elfa* @ 24.06.2023 23:30Tā sarkanā kleita ir drausmīga. Cik tas baltais tops bija normāls, tik šī sarkanā, vēršu kaitināmā lupata ir drausmīga. Vēl bonusā uzkrāsojusies kā... nu, vecākās profesijas pārstāve, bumerangus liek uz nebēdu.
Teftelis aizpēries piebrēkt Vāciju. Nezinu kāpēc, es gaidīju, ka UK.
EsPati @ 24.06.2023 23:51Man te tāds jautājums radās, skatoties tos graudiņas storijus ar Miu. Tā iedomājos, vai nez Kiviči viņiem piedāvā kādu kapeiku par to, ka tiks pabarota viņu meita, kamēr tur dzīvosies?Nu nez vai kaut pieklājības pēc ko tādu piedāvā?Vai tikai maisījuma bundžu iedod līdzi?Man jau rodas sajūta, ka kivji domā, ka Graudiņiem, kā krustvecākiem, ir pienākums to mazo bērnu uzturēt gan finansiāli, gan morāli. Tos tautu svārkus noteikti arī pati krustmāte sagādāja. Un tās sandales arī noteikti Graudiņu puikas vecās sandales, jo pēc meiteņu sandalēm tās nu galīgi neizskatās. Īsumā - kiviču pāris labi iekārtojušies…
Minelūše @ 24.06.2023 22:15Dzīvošanas apstākļu ziņā Miai ir labāk pie Graudiņiem, bet no otras puses - Mia nav viņu bērns un viņiem nav pienākums par to bērnu 24/7 rūpēties kā par savu. Var reizēm paciemoties, bet visam ir savas robežas. Miai ir abi vecāki, kuriem nav nekādu neatliekamu darīšanu un kuri vienkārši nekaunīgi izmanto krustvecākus, lai varētu svētlaimīgā divvientulībā buhāt. Un ja Kiviči grib, lai Mia augtu pie Graudiņiem, tad lai maksā ragā par bērna uzturēšanu un nevis ar sapuvušu konfekškasti.
Uvavy @ 25.06.2023 00:03
Tie svārki ir Līgas. Viņa storijā ir ar viņiem, bet Mia laikam apakšbiksēs vai pamperos, īsti nesaskatīju. Uz bildes Miai uzvilka tos svārkus.
MiniMe33 @ 25.06.2023 00:11
Diez vai , līgai un Miai derētu vieni svārki, ari storijos kur trijata meitenes iet var redzet ka Mias svarcini ir mazaki. Domaju ka nopirkti prieks Mias tiesi svarcini .
Facundo @ 25.06.2023 00:11Andža jau atkal ķērc savā ķitelī kaut kadu nesaprotamu meldiņu. Šitik šķībi laikam vēl nav bijis ?
Vai ari palikusi no meitam.Manai mazakajai ir masas meitas svarki, kura nu jau pieaugusu.Uvavy @ 25.06.2023 00:13
Es laikam neesmu redzējusi visus storijus. Ar tiem svārkiem redzēju Līgai storiju, kur viņa tajos sēž uz krēsla un gorās, un tad tos pašus svārkus tikai Miai bildē Līgas profilā, un Miai tie svārki izskatās par lielu, tāpēc šķita vnk uzvilkti bildei.
Protams, var būt, ka divi vienādi svārki.
kapibara @ 25.06.2023 06:58https://failiem.lv/u/pwq8kz8t7
Nu, bet Ļenai tāds līdzīgs kā Daugavpils Lienei. ???
kapibara @ 25.06.2023 06:58https://failiem.lv/u/pwq8kz8t7
Nu, bet Ļenai tāds līdzīgs kā Daugavpils Lienei. ???
Katzenfamilie @ 25.06.2023 02:45Izskatas, ka Kivics aizbraucis uz Janju svinesanu Fulda, svinibu programma bija noradits Viesis - Parsteigums, tas drosi vien bus vins. Domaju, ka svetku organizatori speciali nenoradija, ka bus Kivics, jo tad daudzi nebrauktu. Vispar briesmigi - cetru bernu dzemdetaja ta vieta, lai jautri pavaditu svetkus kopa ar Miu, ta vieta aiztesusies lidzi Teftelim sargat vinja desinju, nu riktigs sargsuns.