normāls čalis pēc 27

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Čau, čau.
Pēdējā laikā uzmācās tēma, par kuru gribētos padiskutēt.
Cik reāli ir atrast normālu čali, ja Tev jau ir 27??
Ar ''ČALI'' domāts puisis, kurš gatavs nopietnām attiecībām un dzīvē ir nostājies uz kājām.
Šķiet, ka šī kategorija ir aizņemta un palikuši tikai brunču mednieki vai loši, kas tusējās vēl 30 gados pa klondaikām.
Piekrītat, nē?
03.02.2020 14:26 |

Reitings 59
Reģ: 17.01.2013
Bulta, man jau liekas, ka 30 +/- jau vairs negrib pagrābstities! Nu vismaz es tā gribu ticēt. Ka cilvēki kontaktējoties noskaidro tikšanās mērķus! Un vai abiem tie ir pieņemami.
?, vismaz cik man ir gadījies iepazīties internetā, skaidri un gaiši tos izpaužu no savas puses!
03.02.2020 19:05 |

Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Cik būs meitenes, kurām es pateikšu - rīt būs skaidrs rīts, ņemam paklājiņus un segas, bliežam uz cenu tīreli sagaidt saullēktu. Bez liekiem jautājumiem. Bez jokiem un ironijas.Protams, daļai no meitenēm liksies nenormāli spontāns piedāvājums un gan jau džeks tikai pagramstīties grib. Varam taču pirms tikšanās pat līgumu noslēgt, ja tas nepieciešams.

Agrā jaunībā visādas trakas lietas darītas, bet tagad man personīgi būtu neomulīgi piekrist šādam piedāvājumam no nepazīstama vīrieša aka virtuāla tēla. Turklāt jā, daudzi vīrieši patiešām uzskata, ka sieviete, piekrītot tādam randiņam ar saullēkta sagaidīšanu automātiski parakstās uz seksu. Bet ja nu mēs satiekamies un braucam to saulrietu sagaidīt, bet es pēkšņi saprotu, ka galīgi negribu ar tevi pavadīt laiku? Pateikt - sorry, goodbye, es kāpju ārā no tavas mašīnas, brauc pats uz to savu saullēktu!? Būs vēl stulbāk. Tāpēc pirmajā, nosacīti aklajā randiņā, tomēr labāk tikties kādā publiskā kafejnīcā uz tasi kafijas un tad domāt par tālāko jeb vai ir abpusēja vēlme uz kopīgiem saulrietiem un saullēktiem.
03.02.2020 20:49 |

Reitings 42
Reģ: 03.02.2020
meitenes kā ielikt bildi? nesaprotu, man nesanāk :(
03.02.2020 20:49 |

Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Augšupielādē bildi uz failiem. lv un tad to linku iekopē te, caur url (rīkjoslā ķēdes simboliņš)
03.02.2020 20:51 |

Reitings 42
a te kas, var tikai no interneta ielikt bildi... ne personīgo no datora vai telefona?
03.02.2020 20:54 |

Reitings 42
Kiki007 @ 03.02.2020 18:23
Manuprāt, sakarīgi vīrieši mēdz būt brīvi un gatavi laulībai jebkurā vecumā.
Pajoliņi parasti piedāvājās visām,tāpēc ir vairāk pamanāmi un šķiet,ka ir vairākumā.

pilnīgi piekrītu. Un vēl ir jāzin kur meklēt. Klubus un tamlīdzīgas iestādes protams neapmeklēju ... jo ko tad es tur atradīšu ... Jādodas uz visādām konferencēm .. biznesa pasākumiem ... konkrēto universitāšu pasākumiem un tuvumā.. ja zini ko gribi.. tad ir jāzin arī kur meklēt...
un zinu ka ir pa pilnam sakarīgu 25-30 gadnieku. Um man jau liekas, ka tas ka esi pieaugusi un nav tev nekādu tur ilūziju vai rozā briļļu.. . tas ir baigais pluss ... lai neiegrābtos pa pamatīgo.
03.02.2020 21:24 |

Reitings 42
Cik būs meitenes, kurām es pateikšu - rīt būs skaidrs rīts, ņemam paklājiņus un segas, bliežam uz cenu tīreli sagaidt saullēktu. Bez liekiem jautājumiem. Bez jokiem un ironijas.Protams, daļai no meitenēm liksies nenormāli spontāns piedāvājums un gan jau džeks tikai pagramstīties grib. Varam taču pirms tikšanās pat līgumu noslēgt, ja tas nepieciešams.

cik slimam ir jābūt, lai latvijas vasarā teltī nakšnotu. ... es kas te vienīgā esmu nakšņojusi un zinu kas tas ir ( un tad vēl bija super karstas vasaras) ...
un vēl purvā ...
kā būtu ar nuuriņu kādā skaistā pilsētā? es vienīgā vēlos nakšņot komfortā?
03.02.2020 21:26 |

Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Es esmu brīvs, 30+, nav bērni, bez kaitīgiem ieradumiem, netusējos apkārt, sportiska auguma, 190cm+, izskatīgs, netrūkst sieviešu uzmanības.
Bet man ir putni galvā, un es nopietnas attiecības nemeklēju.
03.02.2020 21:56 |

Reitings 59
Redpill, man liekas, ka tev būs jātaisa sava diskusija, jo tu neatbilsti šīs diskusijas prasībām!✌✌
03.02.2020 22:02 |

Reitings 289
Reģ: 14.08.2017
Cik reāli ir atrast normālu čali, ja Tev jau ir 27??
Ar ''ČALI'' domāts puisis, kurš gatavs nopietnām attiecībām un dzīvē ir nostājies uz kājām.

