zzebrrraaa @ 14.11.2020 18:03vispār skatos uz mūsdienu jaunajām māmiņam un tiešām domāju nabaga bērni.seko citām bez dzīves sievietēm,tēlo gudrītes nodiršot ,,kā tā var,būtu labāk bērnam pievērsusi uzmanību" bet pašas vēl debīlākas jo vienkārši stalko.ejiet pie saviem bērniem muļķes.grāmatas palasiet!
Evija filmē Youtube video, tāda vienkārša un nav nekādi konkursi un neiesaka katru otro sūdu, ko kāda kompānija uzdāvina.Grenarda @ 15.11.2020 15:57Jasmina1997
Par tādu Eviju Gaili pirmo reizi dzirdu. Bet to Penku tikko apskatījos, pilnīgs vāks. Viņa nav instamamma, bet tāda vidēji statistiskā wannabe momblogger. Stils- galīgi ne tāds, kāds ir stereotipisks influenceru stiliņš. Ļoti prasts. Izskats arī galīgi nekāds, tāds prasts, laucusks. Dzīvesveids arīprasts. Nekē interesanta, nekā aizraujoša, nekā ekskluzīva. Man liekas tādām vidējā ranga meitenēm ir ļoti grūti izsisties influenceros, lai vai kā viņas censtos.
Enazenaz @ 15.11.2020 16:27šīm instamammām ir savi whatsapp čati, kuros ir pa 50 un vairāk wanna be instamammām, kuras viena otrai komentē un spiež LIKE. Vot tas ir fucked up :D Smiekli nāk, ka cīnās par bezmaksas Happy pamperiem un citām lietām :D Kā ubadzes :D
vari kādu ieteikt? 😊sla @ 14.11.2020 21:28Youtube mammas ir interesantākas, jo vismaz var redzēt visu ko uzfilmē, un nav tik samākslots
man nav bērna sāksim ar to...vienkārši patīk sekot citām mammām, redzēt kādus produktus izmanto, viss par un ap bērniem un vienkàrši patīk mazi bērniņi. Un tas, ka sekoju viņām nenozīmē, ka man kad būs bērniņš ar visur publicēšu sava bērna bildes...tā ir katra cilvēka izvēle.zzebrrraaa @ 14.11.2020 17:51un kuru interesē tu? bērniņš mājās bet meklē vietu kur nosist laiku spriedelējot par citām mammām,kuras arī tikai mācās un cenšas pēc savām iespējām sniegt mazajam tikai to labāko? viņas vismaz krēmiņus iegūst,ko tu?
. ej Tu nost 😂 nevarēju iedomāties,ko tādu 😂 un tam tērēt savu laiku 🤦🏼♀️Enazenaz @ 15.11.2020 18:15https://failiem.lv/u/ap5ayzd7x#/view/g73r4rqds
Un ja pavērosiet, kas komentē viņas bildes, būs skaidrs viss :D