IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 3624
Reģ: 03.11.2023
Mathilde @ 12.05.2026 17:47

es nebesos, jo nav merķis atgriezties. Tie ir novērojumi.
Un kādreiz bija padaudz draugu un paziņu, tagad- palikuši pavisam maz, jo pārējie izceļojuši- Tailande, Singapūra, Skandināvija, Igaunija utt. Tikai manā burbulī tik daudz labu gimeņu ar bērniem…. un cik no viņiem atgriezīsies?!
Man ir tik žēl, nostaļģija .

Man toties trīs paziņas atgriezušies pēdējo 2 gadu laikā, ar bērniem, bez bērniem.
Nestrīdos, ka Taizemē un Singapūrā tiešām cita dzīve kā šeit.
12.05.2026 19:25 |

Patīk
Reitings 11691
Reģ: 18.09.2021
Nu, es arī dzīvoju ārzemēs vairāk nekā Latvijā. Latvieši vienkārši ir savādāki salīdzinājumā, piemēram, ar dienvidniekiem. Atturīgāki, noslēgtāki. Bet man tas neliekas slikti. Man ir ok (pat labāk), ja uz ielas nepazīstami cilvēki nesmaida vai nesveicina. Un vienmēr jau katrs pats var būt tā saulīte, kas nes gaismu (nevis sūdzēties, cik citi drūmi).
Un par ekonomiku un tādām globālām lietām - jā, Latvijā nav ideāli, bet ir DAUDZ valstu, kur ir vēl mazāk ideāli. Kur viss joprojām kā Latvijā pirms 20 gadiem, korupcija, birokrātija... Vai var būt mega sakārtota valsts un ekonomikā viss ideāli, bet dzīvot ir super garlaicīgi. Vai dārgi.
Katrs izvēlas, kas pašam vissvarīgākais (vai vienkārši kas ir iespējams)
12.05.2026 19:54 |

Patīk
Reitings 2502
Reģ: 08.09.2025
Daudzi vaimanatāji ir emigrējuši. Senāk vaimanāja Latvijā, tagad savā mītnes zemē.
12.05.2026 20:33 |

10 gadi
Reitings 2422
Reģ: 05.08.2010
Džinga @ 12.05.2026 19:25

Man toties trīs paziņas atgriezušies pēdējo 2 gadu laikā, ar bērniem, bez bērniem.
Nestrīdos, ka Taizemē un Singapūrā tiešām cita dzīve kā šeit.

Man arī paziņas atgriezušās no tādām bagātām valstīm kā Norvēģija, Zviedrija. Tā kā katram savs.
12.05.2026 21:14 |

10 gadi
Reitings 5132
Reģ: 25.05.2009
Tie, kam te Latvijā viss bija slikti un 'atlaist Sajmu' bļāvēji, kas ir aizbraukuši uz ārzemēm, tiem vienmēr viss būs slikti Latvijā un tie turpinās nolikt savu dzimto zemi un uztaisīties, kā varoņi, kam tagad redz dzīve ārzemēs izdodās, tikai tāpēc, ka piķis nedaudz vairāk kabatā, kaut arī joprojām savā ideālajā valstī nav sasnieguši 'highest tax bracket'. Tie latvieši, kas ir aizbraukuši no Latvijas citu iemeslu vadīti, nevis vienkārši iebāzt lielāku piķi kabatā, un kam ir smadzenes un loģiskā domāšana, tie parasti neiet pa sociālajiem tīkliem un nebļauj cik ārzemēs viss ir labi, salīdzinot ar Latviju. Jo šī kategorija cilvēku, ir pietiekami apmierināti ar savu dzīvi ārzemēs, un saprot, ka tas, cik labi tu dzīvosi ir lielā mērā atkarīgs no tevis paša, nevis valsts visu iedod tev uz paplātes.
12.05.2026 21:50 |

Reitings 484
Reģ: 22.02.2026
Law9 @ 12.05.2026 20:33
Daudzi vaimanatāji ir emigrējuši. Senāk vaimanāja Latvijā, tagad savā mītnes zemē.

