Tasnaviespejams @ 19.04.2026 19:02
Varētu, lūdzu, komentus. Kas ir tas šajā tekstā divu mīnusu vērts? :)
smūtijs @ 19.04.2026 19:03
Tik grūti ir ierakstīt instagramā? Jau atrod ierakstot Jushka. 🤦♀️
smūtijs @ 19.04.2026 19:05
Ja neko nesaproti no RFW, varbūt labāk neko nekomentēt? Tur velk outfitus, ko ikdienā uz ielas neuzvilksi.
Tasnaviespejams @ 19.04.2026 19:15
Pati saprati, ko pateici?
Tasnaviespejams @ 19.04.2026 19:14
Nevajag pieņemt, ka visi visur 'dzīvo'.
Pateici A, pasaki arī B. Tieši tik vienkārši.
smūtijs @ 19.04.2026 19:19
Ja būtu vairāk smadzeņu šūnu, varbūt nevajadzētu uzdot stulbus jautājumus. Arī google neesam? Instagram bija tikai kā piemērs.
Tasnaviespejams @ 19.04.2026 19:54
Es ceru, ka Tu nevairojies. Jo Tu esi tieši tik tupa kā blietēta zeme!
Izskatās, ka kritiskā domāšana Tevi ir atstājusi.
smūtijs @ 19.04.2026 20:07Laikam ir pienācis laiks pamest šo skaudīgo pusmūža sieviešu perēkli.
Ko dievs nav devis, ar biezpienu neaizpildīsi un dažām vajadzētu pašām to kritisko domāšu.
Kā arī apvienoties, ka tiek norādīts, kur meklēt? Es vienmēr pati pagooglēju, pirms te prasu par kādu personu tiek runāts, bet daža pat googlē nemāk ieiet. Žel man tādas, kā jūs. 😁
Šeit jau Tu gan lej auzas.Radissonos nekad nav bijušas 15min uz numuriņu.Es Radissona esmu strādājusi daudzus gadus,un to politiku zinu,jo biju gan kā istabene,gan kā darba vadītājs,gan viesnīcā Latvija unarī pārējas.Uz izbraukumu ir 30min. un 18istabas,retos variantos vairāk.selestine @ 18.04.2026 21:45es esmu stradajusi Radisona taja bijusa viesnica Latvija...ta ir,ka numurins pec viesu izbrauksanas jadabu kartiba pa 15 min...un tadi ir japaspej 22-25 lidz 16..nezinu ka tagad..ir bijis,kad iejot ir pievemts utt..kronis visam vienreiz bija sudu cupa,kura iesprausta nauda😖😁bet kolege to naudu iznema,nomazgaja
istabenes darbs tur bija briesmigs
bet esmu stradajusi mazpilsetas viesnica,tur numurnu vareja mierigi,kartigi bez stresa tirit..domaju,ka taja Nurmuiza ari varetu ta but
nu Tu dirs tādu algu te apkārtnē nav. Par lielveikaliem Talsos viss ir! Arī slimnīca! Pusdienlaikā palaiž😅😅😅 par 900-1200 nu, nu! Tu sev to gribi iestāstīt? Nurmuiža nav tik apmeklēta lai baigo puķi maksātu.VistaVita @ 18.04.2026 17:02Nurmuiža ir apm 140-150 km aiz Rīgas. Apm 90-130 km aiz Rīgas pazina strada veikalā vidēji lielā.Lielveikalu tur nav. Uz Rīgu uz slimnīcu strādāt braukat kad pārstāja , atrada tur darbu.Kā pārdevēja ( ne aiz vitrīnas, tik cik pusdienās kolēgi palaiž) par slīdošo grafiku apm 15 dienas mēn uz rokas pēc nod. saņem 900-1200 ( vēl bonusi dažādi.Nav ang valoda jāzin,nav perfekt izskatam jābūt. Viens mīnuss garas stundas. Taču daudz brīvdienu.
A te.. Fuuu
nu bļin ko Tu tur murgo! Mums lauku māja netālu no Nurmuižas es zinu par kādām naudām te apkārtnē cilvēki strādā un tici man uz to vakanci ir rinda!VistaVita @ 18.04.2026 17:53Nu tas ka tu sańem 740 par krutu darbu Rīgā ir tava problēma! Tik vienkārši.😛
Tur jau tā lieta sēž savā Rīgas darbā par pāris štukām, pilnībā atrauti no realitātes par algām reģionos un kopējo situāciju kā tādu darba nozarēs. Cik daudz te cilvēki kas reāli sfērā strādā, vietējie izteikušies, cik reālas vakanes apskatītas, tāpat ar putām uz lūpām bļauj savu un nedzird neko. Benzīntankos algas ar nav lielākas, izņemot ja ņem daudz nakts maiņas. Neviens admins nemaksā vairāk par 900 EUR Rīgā, pat ja tiek apvienoti vairāki darbi, un reģionos vienkārši ir tāda cenu politika, ka mazāk nekā pilsētā, jo īpašuma maksas īrei un iegādei lētākas, tas ir nozīmīga budžeta daļa , arī darba iespējas ir mazākas un konkurence lielāka.Dovana @ 19.04.2026 21:54nu Tu dirs tādu algu te apkārtnē nav. Par lielveikaliem Talsos viss ir! Arī slimnīca! Pusdienlaikā palaiž😅😅😅 par 900-1200 nu, nu! Tu sev to gribi iestāstīt? Nurmuiža nav tik apmeklēta lai baigo puķi maksātu.
Otiiilija @ 19.04.2026 22:02Vavilova izskatās vienkārši krimināli, ja tā nav smaga slimība izskatās, ka smadzeņu šūnas sev nobadinājusi, tās foto ar to kaklu vai tiešām pašai šķiet izlikšanas vērtas un skaistas?? Atbilde - jā, ja jau liek.Un nevajag te forumu vainot , pirmkārt nav ko līs infuneceros ar vāju psihi, otrkārt neviens viņai nevarēja neko uzdirst par svaru, jo objektīvi nebija problēmu, drīzāk pati savas bildes pārveidoja pārāk un to pamanīja. Treškārt, ja kādam smadzenes nevelk un šķiet, ka kauli un āda ir kaut kas seksīgs, tad tā ir viņas problēma , lai tik mirst badā. Bet Stockmann jā, kaut kāds debīls kantoris, ar visiem slimniekiem sadarbojas.
Bet mēs redzam sabiedrībā, ka cilvēki ir gļēvi un baidās pateikt: “come on, aizej paēd kaut ko.” Tā vietā komplimenti, sadarbības, boyfriend un ģimene arī neko nedara lietas labā. Nu, pa lielam kārtējā narcise ar it kā perfekto dzīvi un svaru. Jā, sevi rāda “ viņasprāt skaisti”, bet iekšā viens vienīgs komplekss.Fargerike @ 19.04.2026 22:22
Skaidrs, ka ēšanas traucējumi, ne velti bliež bildes ar ēdienu. Tas šiem slimību upuriem visiem vienoti- likt bildes ar ēdienu, lai visi domātu, ka ēd...