akul12 @ 28.03.2026 13:45
100% kaut kāda kaza pa Dubaju dzer lēto šampi ar kārtējo turīgo, bet forumietēm vecis ar raineiru pie brālēna uz Īriju aizved... padzīvot... kopā ar 5 purniem īres mājā. Labākais ko šajā atpūtas braucienā redz ir 2,5 litru bamslis ar īru džoni. (gāzēta džina kokča)
GlorijaGrevcova @ 28.03.2026 15:47
Gribēji izklausīties gudrs, bet nesanāca. Izlien, lūdzu, no sava nabadzīgā miesta, kur resni dzērāji ir skaistuma etaloni, priekslaicīgi savecējušas un apšļukušas sievietes -standarts, un ciemā palikušas tikai nodzērušos pāķu ğimenes, kurām tiešām rainis un divlitrene ir gada ceļojums. Tev tik dumji tekstiņi ik pa laikam izlien, stulbs it kā neesi, bet ar ļoti aprobežotu domāšanu, bet tas noteikti apkārtējās vides ietekmē.
Iesaku doties uz lielāku pilsētu, iet studēt, strādāt un apgrozīties normālā vidusmēra sabiedrībā, lai pamainītu pāķa aprobežoto domāšanu.
GlorijaGrevcova @ 28.03.2026 15:47
Gribēji izklausīties gudrs, bet nesanāca. Izlien, lūdzu, no sava nabadzīgā miesta, kur resni dzērāji ir skaistuma etaloni, priekslaicīgi savecējušas un apšļukušas sievietes -standarts, un ciemā palikušas tikai nodzērušos pāķu ğimenes, kurām tiešām rainis un divlitrene ir gada ceļojums. Tev tik dumji tekstiņi ik pa laikam izlien, stulbs it kā neesi, bet ar ļoti aprobežotu domāšanu, bet tas noteikti apkārtējās vides ietekmē.
Iesaku doties uz lielāku pilsētu, iet studēt, strādāt un apgrozīties normālā vidusmēra sabiedrībā, lai pamainītu pāķa aprobežoto domāšanu.
Ariete @ 28.03.2026 16:34Bumbiers nopietni kopā ar to tantuku? 😂
Man arī 😂 Bet nu tur visādi var būtlatvjubarbija @ 28.03.2026 16:36
Man likās, ka viņš “otrā komandā” spēlē…
Ariete @ 28.03.2026 16:34Bumbiers nopietni kopā ar to tantuku? 😂
latvjubarbija @ 28.03.2026 16:36
Man likās, ka viņš “otrā komandā” spēlē…