraud, neslimo un pats tiek ar sevi galaa, kad Ļena norijusies. Tas ir Meerfija likums, miiloshas maates gadiem negulj naktiis un soli nevar atiet, a te taada MīzaLiene kozh, vazaa beernu liidzi pa naktiim, kad vaktee Kivi, laizh aaraa bez cimdiem un viss ok.