Dannii @ 18.12.2020 01:25Man šķiet, ka ļoti liela nozīme ir arī gēniem. Man 30, esmu smēķētāja, uzturu sevi formā, taču ar sportu īpaši nenodarbojos, kā arī uztura ziņā sevi neierobežoju. Sejas kopšanas līdzekļus neesmu lietojusi ne reizi savā dzīvē. Seju mazgāju ar visparastākajām ziepēm un ūdeni. Dažreiz pat esmu vieglā šokā, kad dzirdu, ka mana vecuma vai pat vēl jaunākas sievietes sūdzas par krunku parādīšanos, jo man tādu nav. Seja izskatās tikpat jauneklīga kā vienmēr, bez pases nevaru pat vīna pudeli iegādāties. Mani vecāki, kuri ir vecāki par 50 gadiem, arī izskatās daudz jaunāki par saviem gadiem, kaut gan arī nav nekādi sportotāji vai īpaši veselīga dzīvesveida ievērotāji. Protams, nesaku, ka pareizs uzturs un aktīvs dzīvesveids nenāk par labu, taču uzskatu, ka liela nozīme ir arī gēniem. Ir sievietes, kuras pat 80 gadu vecumā var izskatīties jauneklīgas, un ir sievietes, kuras jau 20 gadu vecumā izskatās vecas.
Dannii @ 18.12.2020 01:25Man šķiet, ka ļoti liela nozīme ir arī gēniem. Man 30, esmu smēķētāja, uzturu sevi formā, taču ar sportu īpaši nenodarbojos, kā arī uztura ziņā sevi neierobežoju. Sejas kopšanas līdzekļus neesmu lietojusi ne reizi savā dzīvē. Seju mazgāju ar visparastākajām ziepēm un ūdeni. Dažreiz pat esmu vieglā šokā, kad dzirdu, ka mana vecuma vai pat vēl jaunākas sievietes sūdzas par krunku parādīšanos, jo man tādu nav. Seja izskatās tikpat jauneklīga kā vienmēr, bez pases nevaru pat vīna pudeli iegādāties. Mani vecāki, kuri ir vecāki par 50 gadiem, arī izskatās daudz jaunāki par saviem gadiem, kaut gan arī nav nekādi sportotāji vai īpaši veselīga dzīvesveida ievērotāji. Protams, nesaku, ka pareizs uzturs un aktīvs dzīvesveids nenāk par labu, taču uzskatu, ka liela nozīme ir arī gēniem. Ir sievietes, kuras pat 80 gadu vecumā var izskatīties jauneklīgas, un ir sievietes, kuras jau 20 gadu vecumā izskatās vecas.
so.so @ 18.12.2020 12:20Jo vecāka kļūstu, jo vairāk saprotu un redzu, cik liela nozīme ir miegam un stresam (jeb - tā trūkumam). Pat smēķēšanai un solārijam diemžēl mazāka. Pie tā arī +/- veselīgam uzturam, aktivitātēm, svaigam gaisam ir nozīme. Nu, un, protams, gēni.
Krēmi, serumi, kosmētika - tie ir pāris %, kas kopējo ainu realitātē maz uzlabos. Diemžēl, lai kā gribētos domāt, ka visi tie highlighteri, savelkošie serumi utt. "pacels" izskatu kaut īstermiņā, tas parasti ir tikai no lielāka attāluma. Tuvumā (pat normālā distancē, kāda ir, piemēram, darba attiecībās) ļoti var redzēt to savītumu, sagurumu, krunciņas apakšā.
Es dalītu tā - 40% gēni, 20% miegs, 10% stresa trūkums (tajā skaitā katram indiv. atbilstošs privātās dzīves-darba balanss, sekss, attiecības, draugi, smiekli), 20% kopumā veselīgs dzīvesveids (pārtika, sports, svaigs gaiss, ūdens), nu un tad tos 10% maximums var pielasīt ar visām iespējamām procedūrām un kosmētiku.
Minelūše @ 18.12.2020 11:45Es kaut kā šausmīgi neiespringstu uz to dzīšanos pakaļ jaunībai. Izskatos tieši uz savu vecumu, reizēm dod kādus 5 gadus mazāk. Vienreiz gan bija nepatīkami, kad transportā kkāds vecis nosauca mani par babušku, kad pašam jau acīmredzami 50+ kā minimums un tik veca gan vēl neesmu.
Katz @ 18.12.2020 12:35Eksperte, uzmetu acis tavam instagramam un vēlos pateikt savu novērojumu?
Uzacis esi pasākusi krāsot ļoti lielas, tumšas un kopā neizskatās ne sievišķīgi, pat agresīvi. Ieteiktu izvēlēties vismaz par toni gaišāku krāsu :)
ietekmele @ 18.12.2020 14:56Eksperte, ceru, ka neapvainosies, šis vispār nav uzbrauciens, gribēju tikai zināt, kā tas ir sadzīvot ar to, ka tavs vīrietis ir īsāks/tava auguma? (Sorry, arī pastalkoju) Man pāris reizes ir bijusi līdzīga pieredze un man bija ļoti grūti to pieņemt, tagad izvēlējos sev speciāli divmetrīgu vīrieti, jo tas augums dzina kompleksos un jutos liela, vīrišķīga. Iepriekš esi minējusi, ka tev ir izcilas attiecības ar otru pusi, augums neko neietekmē? Vai arī esi iemācījusies pieņemt?