magdalena333 @ 14.06.2023 22:06Hi, hi, viņa tā pasniedz it kā Inesīte viņai būtu bijusi friziere pēdējo gada laikā un izglābusi tos matus? kāds vispār sakars, pēkšņi viņai tādi mati, jo iet pie Ineses? Nu, ko var muldēt. Atklāšu noslēpumu, viņai tie mati ir tādi, jo 1. viņai tādus ir daba devusi 2. tagad viņi ir vienkārši atkopušies, jo vairs nebalina, jo to viņa acīmredzot pamatīgi darīja, plus balināšana, taisnošana un lokošana, varat iedomāties, ko tas nodara. Ārena laikā vēl tā balināšana noteikti bija pie friziera, tika lietoti labāki produkti, tad arī tie mati nebija tik nolūzuši, kaut gan arī izskatījās pārbalināti, bet, tad bija visa tā epopeja ar Andri B., pēc kā dzeršana, depresijas zāle l, sevis nekopšana, līdzekļu arī nebija, tad pēc tam Andris K. pilnīga dzeršana katru dienu, aizmirsa vispār kā matus ķemmē, cik saprotu iepēra balinātāju kamēr bija dzērusi un visus nodedzināja. Es pati esmu biezu matu īpašniece, un zinu, ko gaiši mati var nodarīt, ja pat Tev viņi ir no dabas doti daudz, jaunībā eksperimentēju ar balināšanu un biju ar īsiem nograuztiem matiem. Kad esmu tumšmate, neizmantoju tādus taisnotājus un lokotājus, tad mati ir tādi, ka es varētu reklamēt pus Rīgas frizierus un matu kopšanas produktus. Un jā, patiesībā es nelietoju nekādu wow produkciju vai vitamīnus, paldies ģenētikai un matu nemocīšanai.
magdalena333 @ 14.06.2023 22:06Hi, hi, viņa tā pasniedz it kā Inesīte viņai būtu bijusi friziere pēdējo gada laikā un izglābusi tos matus? kāds vispār sakars, pēkšņi viņai tādi mati, jo iet pie Ineses? Nu, ko var muldēt. Atklāšu noslēpumu, viņai tie mati ir tādi, jo 1. viņai tādus ir daba devusi 2. tagad viņi ir vienkārši atkopušies, jo vairs nebalina, jo to viņa acīmredzot pamatīgi darīja, plus balināšana, taisnošana un lokošana, varat iedomāties, ko tas nodara. Ārena laikā vēl tā balināšana noteikti bija pie friziera, tika lietoti labāki produkti, tad arī tie mati nebija tik nolūzuši, kaut gan arī izskatījās pārbalināti, bet, tad bija visa tā epopeja ar Andri B., pēc kā dzeršana, depresijas zāle l, sevis nekopšana, līdzekļu arī nebija, tad pēc tam Andris K. pilnīga dzeršana katru dienu, aizmirsa vispār kā matus ķemmē, cik saprotu iepēra balinātāju kamēr bija dzērusi un visus nodedzināja. Es pati esmu biezu matu īpašniece, un zinu, ko gaiši mati var nodarīt, ja pat Tev viņi ir no dabas doti daudz, jaunībā eksperimentēju ar balināšanu un biju ar īsiem nograuztiem matiem. Kad esmu tumšmate, neizmantoju tādus taisnotājus un lokotājus, tad mati ir tādi, ka es varētu reklamēt pus Rīgas frizierus un matu kopšanas produktus. Un jā, patiesībā es nelietoju nekādu wow produkciju vai vitamīnus, paldies ģenētikai un matu nemocīšanai.
Danuta @ 14.06.2023 22:51Diāna Virsniece jau nu ir lielā meistare pie kuras iet un kuru klausīties. Viņai ir tā saucamās Zelta rokas.. Kur prāts sievietei ietotevēt šito vārdu savienojumu? Ja Latvijā tam ir negatīva un folklorizēta nozīme ?
Apskatījos bildes un nodomāju, ka šī ir kāds transvestīts. No sievišķīguma tur ne miņas, pat ne 0,01%Lauma Ruby @ 15.06.2023 01:48
Papētiju, kas tā tāda ir...Varat likt mīnusus, bet šī ir tiešām reti neglīta sieviete, bet tāda viņa sevi ir padarījusi ar visām pārvērtībām. Izskatās vairāk pēc vīrieša... Zobu vietā ielikti kaut kādi milzīgi kluči, tik briesmīgi ieliktus zobus redzu 1x mūžā..
sakuraszarins @ 15.06.2023 00:57Ak mans dievs, tā taukmeņa dziedāšana, viņš pat nedzied, bet kaut šļupst un kliedz vienā reizē, izklausās pēc kaut kādas govs izvarošanas, mežā, Jāņu naktī.
Ko es tikko ieraudzīju??? 😳VissIrSlikti @ 15.06.2023 08:44Apskatījos bildes un nodomāju, ka šī ir kāds transvestīts. No sievišķīguma tur ne miņas, pat ne 0,01%
Aizkraukles Pārdevēja @ 15.06.2023 09:00Ko es tikko ieraudzīju??? ?
Noteikti negribētu tādu sveicienu, ne no kiviča, ne no kāda cita. Tik nepatīkama balss un kaut kāds sviestains teksts. Viņš pats paskatās, ko nofilmējis?🤮Facundo @ 14.06.2023 18:47Kas pa video apsveikumu no lielākā Latvijas pļēgura ? un kāds tak samaksājis lai noklausītos ka resnais apdzeries šļupst
sakuraszarins @ 15.06.2023 00:57Ak mans dievs, tā taukmeņa dziedāšana, viņš pat nedzied, bet kaut šļupst un kliedz vienā reizē, izklausās pēc kaut kādas govs izvarošanas, mežā, Jāņu naktī.
varbūt beidzās filmēšana Graudiņiem ? (Nezinu,šovu neskatos). Tad jau vairs nav jēgas uzplīties un braukt ciemos. 😁Pikachio @ 15.06.2023 10:03Esat pamanījušas, ka Kerkira it kā ar Lienīti draudzējas utt.,bet savās mājās īsti vairs nelaiž?
Nedomāju, ka Kiviči nav uzprasījušies uz sauļošanos un bezmaksas bērna pieskatītāju.
Aizkraukles Pārdevēja @ 15.06.2023 10:55varbūt beidzās filmēšana Graudiņiem ? (Nezinu,šovu neskatos). Tad jau vairs nav jēgas uzplīties un braukt ciemos. ?
Ļenka no kaut kurienes izvilkusi 2007-2008 gada volānkleitu ar resnu jostu ap vidukli!
Tas būtu ļoti ticams, ka sezona ir cauri un visas šīs sezonas noslēdzošās sērijas jau safilmētas. Tad uz vasaru draudzība vairs nebūs tik aktuālaAizkraukles Pārdevēja @ 15.06.2023 10:55varbūt beidzās filmēšana Graudiņiem ? (Nezinu,šovu neskatos). Tad jau vairs nav jēgas uzplīties un braukt ciemos. ?
Ļenka no kaut kurienes izvilkusi 2007-2008 gada volānkleitu ar resnu jostu ap vidukli!