Šis gan nav forši.amoreamore @ 30.04.2026 14:26Nu es tiešām nesaprotu kā šī seja varēja kļūt par ietekmeli
Ar samaksu! Ne jau visi gatavi par pusvelti darboties!Skābene @ 30.04.2026 16:04Izskatās ka Drāki uzmeta Nurmuiža. Kautkas nesagāja ar vērtībām.
tieši tā . Nu seja ,ja nav pārtaisīta ,ir dabas dota un kāda ir ,ar tādu jādzīvo . Var vērtēt uzvedību un mūžīgo tievēšanu , bet seju neaiztiekam .Linduxis @ 30.04.2026 14:55Šis gan nav forši.
Tos kas apliek citu izskatu un panākumus..Parādiet savu ģīmi tuvplāna fotogrāfijā un panākumus. Cik var noriet citu izskatu!Linduxis @ 30.04.2026 14:55Šis gan nav forši.
Korbiitiis @ 30.04.2026 19:04Nezinuw ka jums bet man tas sadarbibas ar plastikas klinikam lielas crazy- ietaupit 2 tukst par plakstiniem bet visu prieksa filmeties, atradit, slavet kliniku..pff, Valujeva ta kas gatavoja est- ar saoperejusi acis pa sadarbibu
Becinja @ 30.04.2026 21:45Vavilovas storijs ar atkailināto plecu… 💀 Žēl meitenes
GlorijaGrevcova @ 30.04.2026 22:43Galvenais ka Privātajā dzīvē blakus Drākes rakstam raksts par Jeļu un Kokjiku, Kokjikam džinsiem atlocīta maliņa un atkailināta potīte, lai visi redz, ka Dior džinsi, nu fui, man liktos, ka esmu kopā ar sievieti ne ar veci.
Un Santā intervija ar Fiļu, Jeļas mīļajā žurnālā, ak vai, jāiet pēc popkorna. Tur neviens nevar nomierināties.
Nu lūk tà visus paraudziņus saķepē uz sejas un miesas pēc tam vēl pie dermatologa var tikt uz 200 eur!Lavii @ 30.04.2026 12:53
Tiešām no dāvanām nebija nekas īpašs. Paraudziņi un končiņas 😁 oii un tā ēdināšana.. olas, lasis, maizīte un salāti. Nu gan vip 😖 Nurmuižā bija restorāna ēdienkarte. Kiki tā jūsmo par žurnālu Santa, bet neviens komentārs par Oļega interviju. Tikai par Rēvaldi lasa. Gandrīz noticējām 😜😁😁
Es brīnījos kādēļ tur Drāku vajag? Tā tak tāda pati nodzerta vīna pudele kā Kristinka. Kāds tur retrīts ar to žūpu dzērāju🙈 vai viņa vispār kādreiz skaidrā mēdz būt?Skābene @ 30.04.2026 16:04Izskatās ka Drāki uzmeta Nurmuiža. Kautkas nesagāja ar vērtībām.
Nē drāke kā vienmēr pārdzērusies regulāri zvanās un kačā pravas. Viņa tak ir baigā zvaigzne. Ne nu arī maksātāja. Fiļs gan jau nezināja, ka šī tā dzer.VistaVita @ 30.04.2026 17:38https://www.delfi.lv/life/42051912/slavenibas/120115344/seit-ir-karaliska-sajuta-elita-drake-rikos-retritu-nurmuiza
Pirms rīkot retrītu Drāke apmeklēja Nurmuižu.
Tātad uzmet pēdējā brīdi.Nu sviests kaut kāds.
Moš kārtējā mīļākā atkal regulē tur visu?
Vai Jelinskas druška?
Nevar tātad to muižu vairs uztvert nopietni.
Mix @ 29.04.2026 23:11Virsnītes postā parādās gan izglītības trūkums, gan slimīgā attieksme. Un nu vispār… pieaugušai sievietei taisīt slaidus par to, ka neēd cukuru… wow
Tajā bēdīgajā tiramisu vienā tējkarotē būtu 3g cukurs, vienā ābolā ir stipri vairāk. Kā arī fakts, ka bērns ēda kūku ar kafiju - viņu nesatrauc, bet atteikšanās no 3g cukura gan ir baigais sasniegums, par ko uztaisa slaidiņu.