Menora @ 30.06.2021 18:11vispār apbrīnoju, ka neviens nevar atbildēt uz tik loģisku foruma jautājumu. toties sadaļā - ietekmeļu topi, otras pusītes u.t.t. sarunas ir topā un ir aktīvas...., tas daudz ko liecina par šī saita intelektuālo līmeni cilvēkos.
Diemžēl, atbildot uz autores jautājumu, es jau diezgan sen beidzu vidusskolu, līdz ar to nespēšu atbildēt uz jautājumu par eksāmenu rezultātiem.
Un sāk šķist, ka šajā forumā nav vērts meklēt atbildes uz nozīmīgiem jautājumiem. Kam tiešām būtu nozīme dzīvē, nevis tādiem kā - viņš mani krāpj? kur Rīgā ir restorāni vai iesakiet man telefonu kādu man pirkt. :D vispār, ārprāc, vēlu lielu pacietību loģisku jautājumu autoriem. :)
Nu ir kā ir. Zinu, ka kaut kādas vidusskolnieces jau apgrozās šeit, bet varbūt skaitliski mazāk 😅Menora @ 30.06.2021 18:11vispār apbrīnoju, ka neviens nevar atbildēt uz tik loģisku foruma jautājumu. toties sadaļā - ietekmeļu topi, otras pusītes u.t.t. sarunas ir topā un ir aktīvas...., tas daudz ko liecina par šī saita intelektuālo līmeni cilvēkos.
Diemžēl, atbildot uz autores jautājumu, es jau diezgan sen beidzu vidusskolu, līdz ar to nespēšu atbildēt uz jautājumu par eksāmenu rezultātiem.
Un sāk šķist, ka šajā forumā nav vērts meklēt atbildes uz nozīmīgiem jautājumiem. Kam tiešām būtu nozīme dzīvē, nevis tādiem kā - viņš mani krāpj? kur Rīgā ir restorāni vai iesakiet man telefonu kādu man pirkt. :D vispār, ārprāc, vēlu lielu pacietību loģisku jautājumu autoriem. :)
Paldies liels!!Elisa_M @ 30.06.2021 19:20Urrā, apsveicu Invicta ar nokārtotiem eksāmeniem un izcilo sniegumu angļu valodā! Atceros savas sajūtas pirms pieciem gadiem, kad jūnija beigās katru dienu gaidīju savus eksāmenu rezultātus, jāatzīst, ka tik augsti sasniegumi gan nebija.
Vēlreiz pāršķirstot diskusijas par otrām pusītēm, telefona iegādi, restorāniem, lielai daļai šo sieviešu vidusskolas gadi jau sen aiz muguras, šobrīd onlainā tikai astoņas lietotājas, forums vienkārši vairs nav tik aktīvs kā kādreiz, tādēļ atbilde varbūt jāpagaida ilgāku laiku.
wow, tie ir izcili rezultāti, īpaši matemātikā 😅 bet vidēji tie līmeņi pamazām krītas, tādēļ tagad ir nedaudz vieglāk tikt budžetā.Piekūns @ 30.06.2021 19:53Liku jau pasen, bija ~80-90% latviešu val., angļu val. un matemātikā. ~60-70% fizikā. man šķiet vēl kaut ko liku, bet neatceros.
Tad, kad noliku jau likās ļoti labi, budžetos, kur gribēju studēt arī bija viegli tikt. Bet varēja būt arī labāk. Skolā stundās daudz gulēju, peldēju priekšmetiem cauri. Universitāti tā arī nepabeidzu, jo trūka motivācijas.