Nav_vispar @ 26.05.2023 21:24Es ar paskatījos zobus.Klasisks pudeļu kariess.Lai to visu salabotu,tur jālabo pilnajā narkozè.Šausmas ☹️Tas bērns vispār zobu birsti pazīst? Es pat nejautāšu vai pie higiēnista ir vests.Drausmīgi,kārtējo reizi trūkst vārdu.
Par pēdējo storiju,kur saka paldies Madarai,nu ko lai saka-apkodusies un jūra līdz ceļiem.Rūpējoties viņa…Kamēr Mia numuriņā badojas ar maisījuma pudeli.
Katzenfamilie @ 26.05.2023 20:26
Es ari ne, ipasi nevienam nepiederosus, tas var but ari veselibai bistami. Liene laikam ir iedomajusies, ka tie kakji tur taja restorana dzivo, bet reali vinji tur nak meklet edienu.
Precīzi!Facundo @ 26.05.2023 15:34Mēs jau te visas zinājām, ka sapņu ceļojums būs galīgi garām, bet nu šitādu izgāšanos es negaidīju. Domāju, ka papiks vismaz pacentīsies lai Keitijai ir interesanti, bet tagad izskatās, ka gribēja ieriebt Madarai un parādīt, re kā es varu.
Es arī iedomājos, nafig Miu nevarēja paņemt līdzi? Kā gan viņa tur traucētu??? Fū, tai čūskai viss iet caur intrigu prizmu. Viņa domā, ka Madara viņu stalko caur fake profilu un redzot storiju, ka randiņš divatā ar viņas meitu, ka uztaisīs baigo intrigu. Es tiešām neticu, ka Ļenka to dara no sirds, tas viss ir ar ļaunu apdomuqwe @ 26.05.2023 17:55Mia tiešām nebija vakariņās? Kā tas iespējams? Tam bērnam tiešām ēst nedod
Neko viņa nedara no sirds. Liene ir reti nekrietna sieviete, bet šis tekstiņš bija īpaši riebīgs gājiens. Dziļi nelaimīga sieviete, kura visas savas nelaimes ir godam nopelnījusi, bet redz nepietiek, pelna vēl. Un būs, ai kā būs. Lai tik gaida! Par to ka kivis slims, tur pat vistai bez lūpām jāsmejas.Aizkraukles Pārdevēja @ 26.05.2023 21:59Es arī iedomājos, nafig Miu nevarēja paņemt līdzi? Kā gan viņa tur traucētu??? Fū, tai čūskai viss iet caur intrigu prizmu. Viņa domā, ka Madara viņu stalko caur fake profilu un redzot storiju, ka randiņš divatā ar viņas meitu, ka uztaisīs baigo intrigu. Es tiešām neticu, ka Ļenka to dara no sirds, tas viss ir ar ļaunu apdomu
Mercury6 @ 26.05.2023 21:29Es nespēju izlasīt visus jaunumus šeit ?? tik labi visi komentāri, vismaz pirmās pāris lapas ? Mia visas dienas vienā kleitā staigā? ?
Fortun04ka @ 26.05.2023 21:53Liene kaut ko citu izņemot - “ļoti skaisti” māk teikt. Man ātri šis vārdu salikums būs kā necenzēta leksika