Minelūše @ 13.11.2024 17:53Šķiet, ka Ezītim atmiņa tikpat īsa cik Ļenkai. Vai tiešām trūkst normālu mūziķu, ko uzaicināt?
It kā Tu ko zinātu @ 13.11.2024 20:40Ezītis varēja būt no tiem, kas aicina jaunos censoņus, dotu jauniešiem iespēju spēlēt, dziedāt, ar sevi iepazīstināt, bet te tāda izvēle…man dzirdot-spēlēšu vecos z-scars gabalus un citas iemīļotas melodijas, spalvas uz muguras saceļas. Nu tik nodrāzti tie pāris hīti, ka ikreiz izslēdzu radio mašīnā, kad sāk skanēt. Interesanti, cik ilgi viņš vēl varēs padziedāt? Un ko tad? Tad vairs nebūs spēka fiziskam darbam. Diezgan ilgi vēl līdz Mia sāks strādāt un šos uzturèt.
It kā Tu ko zinātu @ 13.11.2024 20:40Ezītis varēja būt no tiem, kas aicina jaunos censoņus, dotu jauniešiem iespēju spēlēt, dziedāt, ar sevi iepazīstināt, bet te tāda izvēle…man dzirdot-spēlēšu vecos z-scars gabalus un citas iemīļotas melodijas, spalvas uz muguras saceļas. Nu tik nodrāzti tie pāris hīti, ka ikreiz izslēdzu radio mašīnā, kad sāk skanēt. Interesanti, cik ilgi viņš vēl varēs padziedāt? Un ko tad? Tad vairs nebūs spēka fiziskam darbam. Diezgan ilgi vēl līdz Mia sāks strādāt un šos uzturèt.
Dzintriņa @ 13.11.2024 20:18Leņķis & plānotājs:
15. janvāris - Q&A story taaaaaimzzz
14. februāris - jauns selfijs un “ es Tevi mīlu, paldies ?”
8. marts - tartars Jūrmalā
17. aprīlis - matu audzināšanas atskaite
14. maijs - peldsezonas atklāšana un figūras demostrēšana
2. jūnijs - ceļojums uz Londonu, raudāt pie Bekingemas pils vārtiem
30. jūlijs - kāzu lieveņi un izrīšanās
18. augusts - Q&A ( ietvert - es skaistumkaraliene, mati, labākais vīrs, veselīgs dzīvesveids, grāmata ( ? ) māksla, nodevība, mati, man čeeesmit pieci - augums kā septiņpa, ļaunas mātes pie panorāmas rata
19. septembris - jauna seksī kleita ar apakšsvārkiem ( atkal) jo iepriekšējos noplēsu
11. oktobris - Norvēģija un vislabākās atmiņas, autentiskums
29. novembris - jauns outfits pa rubli
28. decembris - lašmaizes.
It kā Tu ko zinātu @ 13.11.2024 22:03Iesmeju par mīnusiem, un? Lai tak krāmē, nepievērsiet uzmanîbu?
Minelūše @ 13.11.2024 22:44Man šķiet, ka kopš Ļenka uzzināja par šīs tēmas eksistenci, forums ir viņas ikdiena. Atvērt, palasīt, ko vella vecenes sarakstījušas, mīnusus sakrāmēt. Tā arī diena paiet. Nevis ar savu bērnu nodarbojoties vai darot ko lietderīgu, bet lūrot šeit.
Ļenka, ja reiz esi šeit, tad esi drosmīga un uzraksti kaut ko. Nav ko gļēvi klusībā visus mīnusot.
Tak kaut kā jātēlo ir pēc pazušanas skandāla! Agrāk nebija tik izteiktiRietumusawle @ 14.11.2024 04:13Tā vinu apsēstība ar kaķi, bet pašu meita aug bez jebkādas mīlestības un rūpēm.