Shy @ 04.02.2020 15:35Bulta, kas tieši ir tik īpašs tajā cenu tīreļpurvā skatīties saullēktu? Kāpēc ne piemēram pie jūras?
Dzhila @ 04.02.2020 15:43Kiki007
Negribu būt piekasīga, bet cilvēks, kurš uzraksta "tolete" (pareizi ir TUALETE), uzreiz ierindojas analfabētu sarakstā... Un tad runāt par biznesmeņu un augstākā līmeņa intelektuāļu medīšanu pie Rimi kases....?
bulta @ 04.02.2020 16:17Tajā pat laikā raksti, ka ar vīrieti pusgadu randiņo līdz pirmajai reizei? Vīrietim dzīve ir tik pat īsa, lai tērētu pusgadu sievietei, kura skaidri nevar pateikt grib/negrib konkrēto vīrieti, bet tur viņu īsā pavadiņā.
Dzhila @ 04.02.2020 19:29Kiki007
Absolūti nesēžu forumā un nemeklēju gramatikas kļūdas. Vienkārši.... Ja pieaudzis cilvēks raksta ”tolete”, ”izstaba” vai ”biblotēka”, man uzreiz ir tāds ?. Pārējie vārdi, pieturzīmes un stils, man ir vienaldzīgi, bet šie trīs vārdi kaut kā sit. Man tiešām vienai vienīgajai tā ir? ?
Runājot par tēmu - kretīnismam un stulbumam nav vecuma, tie ir visās vecuma grupās, gan pirms 27, gan pēc. Pēc 27 var atrast sakarīgu vīrieti, varbūt mazliet grūtāk, bet iespējams ir.
Absolūti nesēžu forumā un nemeklēju gramatikas kļūdas. Vienkārši.... Ja pieaudzis cilvēks raksta ”tolete”, ”izstaba” vai ”biblotēka”, man uzreiz ir tāds ?. Pārējie vārdi, pieturzīmes un stils, man ir vienaldzīgi, bet šie trīs vārdi kaut kā sit. Man tiešām vienai vienīgajai tā ir? ?
Runājot par tēmu - kretīnismam un stulbumam nav vecuma, tie ir visās vecuma grupās, gan pirms 27, gan pēc. Pēc 27 var atrast sakarīgu vīrieti, varbūt mazliet grūtāk, bet iespējams ir.
bulta @ 04.02.2020 20:00IntelEģences līmenis ir auKsts!
Ķības un ģemperi uzvilgi? Iesim žopingā!
Vjeta teorēma @ 04.02.2020 20:28Kiki izklausās jauka meitene, bet nu dažreiz labāk ir paklusēt ?