Zaļā Dille @ 16.03.2026 15:29Vai tiešām Milzarāja ar saviem plānotajiem var atļauties pirkt villu Bali? Ko viņai vīrs vispār dara?
VistaVita @ 16.03.2026 15:30kapec sveši berni jāpieskata?
Un ja viņa tik slikta ,ko tā mate dod 2 gadus bērnus narkomānei ? Mātei pofig?
VistaVita @ 16.03.2026 15:30kapec sveši berni jāpieskata?
Un ja viņa tik slikta ,ko tā mate dod 2 gadus bērnus narkomānei ? Mātei pofig?
Ani23 @ 16.03.2026 15:31
Piekritu, ka jaunajām draudzenēm nevajadzētu līst ģimenes un bērnu lietās, bet te es domāju, ka stāsts arī par adekvātumu. 1500€+ visi komunālie+ mašīnas līzings iznāk aptuveni 2500€ mēnesī, tas īsti nav adekvāti (ja vien bijušais nav super turīgs). Miks šķiroties viņai atstāja māju ar visu iedzīvi, par bērniem ir jārūpējas un noteikti jāmaksā stipri vairāk kā valsts noteiktais minimums, bet nu šaubos vai Miks var pavilkt šādu summu katru mēnesi+ savus izdevumus.
Drīzāk dzērāju lielvalsts.VistaVita @ 16.03.2026 15:40Secinājums!
Sabiedrības krējums baidās nokļūt Alda Gobzema sarakstos.
Vēl Rutulis lamājas kā krievu bomzis!
Sabiedrības krējums ,visi iet pa kreisi,dzer,pīpē melo,un lieto balto kafiju!
Latvija kokaīna lielvalsts????
VistaVita @ 16.03.2026 15:40Secinājums!
Sabiedrības krējums baidās nokļūt Alda Gobzema sarakstos.
Vēl Rutulis lamājas kā krievu bomzis!
Sabiedrības krējums ,visi iet pa kreisi,dzer,pīpē melo,un lieto balto kafiju!
Latvija kokaīna lielvalsts????
Rietumusawle @ 16.03.2026 15:37Kalendy ari prasta sieviete…iesaistot bernus un vel paterintati, vina ir tada pati ka Kiviciene.
Rietumusawle @ 16.03.2026 15:37Kalendy ari prasta sieviete…iesaistot bernus un vel paterintati, vina ir tada pati ka Kiviciene.
Inna86 @ 16.03.2026 15:39
Māja bija Lauras, ne Mika, neko viņš viņai neatstāja. Par uzturlīdzekļu apmēru, lai lemj tiesa, un tiesa nekad neliks maksāt no pirksta izzīstu ciparu, tas viss ir jāpamato. Tie Endijas teksti bija kā minimums neētiski pret bērniem, ne velti šādas sēdes tiesā parasti ir slēgtas. Viņa lieliski parādīja, cik maz tie bērni viņai rūp. Un un vainot Lauru Mika alkoholismā ir kā mazums stulbi.
yay @ 16.03.2026 15:48
es tieši gribēju rakstīt, ka taaads kiviču vaibs.. priekš kam bērnus šitā pazemot.
Rumblerx @ 16.03.2026 14:51Nē nu Rutulis likās tāds dievgosniņš ar savām mīlas balādēm un cāļiem rudenī , a te 3 promilles un pašla nahui pizda 🤣🤣oi, nevaru, cirks gatavais 🤣🤣
Es atceros kā bērnībā dziedāju cāļus rudenī, bet tagad pi*da 🤣Mrs.True @ 16.03.2026 16:32
Precīzi.
Tieši tāpēc šodien iegāju youtube paklausīties viņa daiļradi, bija galīgi aizmirsies Rutulis kā skatuves mākslinieks. Kontekstā ar to dzērājvideo - viņa šlāgerdziesmas tagad izklausās kā pilnīga bomba.
VistaVita @ 16.03.2026 15:29
Klau ,bernus jāuztur ABIEM vecākiem.
Protams uzturlīdzekļi jāmaksā,bet samērīgi!
Māju ari viņai atstāja
1 500 nauda
+apmaksat kominālos majai 500 apm
+ apmaksāt exenei autolīzingu apm.200-500 eu.
Tas ir 2 -3 tk kopā!
Nav tas vecis miljonārs nu
VistaVita @ 16.03.2026 14:35precīzi kā kivičaliene arī bļāva ka visi ex seksā nulles.
Vispār absurds dzīvot 7 gadus ar veci kam nestāv un maza pipel...jeļa galīgi debila jau palikusi!
IceCream @ 16.03.2026 17:17Palasiet intervijas, Dukurs kož jau no skolas sola, knapi 12 klases pabeidza, arī sieva pie tā vainīga? Tajos laikos vecāki viņam slikti bijuši.
Fuj, man tā Kalendy zirgaseja ar kantainajām lūpām jau sen besīja, bet nu, ka tāda pretekle... kāpēc kas tāds publiski par bērniem jāsaka?
Tad jau tā sieva ari dzer? Jo ilgus gadus kopā bija ,bērnus radīja. Ar slikto dzērāju gulēja un kopā dzīvoja.IceCream @ 16.03.2026 17:17Palasiet intervijas, Dukurs kož jau no skolas sola, knapi 12 klases pabeidza, arī sieva pie tā vainīga? Tajos laikos vecāki viņam slikti bijuši.
Fuj, man tā Kalendy zirgaseja ar kantainajām lūpām jau sen besīja, bet nu, ka tāda pretekle... kāpēc kas tāds publiski par bērniem jāsaka?