Facundo @ 09.09.2023 00:22
Jā, es arī nesapratu ko viņa ar to domā. Laikam jau tas mīlas burbulis drīzumā sprāgs
pepija @ 09.09.2023 06:30bet es nesaprotu,ta kivis vinai labpratigi lauj atbildet uz vina jautajumiem,jo tir skiadrs,ka daudzus ajutajumus atbild liene.Vai ari si pa kluso panemusi vina telefonu.
MeltedCheese @ 08.09.2023 22:22??♀️??♀️??♀️??♀️??♀️
Nav_vispar @ 09.09.2023 08:33Izlasīju Kiviča atbildes un tādas dusmas pārņēma! Viņš ir tik pretīgs,skaudīgs,žultains vecis. Visam kopā klāt vēl izcili neglīts un smirdīgs.
LilyLady @ 09.09.2023 10:18Skaidrs, ka slampa drukā atbildes. Kivičs nekad neizplūst tik gari un neprot komatus salikt. Šļuška kārtējo reizi pierāda, cik aizrautīgi lasa šo forumu, jo nupat aprunājām dzērājšovu, un, lūk, Zariņgovs jau dirš, ka tas viss esot bijis iestudēts. Tēloja dzērājus šova dēļ?? Kura normāla sieviete uz ko tādu parakstītos - tā, mīļā, padarīsim tevi par nodzērušos putnu biedēkli, kas vārtās piesmirdušā gultā ar neķemmētu ērkuli uz galvas un aizpampušām acīm - viss šova vārdā. Nu, tādi nodegušā teātra aktieri. Moš jāsūta pudeļgalvas uz Holivudu, par tik ticamu tēlošanu kā minimums viens Oskars uz abiem pienākas??
VissIrSlikti @ 09.09.2023 00:25Uz tiem jautājumiem taču atbild Liene! Neticu, ka Andris vispār prot lietot komatus
Klau, varbūt mūsu Ļenka, Andrīti speciāli par tādu pataisa, jo, tad viņa ir stabili ir pārliecināta, ka točna paliks pie viņas, un ka neviena neskatīsies uz viņu un ne pie nevienas neaizies.
LilyLady @ 09.09.2023 10:18Skaidrs, ka slampa drukā atbildes. Kivičs nekad neizplūst tik gari un neprot komatus salikt. Šļuška kārtējo reizi pierāda, cik aizrautīgi lasa šo forumu, jo nupat aprunājām dzērājšovu, un, lūk, Zariņgovs jau dirš, ka tas viss esot bijis iestudēts. Tēloja dzērājus šova dēļ?? Kura normāla sieviete uz ko tādu parakstītos - tā, mīļā, padarīsim tevi par nodzērušos putnu biedēkli, kas vārtās piesmirdušā gultā ar neķemmētu ērkuli uz galvas un aizpampušām acīm - viss šova vārdā. Nu, tādi nodegušā teātra aktieri. Moš jāsūta pudeļgalvas uz Holivudu, par tik ticamu tēlošanu kā minimums viens Oskars uz abiem pienākas??
EsRedzējuKa @ 09.09.2023 11:16
Šitas arī bija tajā viņu šovā pieminēts. Kad Kivis kaut kur devās, teica, ka jānodzen riepiņas. Uz ko Liene no guļamistabas hihinot atbildēja - es tevi mīlu tāds kāds tu esi,hihihi.
Tas nozīmē, ka viņai pašai pat nav kauns, ka tāds teftelis, ne tikai beidz savu veselību kopā, bet arī izskatās šausmīgi blakus esot. Jebkura normāla sieviete, sevišķi, ja ir sabiedrība zināmi, rūpētos par izskatu līdz vīlītēm.
EsRedzējuKa @ 09.09.2023 11:16
Šitas arī bija tajā viņu šovā pieminēts. Kad Kivis kaut kur devās, teica, ka jānodzen riepiņas. Uz ko Liene no guļamistabas hihinot atbildēja - es tevi mīlu tāds kāds tu esi,hihihi.
Tas nozīmē, ka viņai pašai pat nav kauns, ka tāds teftelis, ne tikai beidz savu veselību kopā, bet arī izskatās šausmīgi blakus esot. Jebkura normāla sieviete, sevišķi, ja ir sabiedrība zināmi, rūpētos par izskatu līdz vīlītēm.
LabaDabaDa @ 09.09.2023 11:38
Lūk, par šo es aizdomājos - iedomājies, ir TV šovs, un šajā šovā tu vari tēlot visu, ko vien gribi. Jekbo! Un ko tie divi izvēlās? No visām bezgalīgajām iespējām viņi izvēlās tēlot divus netīrus, žultainus alkoholiķus. Man jākliedz kā latīņamerikas seriālos - kāpēc, nu, kāpēc?!?