Es arī izlasīju to garlaicīgo interviju ar Fiļu. Patika tas, ka viņš principā gandrīz nemaz un necik neizteicās par Jeļu Tāda intervija varēja arī mierīgi nebūt. Bezjēdzīga. Bet Jeļai jau nav miera. Ka tik nepazustu aizmirstībā. Tiešām par viņas eksistenci nezina lielākā daļa LV iedzīvotāju. Un tas, ka visas sievietes ir viņas pusē, ir no pirksta izsīsts. Sveškauns.Cīlija @ 11.05.2026 18:55Jelinska tik ņirdzīga ar tām sev sūtītajām ziņām- šoreiz, ka žurnāls "Santa" lūk bijis drosmīgs vispār intervējot Fiļu, jo "puse Latvijas sieviešu ir Jeļas pusē!" 🤣Es teiktu, ka puse Latvijas sieviešu nemaz nezin tādu Jelinsku, vēl ņirdzīgāka ir tikai "būšana viņas pusē". Kādā pusē? Kam jābūt viņas pusē? Viņa pamet ilgadējo partneri, jo "viņš ir garlaicīgs un vecs" Pēc tam apvainojas un sāk ālēties, ka viņš viņu neuztur, nepērk māju, neļauj joprojā. šefot savā īpašumā un neapber ar naudu 🤣🤣🤣pilnīgi debīla vecene
precīzi! Almai acis mirdz, bet viņam īsti nē.Tutuvojies @ 11.05.2026 17:07Tā Modra Alma tomēr tik ļoti labi prot uzķerties uz ļoti īpatniem vīriešiem. Gribas vēlēt veiksmi, bet esmu gatava derēt, ka nebūs ilgi jāgaida, kad atkal būs jālaiza brūces. Tam juristam ir tik daudz sarkano karogu caur ekrānu vien.
Otiiilija @ 11.05.2026 21:20Apskatīju to Žigajevu līdz šim nezināju. Atstāj tādu krievu blozgas iespaidu. Neteikšu, ka viņa labi izskatās, kaut kas lēts, vulgārs un netīrs viņā ir. Tie “reeli” arī nolaizīti ārzemju blogeriem.
Hermiine89 @ 12.05.2026 04:51Es arī izlasīju to garlaicīgo interviju ar Fiļu. Patika tas, ka viņš principā gandrīz nemaz un necik neizteicās par Jeļu Tāda intervija varēja arī mierīgi nebūt. Bezjēdzīga. Bet Jeļai jau nav miera. Ka tik nepazustu aizmirstībā. Tiešām par viņas eksistenci nezina lielākā daļa LV iedzīvotāju. Un tas, ka visas sievietes ir viņas pusē, ir no pirksta izsīsts. Sveškauns.
Pata @ 12.05.2026 09:29Gobzems labu kritiku uzrakstīja storijos par Beitiku. 100punkti trāpīts 👍🏻👍🏻👍🏻
Krizdole @ 12.05.2026 10:08
Ko rakstīja?
Nav_vispar @ 12.05.2026 09:25
Man ar tā Žigajeva nepatīk, baigais lētums sitas cauri un man liekas, ka viņai ir kaut kādas ekscibionista noslieces.
Bļāviens, kad mamma pavada laiku ar bērnu, ir slikti, un kad nepavada, tad, loģiski, arī slikti mūžīgajai fona klaboņai. Nesekoju Līvai, bet šodien paskatījos. Meitenīte ir vēl pavisam maza, mamma ir viņas galvenais drošības avots! Tādam maziņam arī 40 min ir daudz, un kas tieši ir slikts, ka bērniņš ir līdzi savai mammai šajā vecumā? Viņš paspēs atdalīties, bet lai tas notiktu veselīgi, šajā posmā IR jāvelta laiks, PIRMKĀRT, bērnam un IR jārada viņam droša piesaiste. Zb.maijpukjiite @ 11.05.2026 22:43šodien iepostoja nīdamstoriju, ka pirmoreiz kopš bērna dzimšanas ir 40 min atstājusi bērnu auklei :D tur ir grūti cilvēkam :D
Pata @ 12.05.2026 10:33*Kristīne Beitika visu laiku tievē. Malacis. Bet varbūt tas nav viņas, ja visu laiku tas jādara? Ir ok būt apaļīgam, ja tas netraucē kvalitatīvi dzīvot.*
Tāds texts Gobzema storijā plus bilde, kur agrāk un tagad.
Tutuvojies @ 11.05.2026 17:07Tā Modra Alma tomēr tik ļoti labi prot uzķerties uz ļoti īpatniem vīriešiem. Gribas vēlēt veiksmi, bet esmu gatava derēt, ka nebūs ilgi jāgaida, kad atkal būs jālaiza brūces. Tam juristam ir tik daudz sarkano karogu caur ekrānu vien.
Gaby Moreno @ 12.05.2026 11:44
Pie tam pats Gobzems, kad vēl dzīvoja Latvijā, vazājās pa pludmali, filmēdams storijus, ka redz, tik retai sievietei neesot celulīta. Bet te ir tiešām liels darbs ielikts un arī nav labi, ka tik uzdirst kaut ko. Neesmu ne tuvu Beitikas fane, bet prieks tīri cilvēcīgi par viņu, ka izdevies tā nokristies svarā, tiešām malacis👏👏👏