Man jāpiekrīt, ka šis vairs nebūs ne puisis, ne čalis - ja domā šajā kategorijā, tad varbūt pat nav jēgas iespringt. Šis jau būs vīrietis, pietam ir ļoti liela varbūtība, ka vīrietis, kas zin ko grib. Un 27+ zinu vairākus, kas tiešām ir apzīmējami ar vārdu "vīrietis", vienkārši līdz šim nav bijusi prioritāte attiecību vai ģimenes veidošana, iespējams nav gadījusies īstā sieviete, līdz ar to principā šajā vecumā jau vairs neiespringst un no sievietes sagaida adekvātu reakciju.
Cik būs meitenes, kurām es pateikšu - rīt būs skaidrs rīts, ņemam paklājiņus un segas, bliežam uz cenu tīreli sagaidt saullēktu. Bez liekiem jautājumiem. Bez jokiem un ironijas.Protams, daļai no meitenēm liksies nenormāli spontāns piedāvājums un gan jau džeks tikai pagramstīties grib.

Šis, iespējams, viens no piemēriem. Vīrietis zin, ko grib, bet pieļauj dažādas reakcijas uz savu piedāvājumu un pielāgojas (cik var saprast no tālākā komentāra?).
Bulta, st.c. ir tomēr arī sievietes dažādas, ir kas var bez nevajadzīgiem jautājumiem un klīrēšanās piekrist izbaudīt mirkli - šajā gadījumā saullēktu un nemeklēs tajā zemūdens akmeņus...
03.02.2020 22:02 |

Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Elie Saab @ 03.02.2020 21:24

pilnīgi piekrītu. Un vēl ir jāzin kur meklēt. Klubus un tamlīdzīgas iestādes protams neapmeklēju ... jo ko tad es tur atradīšu ... Jādodas uz visādām konferencēm .. biznesa pasākumiem ... konkrēto universitāšu pasākumiem un tuvumā.. ja zini ko gribi.. tad ir jāzin arī kur meklēt...
un zinu ka ir pa pilnam sakarīgu 25-30 gadnieku. Um man jau liekas, ka tas ka esi pieaugusi un nav tev nekādu tur ilūziju vai rozā briļļu.. . tas ir baigais pluss ... lai neiegrābtos pa pamatīgo.

Vīriešus var meklet: sporta spēles(hokejs, bokss, utt.) auto izstādes, premium sporta zāles. Banku, lielu,pelnošu uzņēmumu, vēstniecību utt. tuvumā, esošie mazie restorāni- tur strādājošie vīrieši kkur iet ēst ?
03.02.2020 22:19 |

Reitings 42
Kiki nu galīgi nepiekrītu par premium sporta zālēm. Vismz ne Latvijā. Man kaut kā radies galīgi nrgatīvs priekšstatas par tām zālēm... cilvēku smadzeņu atīstības līmeni un vērtībām sājās sporta zālēs. Tieši vīriešu kārtas. Viss jau atkarīgs kāda tipa vīriesi patīk un kādu gribi atrast .. :)
03.02.2020 22:43 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Sakarīgu puišu ir diezgan daudz, tikai mūsdienu meitenes nemāk viņus saskatīt. Viņas grib jau uzreiz, lai noliek priekšā visu gatavu, un tad iekrīt uz visādiem babņikiem un narcisiem, kam viņa būs tikai kārtējā spēļmantiņa.
03.02.2020 22:43 |

Reitings 42
Redpill @ 03.02.2020 21:56
Es esmu brīvs, 30+, nav bērni, bez kaitīgiem ieradumiem, netusējos apkārt, sportiska auguma, 190cm+, izskatīgs, netrūkst sieviešu uzmanības.
Bet man ir putni galvā, un es nopietnas attiecības nemeklēju.

... ir tāds izteiciens '' un tad viņš atvēra muti''
diemžēl palasot tavus komentārus rodas iespaids, ka pat ja tu izskaties kā Apolons ( un pēs taviem vārdiem tā sanāk) ... tev nebūtu dižas piekrišanas sieviešu vidū tava rakstura un uzskatu dēļ ...
03.02.2020 22:46 |

Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Elie Saab @ 03.02.2020 22:46

... ir tāds izteiciens '' un tad viņš atvēra muti''
diemžēl palasot tavus komentārus rodas iespaids, ka pat ja tu izskaties kā Apolons ( un pēs taviem vārdiem tā sanāk) ... tev nebūtu dižas piekrišanas sieviešu vidū tava rakstura un uzskatu dēļ ...

