gan jau mēģinātu kaut ko “SARUNĀT” 😏MeltedCheese @ 26.06.2023 22:22Kaut kā neticas, ka tas pažobeles alkāns tērētu naudu Dziesmusvētkiem. Visupirms izskaitītu, cik tur ali sanāk. Es viņus nevaru iedomāties šādā pasākumā.
par 3x3 uzvaru arī neviena vārda 😄KurkulisBurbulis @ 27.06.2023 08:16Ļenka raksta: nopirksim! It kā viņai pašai būtu nauda lai kko nopirktu. Debīlā bomze. pati nevar laicīgi nopirkt biļetes, cer uz brīnumiem. Viņi grib tikt uz DzS jo grib būt apritē. Hokeju jau nokavēja un nevienā dirsā neielīda, tagad mēģinās aptraipīt šo jauko pasākumu. Nelaimīgie klauni
sidzha @ 27.06.2023 08:28par 3x3 uzvaru arī neviena vārda ?
KurkulisBurbulis @ 27.06.2023 08:16Ļenka raksta: nopirksim! It kā viņai pašai būtu nauda lai kko nopirktu. Debīlā bomze. pati nevar laicīgi nopirkt biļetes, cer uz brīnumiem. Viņi grib tikt uz DzS jo grib būt apritē. Hokeju jau nokavēja un nevienā dirsā neielīda, tagad mēģinās aptraipīt šo jauko pasākumu. Nelaimīgie klauni
EsPati @ 27.06.2023 08:36Liene cant sleep četros no rīta. Bet,protams, ja visu dienu uz paģirām nopamsts gultā, tad naktī nenāk miegs ?
Agnessse @ 27.06.2023 08:54Aina "Kiviči Dziesmusvētkos"
Andris: nāciet visi uz estrādi, te ir super afigenna atmosfēra... Alus gan bļe dārgs.
Liene: (Limuzīna Lāsmiņas balsī) Saule, Pērkons, Daugava, es ģīīīībstu! Es raudu no aizkustinājuma!
Beigās miglains pāļa selfijs ar Teterovski un uzarksts: labākais diriģents Latvijā.
??
HiacinteBurkaa @ 27.06.2023 08:52
Vismaz atpakaļ Latvijā, cik nu pēc redeļnieces fonā var noprast. Cerams, bērns vēl kādu lieku dienu padzīvo un paguļ citur.
kuššššš @ 27.06.2023 09:13
Šis tik labs :D:D:D:D Es reāli varu iedomāties šo :D
Vēl trūkst starpā pāris krimināli bumerangi ar matu glaudīšanu, fonā redzama Mežaparka estrāde, gaidot, kad koncerts sāksies.
Man ir aizdomas, ka vecim būtu baigā vilšanās, jo.... svētku koncertā taču netirgo alkoholu! Vismaz lasīju, ka Māris Sirmais to kādreiz panācis, jo Dziesmu svētki nav vieta, kur liet kuņģī grādīgo dziruAgnessse @ 27.06.2023 08:54Aina "Kiviči Dziesmusvētkos"
Andris: nāciet visi uz estrādi, te ir super afigenna atmosfēra... Alus gan bļe dārgs.
Liene: (Limuzīna Lāsmiņas balsī) Saule, Pērkons, Daugava, es ģīīīībstu! Es raudu no aizkustinājuma!
Beigās miglains pāļa selfijs ar Teterovski un uzarksts: labākais diriģents Latvijā.
??
VissIrSlikti @ 27.06.2023 09:24Man ir aizdomas, ka vecim būtu baigā vilšanās, jo.... svētku koncertā taču netirgo alkoholu! Vismaz lasīju, ka Māris Sirmais to kādreiz panācis, jo Dziesmu svētki nav vieta, kur liet kuņģī grādīgo dziru
Tonya @ 27.06.2023 09:29
Alus noteikti būs, aptuveno cenrādi radīja ziņās pāris dienas atpakaļ, alus bija tajā skaita ? Nu un vismaz 2018. alus bija
HiacinteBurkaa @ 27.06.2023 08:52
Vismaz atpakaļ Latvijā, cik nu pēc redeļnieces fonā var noprast. Cerams, bērns vēl kādu lieku dienu padzīvo un paguļ citur.