Abiniece @ 16.06.2026 11:35Nu ko, Džilim rūgts jau 7.reizi😇 Meitene man patīk, atgādina Rēziju jaunības laikos, turpat jau tie Kalniņu gēni blakus
kkad viņa minēja ka nepatīk ka citiem fake dzive IG. Man atkal liekas ka tas mazais nekad neraud un pēc grafika visi bērni iet gulet un pēc grafika ceļas. Tas ir kaaaa? Sevišķi zīdainis, tur taču katru dienu jauns režīms. Nesaprotu ka viņa to dabu gatavu, ka 21 visi guļ un 5 jau viņa ir izgulējusies 😃Dita.D @ 16.06.2026 15:41
Tas ie jocīgi, ka liels bērns ar pudeli jābaro. Zobi tā jau sapuvuši no pudeļu lietošanas
Man drīzāk dīvaināk un trakāk liekas tas, ka jaunākais nonstop gul tikai autokreslā. Principā tas bērns tiek visu laiku midzināts un turēts mākslīgajā miegā
Tik tā dāma izskatās 40+Law9 @ 16.06.2026 16:34Tiem, kam patīk pievērst uzmanību lielām citu pāru gadu starpībām, būs papildus iemesls ik pa laikam pieminēt Džili. 27 gadu vecuma starpība.
Nespēju to saprast. Reāli, ja esi 6. sieva, tad statistiski ir ap 400% iespējamība, ka viņš tevi pametīs. Un tad ciest, jo tā notika? Jo notika simt procentu iespējamība reiz četri? Kur jābūt domāšanai, lai nospieriestu, ka tu būsi tā liktenīgā? Un Džilis ar saviem komentāriem par to, ka bērni mūsu dzīvēs ir tikai ciemiņi vai tamlīdzīgi. Manas cieņas viņam sen vairs nav.Law9 @ 16.06.2026 14:15Džilim acīmredzot patīk pamainīt sievas. Katrai pašai ir izvēle, vai būt par tādu pamaināmo.
Dita.D @ 16.06.2026 15:41
Tas ie jocīgi, ka liels bērns ar pudeli jābaro. Zobi tā jau sapuvuši no pudeļu lietošanas
Man drīzāk dīvaināk un trakāk liekas tas, ka jaunākais nonstop gul tikai autokreslā. Principā tas bērns tiek visu laiku midzināts un turēts mākslīgajā miegā
Hubabuba @ 16.06.2026 17:26DjElla vel ir kopā ar savu amerikāņu ligavaini? Suņuks arī sen nav redzēts storijos.
Tutta @ 16.06.2026 13:53Nekādas vainas! Džilis par bijušajām runā tikai labu.
Mia6 @ 16.06.2026 16:41kkad viņa minēja ka nepatīk ka citiem fake dzive IG. Man atkal liekas ka tas mazais nekad neraud un pēc grafika visi bērni iet gulet un pēc grafika ceļas. Tas ir kaaaa? Sevišķi zīdainis, tur taču katru dienu jauns režīms. Nesaprotu ka viņa to dabu gatavu, ka 21 visi guļ un 5 jau viņa ir izgulējusies 😃
es šeit vairāk par zidaini. Lielākiem protams ritms jau izveidojies. Bet tik maziņam režīms mainas , man ir gandrīz viñas vecuma zīdainis , iet viena laika gulet bet ne vienmēr visi vakari ir vienādi un naktis var izgulēt , bet pēc viņas storijiem var spriest ka viņam jau ir režīms ka lielākajiem bērniem. Nu neticuIeva12345 @ 16.06.2026 17:48
Par gulētiešanu nepiekrītu. Man bērns katru dienu iet gulēt 20:30. (Izņēmumi ir ciemošanās, ciemiņi un pasākumi). Bērniem līdz skolas vecumam kā minumumam ir ļoti svarīga gulētiešanas rituāls, režīms. Bieži vien bērni, kuriem nav noteikts gulētiešanas laika vakaros ap 22/23/24 ir pārstimulēti. Mans bērns ir pieradis, 20:00 dušan/vanna/ sağērbšanās. Pēc tam pasaka un 20.30 guļam (citreiz, kamēr aizmieg pienāk 21). Dēlam 5 gadi.
Domā bd audzinātājas grib saņemt no rītiem ,neizgējušos, vakaros pārstimulētos bērnus. Bērnam tik ļoti daudz kas jāapgūst, bērns aug pa dienām. Smadzenēm vajag mieru režīmu un labu, sabalansētu atpūtu.
Draudzenīte @ 16.06.2026 12:08
Acīmredzami taču, ka vaina ir viņš pats??? Nu, un tas, ka ir pietiekami sievietes, kas pavelkas uz defektīvu veci, kurš nekad nemainīsies un to nemaz neslēpj.
Julies @ 16.06.2026 17:13
Nepilnus 2 gadus vecs bērniņš jau nu noteikti nav liels bērns. Kas tā par stulbu modi mazos ķiparus dēvēt par lieliem? Kas tad ir 10 gadus veci bērni? Pieaugušie pēc tavas skalas?
Izbeigsim vienreiz šo pārspīlēto mazuļu dēvēšanu par lieliem. Skaidrs, ka tipinātāji nav zīdainīši vai bēbīši, un tad pareizāk būtu apzīmēt mazulis vai mazs bērniņš. Un kā zobi var būt sapuvuši tikai no pudelītes lietošanas? Atkal jau pārspīlējums. Tādā vecumā bērniņš nebarojas tikai no pudelītes, tāpēc tas, ka viņš padzer pieniņu vidēji 2x dienā no pudelītes noteikti nevar sabojāt bērnam zobus. Zobus sabojā šajā vecumā lielākoties nepareizs uzturs un zobiņu kopšana. Iespējams vecāki grēko ar cukurotiem ēdieniem un našķiem, dod visādus parastos jogurtus no veikaliem, kuriem ir papilnam cukura iekšā. Dod sieriņus, biezpiena krēmus, kuros arī cukurs iekšā. Dod saldējumu un saldumus, kad pagadās. Ja vēl tam visam klāt ļauj bērnam tikai pašam "tīrīt" zobiņus, jo uzskata "ka jau tiiiik lieli", tad arī ir tas rezultāts ar sapuvušiem zobiem. Nu nav jāuzskata tikko izšķīlušos "tipinātājspējīgu cālēnu" par lielu un pieaugušu.
Džilis savas dāmas krāpj drīz vien pēc kāzām (un viņas to zina). Un, kad atrodas interesantāka kandidāte, tad godavīrs viņu apprec 😁Džinga @ 16.06.2026 18:29
Ir vispār zināms, kurš tajās viņa laulībās kuru pamet?
riitarosme @ 16.06.2026 19:25Kellija sodien izdzesusi visus video no tiktoka ar lasmani😀😀 vakar veel bija😀 laikam kaada pateikusi ka seit tikusi apspriesta, jo redzeta ar citu😀 gan jau negrib lai tomer visi zina ka dzivo lasmana dzivokli bet kaa vins prom taa naksno citur😀😀