Es tev pilnībā piekrītu par raksturu un uzskatiem. Par sevi es nemeloju un necenšos izlikties internetā labāks kā esmu patiesībā, jo nēsmu šajā forumā lai meklētu meiteni.
Ja vien atrodās arī kāda 'ar putniem', pieņemsim tā kura bija ar mieru uzturēt vīrieti par savu algu, vai tamlīdzīgi :D
03.02.2020 22:57 |

Reitings 81
Reģ: 27.06.2019
Parasti tiešām normāli, ar lielisku karjeru, kuriem 27+ meklēs jaunākas meitenes. Vairāk average ir ļooooti daudz brīvi, bet atkarīgs arī tas, ko tu vari dot vīrietim- vai ar tevi ir interesanti, vai tev pašai ir laba karjera utt.
03.02.2020 23:29 |

Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Kiki007 @ 03.02.2020 22:19

Vīriešus var meklet: sporta spēles(hokejs, bokss, utt.) auto izstādes, premium sporta zāles. Banku, lielu,pelnošu uzņēmumu, vēstniecību utt. tuvumā, esošie mazie restorāni- tur strādājošie vīrieši kkur iet ēst ?

Severstaļ šefs ēd sievas pagatavotos makaronus ar gaļu, bet melnstrādnieki ir tie, kuri blakus esošajā kafūzī atdod visu savu algu lai tikai paspīdētu kolēģiem, ka var atļauties lasi ar dārzeņiem.
03.02.2020 23:58 |

Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Rudens @ 03.02.2020 22:02

Man jāpiekrīt, ka šis vairs nebūs ne puisis, ne čalis - ja domā šajā kategorijā, tad varbūt pat nav jēgas iespringt. Šis jau būs vīrietis, pietam ir ļoti liela varbūtība, ka vīrietis, kas zin ko grib. Un 27+ zinu vairākus, kas tiešām ir apzīmējami ar vārdu "vīrietis", vienkārši līdz šim nav bijusi prioritāte attiecību vai ģimenes veidošana, iespējams nav gadījusies īstā sieviete, līdz ar to principā šajā vecumā jau vairs neiespringst un no sievietes sagaida adekvātu reakciju.
Šis, iespējams, viens no piemēriem. Vīrietis zin, ko grib, bet pieļauj dažādas reakcijas uz savu piedāvājumu un pielāgojas (cik var saprast no tālākā komentāra?).
Bulta, st.c. ir tomēr arī sievietes dažādas, ir kas var bez nevajadzīgiem jautājumiem un klīrēšanās piekrist izbaudīt mirkli - šajā gadījumā saullēktu un nemeklēs tajā zemūdens akmeņus...

Redzi, ir tādas kā Ketija, kurām ir komunikācijas problēmas. Tās ir tās, kuras randiņa laikā skrien uz tualeti zvanīt draudzenei. Skaidri pateikt džekam - paldies par rītu, Tu esi lielisks, bet zini, man ir nedaudz cita gaume/redzējums uz pasauli/etc. Var, protams, piespēlēt kādu draudzeni, kurai šāds džeks varētu patikt.
Satiekoties pirmo reizi, galvenais ir parādīt to, ka esi labs un patīkams cilvēks. Mēs nevaram izmainīt mūsu raksturu lielos vilcienos, bet man, personīgi, neinteresēs cilvēka raksturs, ja viņš ir laipns un patīkams sarunu biedrs, pat ja man nebūs vēlme likties ar viņu gultā. Kā minimums tas būs jauki pavadīts rīts un, protams, būtu patīkami, ja tas būtu pirmais no ļoti daudz kopīgi pavadītiem rītiem.
Pie manis katru dienu nāk desmitiem klientu, kuriem gribās runāt par visu un ap visu, bet es esmu iemācījies jauki smaidīt un runāt arī tad, kad tiešām mani neinteresē paveci cilvēki, kuri stāsta, ka pasaule ir plakana. Taču tā ir nauda, ko es pelnu un es apzinos spēles noteikumus. Satiekoties ar meiteni es apzinos spēles noteikumus labāk nekā kādam varētu šķist. Taču man ļoti nepatīk, ja meitene pēdējā brīdī atceļ randiņu bez nopietna iemesla. Man patīk +/- saplānot savu laiku.
04.02.2020 00:11 |

Reitings 59
Bulta, palasot tavus komentārus man šķiet, ka Tev tiešām ir bagāta dzīves bagāža! Man liekas, ka ja kaut pusei vīriešu būtu tāds skatījums uz dzīvi, tā paliktu vienkāršāka.?
04.02.2020 00:29 |

Reitings 276
Reģ: 19.12.2018
Bulta tiešām izklausās pēc sakarīga vīrieša, kas ir noformulējis ko vēlas no dzīves! Super! ???
04.02.2020 00:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits