Mazgājot balto kokviln u, var izmantot universālos mazgāšanas līdzekļus, un šie audumi jāmazgā 60-90 grādu temperatūrā. Ja krāsaini kokvilnas audumi balē/krāsojas, tie jāmazgā aukstā ūdenī, kam pievienots sāls (1 ēdamkarote uz 10L ūdens).
tas bija domāts, kā vispār jūs meitenes mazgājat baltām drēbēm traipus un tad tikai uzradās manas džinsa bikses ar traipu, ko nevaru izmazgāt. Paldies par ieteikumu, bet mana veļasmašīna ir jauna un citus traipus spēj izmazgāt 😉 un ir jā man grūti paguglēt, jo gribēja dzirdēt reālus ieteikumus, kas reāli arī palīdzēja, nevis iet tagad berzt ar jebko, kas rakstīts internetā☺️ Un runa gāja Par traipiem, kas ir iesēdušies manos džinsos un nekādīgi nevaru dabūt, bet paldies vēlreiz , ka izniekoji savu laiku man uzrakstot kaku, novērtēju😘qwerty123 @ 17.11.2020 21:00Balta drēbe? tad džinsi figurē? Ko? Džinsi - izgatavots no rupja kokvilnas auduma.
tiešām grūti pagūglēt? Tur miljons knifu var atrast ko pievienot. Bet galā izmet savu veļas mašīnu ārā labāk, jo izklausās, ka ne s*da viņa nemazgā.
ja akrila krāsa tā ar ko glezno nopērc melamīna sūkli. Tāda balta švame. Var nopirkt arī drogas, saucas brīnumsūkļi vai brīnumšvames. Mazliet samitrini pašu sūkļa gaļu ar ūdeni vai kādu tīrīšanas līdzekli un paberz. Sūklis ir trausls. Izspiest ar rokām kā parasto nevar, sūklis saplaks un zaudēs formu. Var vēl būvniecības veikalos paskatīties kādu šķīdinātāju. Darbā no vaska drānas kur cilvēki gleznojuši tīru ar clean fast no Evans firmas. Ar melamīna sūkli. Ja akrila krāsa ar ko krāso sienas tad lieto šķīdinātāju un sūkli.Katz @ 18.11.2020 02:09Kāda pie reizes varbūt zin labu līdzekli, kas spētu attīrīt akrila krāsas traipus no galda?
Sviire @ 18.11.2020 10:44ja akrila krāsa tā ar ko glezno nopērc melamīna sūkli. Tāda balta švame. Var nopirkt arī drogas, saucas brīnumsūkļi vai brīnumšvames. Mazliet samitrini pašu sūkļa gaļu ar ūdeni vai kādu tīrīšanas līdzekli un paberz. Sūklis ir trausls. Izspiest ar rokām kā parasto nevar, sūklis saplaks un zaudēs formu. Var vēl būvniecības veikalos paskatīties kādu šķīdinātāju. Darbā no vaska drānas kur cilvēki gleznojuši tīru ar clean fast no Evans firmas. Ar melamīna sūkli. Ja akrila krāsa ar ko krāso sienas tad lieto šķīdinātāju un sūkli.