Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Viņas melo labāk 9.sezona

Reitings 57
Reģ: 18.07.2019
Čau visām! Nezinu vai man tā tik liekas, bet vai jaunajā sezonā Renāru, plastikas ķirurgu un bāra īpašnieku neattēlo tas pats aktieris (Jānis Vimba), kurš pirmajā sezonā tēloja Konrāda kolēģi no gatera viņa laukos? Ja tvplay varētu redzēt 1. sezonu, obligāti paskatītos.
Runājot vēl par sižeta nepilnībām, atceros, kā iepriekšējā sezonā Olga pa TV skatījās seriālu "Radiņi". Tur vēl parādīja, kā Ivars Cibulis (Juris Hiršs) ar profesoru (Normunds Laizāns) ar riteni brauc pa baseina malu. Reāli, tie abi aktieri filmējās arī pašā seriālā. Hiršs kā Jančuks, Martas bijušais vīrs un Laizāns kā Gatis Blūms, oligarhs.
05.03.2021 21:31 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Un? Kuru tas interesē?
05.03.2021 22:04 |

Reitings 57
Kas ir? Man vienmēr gan filmām, gan seriāliem likušās interesantas tāda veida sižeta nepilnības/novirzes.
05.03.2021 22:08 |

Reitings 901
Reģ: 09.05.2020
Jaa ir daudz nepilnību šajā seriālā. Jaunā sezona vispār .... pff
05.03.2021 22:09 |

Reitings 595
Reģ: 01.12.2015
Es nevaru saprast, vai tā Ilona ir dzīvē ar tādu runas veidu un mutes šķobīšanu runas laikā, vai viņai to tā vajag tēlot?
05.03.2021 22:42 |

Reitings 57
Tā jau ir leļļu teātra aktrise, citur īsti nav redzēta. Vēl kas man nelīmējās kopā - Olga ar Kostju atzīmē savu 10 gadu IEPAZĪŠANĀS gadadienu. Bet iepriekšējās sezonās nez kāpēc likās, ka viņi runā par sevi, kā tehnikuma laikos bijuši pazīstami, arvienvārdsakot, no labi agras jaunības, nepārprotami runājot par padomju laikiem. Un vēl - kādā sakarībā Marta domāja, ka Māris ir miris?
06.03.2021 09:47 |

Reitings 57
Ja nu kas, tagad atsāku skatīties no jauna visas sezonas, tvplay parādījās pieejamas. Atklāju vēl šo to. Konrāda kolēģi sauc tieši tāpat - Renārs (Jānis Vimba), kurš pēdējā sezonā strādāja kā plastiskais ķirurgs. Interesanti no seriāla veidotājiem būtu dzirdēt, kā tas nākas, ka viens cilvēks ar to pašu vārdu 9 gadu laikā no gatera strādnieka kļūst par plastisko ķirurgu.
Vēl atklāju arī to, ka pirmajā sezonā Imants Vekmanis tēloja Jekaterinas ārstu. Vienā no pēdējām sezonām - bomzi, kas pie Kostjas garāžas dzer/piehaltūrē.
Vēl - Elīna Avotiņa trešajā sezonā tēloja medmāsu Jūrmalas slimnīcā, bet pēdējā sezonā bija miljardiera meita Alvīne.
17.08.2021 20:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits