kapibara @ 24.06.2023 13:20Tas baltais topiņš galīgi neiet kopā ar tiem svārkiem.
Arī, ja svārki no Sinsay, tas jau pohuj, bet viņai tādi nepiestāv.
Īsāk sakot - sakaltusi bārbija.
?
P.S. Gan jau lido uz UK, vai Īriju vietējiem latviešiem spēlēt Jāņos. Tādi, kuri nesaprot, kas īsti viņi ir. ?
u.604737e44a238 @ 24.06.2023 16:41Jums tā lēkšana pār ugunskuru nelikās kaut kāda jocīga? Es visu laiku gaidīju, kurā brīdi trakā sievišķa paltraks aizdegsies...
Cik labi @ 24.06.2023 16:10“Mēs esam lidostā” paziņoja Andris Kivičs, paceļot ikdienišķo alus kausu.
Berry5 @ 24.06.2023 16:46
Un Lieņuks kautrīgi slēpj savu šampīša devu
Zebradivi @ 24.06.2023 17:39Es esmu šokā vispār ! Zinu, jau zinu , ka Kivičiem par Miu nospļauties. Bet bļin , kas tā par māti, ja tu zini , ka tulīt lidosi bez bērna prom, nosvini svētkus kopā ar mazo, nesēdi pie dirsas vecim , kurš pats var par sevi var parūpēties.
da priekš kam viņa vispār filmē lidostā tos visus pričendāļus, kurus dārgums tāpat viņai nepirks?😁fifinators @ 24.06.2023 17:32Svārki ta svārki, bet es nesaprotu, kā var jūsmot par kaut kādu Victoria Secret. Bet nu ja jau bezgaumīgi, tad lai iet bezgaumīgi uz pilnu klapi. ?
kapibara @ 24.06.2023 16:26
"Redz, kur manas biksītes!", sacīja Ļena, 'Victoria Secret' lidostas veikalā. ?
Tāds facepalm 🤦🏻♀️ Atkal pasniedz it kā atrasties lidostā un lidot būtu nezin kāds notikums...Uzvedas kā....lauķe ! 😁 Tas vārds lienītei patīk, kad citus jāaprunā.Krizdole @ 24.06.2023 19:33
Bet cik stulbam jābūt, lai ko tādu pateiktu sieviete 43 gados ?♀️ pēc šī izgājiena tad labi varu iztēloties, ka maximā arī ir "zaķīt, paskat, re kur mūsu tualetes papīrs, kolosāli vai ne?"
Maza svarīga nianse- blondās skaistules sēdēja pie galdiņa, kas bija ļoti tuvu zelta krānam. Viņas filmēja zelta krānu. Ļenka filmēja viņas. Neatlaidīgi. Izmisīgi. 😁Aizkraukles Pārdevēja @ 24.06.2023 14:04sēdēja kaut kāda kafē koncertā Daugavpilī divas jaunas blondīnes ,malkoja vīnu ,tieši pie skatuves. Pienāca sargsuns un bāza savu speķoto kameru klāt meitenēm,kas atpūtās.
Tik ļoti nožēlojami. Būtu pavadījusi laiku ar meitu, bet nē, lidos ar tefteli vaktēs caur krūmiem. Vēl nožēlojamāka būtne kā Liene nav sastapta. Graudiņi vāc jūsu todleru. Kaut paldies pasaki tai Līgai, šmara pretīgā!Aizkraukles Pārdevēja @ 24.06.2023 19:36Tāds facepalm ??♀️ Atkal pasniedz it kā atrasties lidostā un lidot būtu nezin kāds notikums...Uzvedas kā....lauķe ! ? Tas vārds lienītei patīk, kad citus jāaprunā.
+sargsuns jau ir tādos augstumos, ka pat tērēsies lidmašīnas biļetei, lai tik nosargātu savu ravkeri :D