qwe @ 26.06.2023 13:14Šitā šļura uz gludināšanu ir pa slinku un ja arī mēģinātu to darīt,tas beigtos ar sadirstām drēbēm vai gludekli
amoreamore @ 26.06.2023 14:18
Var sabildēties ļoti gaumīgi un skaisti, kā pienāktos sevi cienošai sievietei, bet var to darīt vulgārā vešiņā, ar maucīgu meikapu uz fototapetes fona. Tieši abu Graudiņu lētums, kas spraucas cauri arī padara viņus par lieliskiem draugiem abiem alkašiem.
Es jau iepriekš teicu, šaubu nav, mamma viņa ir ok, lai gan viņai nebija nekas pretī, ka abi alkaši filmē un publicē puskailu viņas slimo dēlu, bet visu savācot kopā - nu nav viņi galvastiesu pārāki.
Tusnelda @ 26.06.2023 14:28
Par apenēm : kad Graudiņi ievācās noīrētajā mājā, tur nebija veļasmašīnas. Kirkira šovā sūdzējās, ka ar rokām jāberž vīra apenes ar brūno svītru.
Lieli pupi, protams, ir labi, bet (manuprāt) konkrēti Graudiņu tie padara tādu kā tantīgu un par saviem gadiem vecāku.
HiacinteBurkaa @ 26.06.2023 13:23Paldies 5 mazo krāniņu fanēm par dislaikiem! ??
Klau, bet tie Graudiņi izskatās diezgan adekvāti cilvēki, kādam ir skaidrojums, kāpēc viņi draudzējas ar šiem pabirām? Ja tāda Sofija Valtere ir 100% viņu bomzīgais līmenis, tad šeit tomēr diezgan pretēji cilvēki.
Scandinavian @ 26.06.2023 14:51
Es kā "fane" varu pateikt, ka arī ar mazu krāniņu ir bijuši regulāri "O", vairāk gan pateicoties tam, ka pārzinu savu ķermeni un zinu, kā to sasniegt. Tas tā zināšanai, ja nu noder :)
HiacinteBurkaa @ 26.06.2023 14:36
Autiskā spektra traucējumi nav slimība, te nu gan Tu neglīti izteicies. Par filmēšanu- nevienu svešu bērnu filmēt atkailinātu nav ok. Arī par sava publicēšanu būtu jāaizdomājas.
Par bildēm- Nils Vilnis ir okei fotogrāfs, man tiešām interesē, kas tur būs sanācis. Viņam patīk izmantot visādus efektus, es tiešām ceru, ka tās nebūs vienkārši 2 pusplikas tantes pie tapetēm.
amoreamore @ 26.06.2023 15:13
Ā ok sorry, publicē mums visām šeit sarakstu kādus traucējumus un slimības kā kuram ir jāsauc, citādi nedod Dievs vēlreiz iespļaušu Tavā maigajā dvēselē, kas tā vien smeldz pabučot Graudiņas pakaļu. :*
Leilita @ 26.06.2023 11:56
Varēja arī nepūlēties, es pieņemu, ka 3gadniekam šādi sveicieni virtuālajos izplatījumos ir bijuši, nebijuši. Bērnus apsveic klātienē.
Aizkraukles Pārdevēja @ 26.06.2023 16:17Es teiktu, ka Ļenkai Frankfurte ļoti piestāv! Kā pati rakstīja - ļoti netīra pilsēta. Ļenkas aizlietās acis+ mauku grims un lētā kleita ļoti sader ar benčikoto balkonu.
Pārstrādājušies gada vecāki atkal uzgrūž bērnu Graudiņiem un paši pievelk mūli. Tā vietā, lai sagādātu svētkus bērnam, vecā grezele brauks vaktēt savu zelta cīsiņu. Nebrīnos , ka aizbēgtu kaut kur divatā, aizdzertos un atstātu savu mazo ciemiņu - nastu - Graudiņiem.
Ha ha ganjau nākamais storijs būs-esam nedaudz apslimusi ,laikam pārkarsusi esam 😁Lorra @ 26.06.2023 16:41Un šodien kaut kāds dīvains klusums. Vakar tā piedzērās, ka jāmokās ar pohām noteikti. Vispār varu iedomaties kāds ir otrs rīts pieļuļļājoties tādā karstumā. Līgo izdzēru trīs aliņus, otrā rītā diez gan jūtams bija. A šādi dzerot vinčiku…nu nez, nekas labs nevar būt. ??
Un nevienu dienu nav jāstrādā! Kolosāli!!!Krizdole @ 26.06.2023 17:12Es domāju, ka tur viss ir kolosāli - vārtās pa gultu drēbēs, glauda savas pinkas, blakus sasvīdis zaķītis dvingulī un dzīve patiešām ir izdevusies
Lorra @ 26.06.2023 16:39
Nu protams. Vienārši smieklīgi. Kādēļ ielikt apsveikumi 23:00 Instagram? Nu kādēļ? Ja bērnu būtu apsveikusi personīgi pa dienu tad jau būtu arī ielikusi story ar atskaiti mums. Story ieliek 23:00, tā tad tikai uz to laiku arī pamodusies. Labāk jau nebūtu likusi vispār. ?
oioioi @ 26.06.2023 17:46
Sāksim ar to jau, kāds tas apsveikums bija un bilde. Ne mīļumbilde, bet kaut kāda random bilde. Savukārt ar beloveda meitu gan tādas mīļumbildes postēja ka nu tik! Tādus mīlestības tekstus rakstīja. A savai meitiņai knapi kaut ko ieliek. Fui, godavārds. Žēl tā mazā bērniņa.