qwe @ 26.05.2023 22:50man arī likās ka speķis tur vienā brīdī ierunājās ....
pilnīgi iespējams, ka vepris padevis vagu no hihinošās katastrofas... Visu dienu nav redzēts, tik ilgi var gulēt pohās?Rēzija221 @ 26.05.2023 22:56
Iespējams atradis citu kompāniju un dzerstās tur
tur brīnumi nekādi, vienas čibas uz abiem - es nemaz nebrīnītos 🤣vivii @ 26.05.2023 23:56
Vairākos story var redzēt Kiviča melnās čības, vakar viņam tās čības bija kājās un arī mētājās pie baseina.
Diez vai Liene staigā ar Kiviča čībām ?
TuunEs @ 27.05.2023 00:26Nu tur pat tītaram skaidrs, ka ir uzkāpis uz korķa. Šmiga par velti visu dienu. Iepriekšējā ceļojumā bija jāsiekalojas gar skatlogiem a šeit viss All Inclusive. Plus vēl ir kur pampt un vārtīties visu dienu.
Un ar Keitiju bija jānospēlē teātris un jāparāda, ka tiek piešķirta atsevišķa special uzmanība, ko noteikti arī pats Gada tēvs lika darīt. Domājat, ka Lieņukam negribētos pampt visu dienu blakus savam beloved Tuncim? Saimnieks tak ir jāklausa.
Aizkraukles Pārdevēja @ 27.05.2023 00:19Beigās, ne tikai tētim 'gripa' ,bet gan jau arī strīds ar laulāto švabru.. Pālī, bezfilmā....Un bērniem tas viss ir jānoskatās. Gan jau, ka Keitija visu pastāstīs mammai, kad būs atpakaļ mājās. Uhhh, es uztraucos par to bērnu
Katzenfamilie @ 26.05.2023 23:43
Ja, es ari jutos vilusies, jo manas prognozes par lidzi panemto garderobi tomer nepiepildijas.
oioioi @ 27.05.2023 01:09
Maza atkāpe. Kopš abi pārvācās uz jauno dzīvokli, nav manīts viņas jaunais super spoguļgalds. Ka tik nav sadauzīts vecajā dzīvoklī vai ātrumā atstāts tur...
Nesapratu viņi ir pārvākušies pēdējā laikā? Vai ar trobeli izlikti?Katzenfamilie @ 27.05.2023 01:55
Ja, tiesam, vecaja dzivokli to balto spogula galdinju loloja no rita un vakara, bet jaunaja dzivokli nav manits.
wow ! Laba versija! Bet reāla 😄Gardenia @ 27.05.2023 02:17Kivičs tur ar savu visu iekļauto negulēs ne numuriņā, ne pie baseina, bet 100 proči sēž pie krāna kurš lej bezmaksas šmigu! Tāpāt viņš nelaidīs garām nevienu iekļauto ēdienreizi! Lai cik slims arī būtu. Noteikti dzērumā abi saplēsušies un Kivis ir uzkāries citā kompānijā pie barčika. Poda birste izskatījās storijos lūpiņu raustīja lai nesāktu raudāt. Esmu pat pārliecināta, ka švabra kamēr gulēja Kivis uz kaut kādu viesnīcas baļļuku arī staigāja lai tiktu pie alko. Viņi noteikti tak iemitināti kādā krievvalodīgo hotelī kas parasti iet standartā arī mūsējiem un tur nakts dzīve sit augstu vilni, atšķirībā no angļu vācu hoteļiem.
skumji arī ir tas, ka Dievs viņiem faktiski pusmūžā(kā paši bij teikusi) devis iespēju piedzemdēt mazo, piedzemdēja veselu bērniņu,bet paši vienkārši sapiš viņu gan mentali gan fiziski. Tas bērns diemžēl izskatīties sāk kā no nelabvēlīgas gimenes..MeltedCheese @ 27.05.2023 06:18Skarbi tas skan, bet manuprāt, Miai būtu labāk pie kādiem, kuri par viņu rūpēsies pilnvērtīgi, nevis tikai nodrošinās eksistēšanu kā to dara Kiviči. Bezgala skumji tas viss! Trūkst vārdu vienkārši!