Es ieteiktu iet tikai, ja studē. Kā pamatdarbs tas ir degradējošs . Tās ir konstantas kustības, frāzes. Es pati tur strādāju, 4 gadus, kā pamatdarbs tas bija. Par algu nesūdzējos tikai pēc gada. Lai varētu strādāt dienas maiņā un nežēloties par naudu, ir jātiek komandā, kur bonusi ir lielāki kā citās. tas protams nav neizdarām, bet tur no malas novērojot, ir citi kritēriji pret meitenēm.
3 gadus nostrādāju nakts maiņās, baigi sūdzēties nevarēja. Mana attieksme pret to darbu un iestādi bija nekāda. Neuztvēru tur neko nopietni, būsim godīgi, kartis dalīt var iemācīt arī mērkaķim. Kas tevi tur pie dzīvības ir kolēģi, bet tie mainās kā zeķes.
Par vecumu runājot, augstāk minētie komentāri ir muļķības. Ir gan sievietes, gan vīrieši virs 30 un pat 40, un kā “dīleri”. Man kolēģes bija pāri 30 gadu slieksnim. Ja Tevi nepaņem darbā dēļ vecuma, tur jau var iet virsū ar izstudētiem likumiem, tas pārkāpj jebkuru normu, ja skatas uz vecumu. Protams, tur lielākā daļa ir jaunieši.
Izaugsmes iespējas ir, bet jo Tu ilgāk strādā tai iestāde, jo tevi labāk visi pazīst un pastāv mazāka iespēja, ka augstāk netiksi.
Attieksme no “augstākstāvošajiem” ar katru gadu paliek pretīgāka. Tur jaunkundzītes ir iedomājušās, ja taisa darba grafikus ir labākas par tevi, bet tur sejās rakstīts , ka citu jau neko arī nemāk. ?♀️ nedod dievs paliksi stāvoklī (šim es gāju cauri) , izturēsies kā pret mēslu ? protams, līdz ko sāc draudēt ar likumiem , ko viņi protams nezin un ignorē , tad attieksme mainās, izdara , ko vajag, bet ar pretīgu attieksmi.
Bet ja esi stundents un gribi lieku naudu - uz priekšu. Bet ilgi uzturēties tur neiesaku!