Aizkraukles Pārdevēja @ 02.06.2023 22:10Izskatās kā prostitūta pirms naktsmaiņas. + Iedomājieties, kā tas viss izskatās bez filtriem ???
Nu, bet vismaz cenšās 😁SantaBarbara @ 02.06.2023 22:16
Liene saprot,ka Andrim vairs nevelk ar Lieni 13 orgasmus kert,kad sagērbjas ,kā ome,nu tad sovakar kērusies klāt smagajai artilērijai ?
Vārdotāja @ 02.06.2023 22:00Oho, Lieņuks kā gulēt taisās. Būs hardcore nakts viņai?
jenna @ 02.06.2023 23:07
Un man sākumā likās, ka viņa ar to kaujas make up sataisījusies doties līdzi uz kādu lievenīti, sargāt savu mīļoto vīru ..? man bail iedomāties, kas notiek ar viņas sejas ādu.?
LilyLady @ 02.06.2023 18:45
Teftelis ir no tiem večiem, kas līdz pēdējam tēlo, ka viss ir ok, un tad notinas. Madara pēc šķiršanās runāja, ka neilgi pirms tam Kivis esot esot teicis, ka mīl, kaut gan jau drāza Lieni. Un arī pirmā sieva Ilze stāstīja intervijā, ka šķiršanās bijusi negaidīta. Kivis jau neies tagad ceļojuma foto dzēst ārā. Kad pametīs Lieni, tad arī neliks vairs kopīgas bildes.
Jā, bet Kivim ir vajadzīga kaisle un romantika 😄oioioi @ 02.06.2023 23:26
Da beidziet. Pēc visa spriežot, ļenka viņam ir sapņu sieviete - dzer kopā, izvadā visur, ļauj sevi iekaustīt, ir paklausīga utt. Kam viņam cita vecene? Diezvai ir vēl tāda, kura sevi tik ļoti vecim pieķerties varētu, ka pat savus miesīgus bērnus var no savas dzīves izsvītrot. Tāds ķēriens vēl jāpameklē. Alkoholiķim otra alkoholiķ ir dzīves lielākais ķēriens. Pilns tādas ģimenes, kur vecis aizgājis no normālas sievas, lai varētu kost ar mīļāko, kura nezāģē un nebilst ne vārda.
Leilita @ 03.06.2023 00:14Starpcitu, Kiviča savārstījums "Es tevi mīlu" muzikālajā bankā 15. vietā, bet man, atkāpjoties no viņa privātās dzīves peripetijām, ļoti grūti noticēt, ka kāds par ko tādu balsotu, ja neskaita mammu un Lieni. Tāpēc tas man atgādināja Rudaka "Rokupācijas" nodaļu, kurā viņš aprakstījis kā Kivičš pālī stāstījis, ka topos tikt jau nav ne grūti, ne dārgi- dažas zelta zivtiņas par 100 latiem un lieta darīta, kad Rudaks uzrakstījis par šo rakstu kā Z-scars tiek topos, Andris skrējis uz redakciju, draudējis sist un teicis, ka to viņš par konkurentiem stāstījis. Man sajūta, ka Kivičs, ja ne par katru cenu, tad par pārsimts eiro grib tikt uz Muzikālās bankas skatuves, jo cik tad var tāds talants visādās terasēs un nošņkurkušos naktslokālos dziedāt? Pieredze jau galu galā ir ar to kā sev no mugurpuses piepalīdzēt topos ierāpties.
Scandinavian @ 03.06.2023 06:18
Dziesmai nav ne vainas tieši dēł frāzes “Es tevi mīlu, paldies”.
ha ha ha ha kā sasmējos 😂elfa* @ 02.06.2023 22:34Oooo, sataisījusies kā uz 10 orgasmu nakti :D
ZapeNape @ 03.06.2023 08:22Ko un kam Liene tieši gribēja parādīt ar to naktskrekla ierakstu? Precēta, pusmūža 4 bērnu māmiņa, kā viņa pati sevi pozicionē, publiski atrāda savu nakts veļu. Saprastu, ja reklamētu tērpu, bet šāds ieraksts vairāk izskatās pēc prostitūtas pakalpojumu piedāvājuma. Liene, tu neesi iekārojama, tu esi nožēlojama.
oioioi @ 02.06.2023 23:26
Da beidziet. Pēc visa spriežot, ļenka viņam ir sapņu sieviete - dzer kopā, izvadā visur, ļauj sevi iekaustīt, ir paklausīga utt. Kam viņam cita vecene? Diezvai ir vēl tāda, kura sevi tik ļoti vecim pieķerties varētu, ka pat savus miesīgus bērnus var no savas dzīves izsvītrot. Tāds ķēriens vēl jāpameklē. Alkoholiķim otra alkoholiķ ir dzīves lielākais ķēriens. Pilns tādas ģimenes, kur vecis aizgājis no normālas sievas, lai varētu kost ar mīļāko, kura nezāģē un nebilst ne vārda.
Liizha1 @ 03.06.2023 10:08
Es gribētu piekrist, bet tefteļa gadījums, manuprāt, atškiras ar to, ka viņam ir vajadzīga tā bohēma, iemīlēšanās, taureņi utt. Kā sākas nosacīti rutinētā ikdiena, jo īpaši ar bērniem, vai sieviete “izaug”, tā viņam arī nolaižas. Pilns tak ir ar šitiem aļa māksliniekiem - mūzas meklētājiem.
Vienīgais man liekas, ka pret Madaru viņam bija tāda pure love, tāpēc arī tā gānās joprojām.