Minelūše @ 12.05.2023 21:16Izskatās, ka beidzot Mia tikusi vismaz kādā atrakcijā piepūšamā. Gan jau Graudiņi par godu dzimšanas dienai apmaksāja. Uz citu rēķina lūdzu, lai Mia izklaidējas, bet ja vecākiem pašiem naudiņš jātērē, tad maziņš stāvēs malā un nevienā atrakcijā kāju nespers.
Diemžēl bērniņš ir aizlaists. Ar viņu nenodarbojas ne četru meitu māmiņu, ne atraktīvais, labākais tētis. Tagad, sākot iet dārziņā, sāk nedaudz attīstīties.Tuana @ 12.05.2023 22:16
Miai taču nekas neinteresējot, ā, izņemot Lienes augstpapēžu kurpes un “vislabākā tēva” ģitāru laikam.
Nez kāpēc tikai pie Graudiņas interesē gan rotaļlietas un rotaļas, gan atrakcijas, gan ēdiens uc. Un BD pat mākslas darbiņu izveido, labāku nekā Ļenka “Skulme” visā savā “mākslinieces” karjerā.
kāpēc uzreiz piekasīšanās - varbūt klaviere ir piem zobārste vai zobu higiēniste, kas tādas lietas uzreiz pamana darba specifikas dēļ un var atpazīt kaut vai to pašu kariesu, kas mums i prātā nenāktu. Es piemēram arī garām palaidu, bet mēs jau nezinām, ko te katrs dara. Un tā šausmināšanās par to, ka bērns tiek aprunāts - please 🙄, te pat nav jābūt speciālistam, lai redzētu, ka nav bērns kārtībā, un, kas zin, varbūt ir mums te arī speciālisti šajā jomā, kas tīri profesionāli vērtē - neviens jau nereklamējas 😏vivii @ 12.05.2023 20:48
Nu kā nesanāk pūst? Tīri ok pūta, tikai burbuļūdens beidzās, ko var tik traki piekasīties pie visa? ?
Un kas tur ir ar to kariesu, nu kā, kā tādā video var vispār pamanīt kariesu uz zobiem, ja tas video ir tāds miglains, graudains?
Es vēl saprastu, ja būtu tuvplāna bilde, kur bērns smaida, labs agaismojums, kvalitatīvs foto utt., tad kaut ko varētu vēl spriest un izpētīt, ja tik ļoooti gribas!
Rockabilly @ 12.05.2023 23:36Agnese savu panāca, stulbene Lienīte beidzot tiks līdz nervu sabrukumam.
Atriebību vislabāk pasniegt aukstu. Ir jau gan jābūt idiotei, lai vispār piekristu kaut kam, ko piedšvā sieviete, ar kuras vīru čikibriki bijis.
Agnese tomēr arī plēsoņa.
njaTuana @ 12.05.2023 22:52https://twitter.com/karalienezin/status/1656701197372346369?s=46&t=ahPHVq5VgNc6YCrgYvSOzw
ĀaĀaā, es nespēju to skatīties! Mēģināju, bet pusē apstādināju šo īso fragmentu. Varbūt citreiz… tāāds sveškauns…
Darjai un Agnesei pirms tam vajadzēja pameklēt resursos Timrota interviju ar Lieni, lai vismaz nedaudz sagatavotos, ko var sagaidīt.
Bet iespējams, ka tāds arī bija viņu mērķis, ļaut šai muļķītei izpausties pēc pilnas programmas. Reizēm stulbums ir TIK apdullinošs, ka pat nespēj uz to reaģēt, atbildēt un pārtraukt, vien truli blenzt un mēģināt sagremot. Tāpēc es šoreiz pārāk nespēju vainot tās abas:D
drīzāk jāprasa ar ko vecā kuņa nav mīcījusies ...Pinky winky @ 13.05.2023 00:03
Ko? Łenka mîcījusies arī ar Brēmani??
Ļenka ir vispār pizdec, bet Madarai jau arī seja pārfotošopētaHelga Andersson @ 12.05.2023 17:53Drausmīgs tas prikids Ļenkai tai dzimenes pasākumā ? un tik priecīga un smaidīga, laikam caur asarām un ciešanām, turas un pozē, safiltrējusi gan sevi, gan visus trusīša radus un draugus ? un, kad šī ieraudzīs Madaras pedejo Insta bildi, gan jau atkal satrakosies ? (visi tagad iet iečekot M. insta ?)
Tuana @ 12.05.2023 22:16
Miai taču nekas neinteresējot, ā, izņemot Lienes augstpapēžu kurpes un “vislabākā tēva” ģitāru laikam.
Nez kāpēc tikai pie Graudiņas interesē gan rotaļlietas un rotaļas, gan atrakcijas, gan ēdiens uc. Un BD pat mākslas darbiņu izveido, labāku nekā Ļenka “Skulme” visā savā “mākslinieces” karjerā.
Tuana @ 13.05.2023 00:45Iedomājieties, cik vispār tas ir apkaunojoši kaut ko tādu pat pieminēt. Agnese uztaisa laivu un Liene pēkšņi beztēmā sāk runāt par itkā “baumām” par sevi un Agneses bijušo. Pat ja tas būtu vai nebūtu bijis, bet cik prātam neaptverami truli par to sākt runāt publiskā intervijā :D Turklāt Agnese jau izgāja ellītei cauri, kad toreiz visas pēc kārtas sāka celt augšā, kam tik Brēmanis netika rakstījis un piedāvājis sex. Un kad tas piemirsts un norimties, še ku re ku, Lieņuks klāt ar savu “es, es, man, man”!!! Ļenka savā galvā salika, ka tēma par Brēmani tā kā būtu vienojošais temats viņai ar Agnesi un varēs tā jauki pačalot? :D
Un pasakiet vēl kāda, lai beidz Lienei uzstādīt diagnozes. Šis būtu tā kā sevi kontrolējošs, ar saprātu apveltīts cilvēks ?