Man ir viena tāda paziņa. Ļoti slikti vienmēr izteikusies par Latviju, iet gadi un arī savā šī brīža valstī ļoti daudz redz tieši slikto. Kaut kāda spēja to negatīvo palielināt un labo ignorēt.
12.05.2026 22:35 |

Reitings 247
Reģ: 24.09.2024
Virsnitei riebjas all inclusive atpűta lidz bridim, kad ta tiek uzdavinata , ak ietekmeļi😁 butu labaj ta firma kadai daudzbernu ginenei no laukien uzdavinajusi celojumu- ta tik butu reklama
12.05.2026 23:32 |

Reitings 2921
Reģ: 19.05.2022
cory @ 12.05.2026 21:50
Tie, kam te Latvijā viss bija slikti un 'atlaist Sajmu' bļāvēji, kas ir aizbraukuši uz ārzemēm, tiem vienmēr viss būs slikti Latvijā un tie turpinās nolikt savu dzimto zemi un uztaisīties, kā varoņi, kam tagad redz dzīve ārzemēs izdodās, tikai tāpēc, ka piķis nedaudz vairāk kabatā, kaut arī joprojām savā ideālajā valstī nav sasnieguši 'highest tax bracket'. Tie latvieši, kas ir aizbraukuši no Latvijas citu iemeslu vadīti, nevis vienkārši iebāzt lielāku piķi kabatā, un kam ir smadzenes un loģiskā domāšana, tie parasti neiet pa sociālajiem tīkliem un nebļauj cik ārzemēs viss ir labi, salīdzinot ar Latviju. Jo šī kategorija cilvēku, ir pietiekami apmierināti ar savu dzīvi ārzemēs, un saprot, ka tas, cik labi tu dzīvosi ir lielā mērā atkarīgs no tevis paša, nevis valsts visu iedod tev uz paplātes.

Turpini vien maksāt visādiem mega projektiem- pāļiem Daugavā, nestrādājošiem vilcieniem, vilcienu sliedēm, ziedot.lv, kur acīmredzami var apskatīties, ka cilvēkiem nav naudas bērnu!!!! terapijām, zobārstiem un onkozālēm, ceļiem, kuri ir bedrēs, cik uz valsts fona ir atstātu un pamestu bērnu, un, kurš tad sapildīs sociālo palīdzības kontu, ja ir tik maz cilvēku???
Kamēr veseli, vēl var iztikt, bet NedoDies kas notiks, tas ir viss.
13.05.2026 00:37 |

10 gadi
Reitings 5132
Reģ: 25.05.2009
Mathilde @ 13.05.2026 00:37

Turpini vien maksāt visādiem mega projektiem- pāļiem Daugavā, nestrādājošiem vilcieniem, vilcienu sliedēm, ziedot.lv, kur acīmredzami var apskatīties, ka cilvēkiem nav naudas bērnu!!!! terapijām, zobārstiem un onkozālēm, ceļiem, kuri ir bedrēs, cik uz valsts fona ir atstātu un pamestu bērnu, un, kurš tad sapildīs sociālo palīdzības kontu, ja ir tik maz cilvēku???

Apbrīnojami, ka tu, nedzīvojot jau cik ilgu laiku Latvijā, pārzini, ka vilcieni, ar kuriem tu droši vien neesi braukusi, nestrādā un tev sāp par kaut kādiem pāļiem Daugavā! Turklāt tu droši vien nodokļus Latvijā nemaksā, bet satraucies par visiem "projektiem", kas tiek finansēti no "nodokļu maksātāju naudas" 😁 Man tiešām grūti saprast šitos 'aizbraucējus', kas bojā savus nervus ar to, kas notiek te Latvijā, ja paši te nedzīvo un nedomā atgriezties.
13.05.2026 03:15 |

Reitings 12151
Reģ: 22.03.2024
cory @ 12.05.2026 21:50

Šis ir spot on. Katrā valstī ir savi plusi un mīnusi, un tāda ideālā valsts nepastav. Bet lai nu kur dzivotu to plusu jabūt vairāk nekā mīnusu, bet tie ir tik individuāli. Reizēm plusu kādam ir vairāk nekā savā dzimtene, bet tas nenozime, ka uzreiz “jānoliek” dzimtene. Protams ir globalas problemas: birokratija, politika, mentala veseliba utt. Varbut dzimtenei mēdz piekasities vairak, jo zemapzina gribas idealizeti?!
Es tā aizdomajos, ka neatceros pedejo reizi, kad butu ko negativu teikusi par Latviju, iznemot par mitro gaisu, bet ari tam seko frazes par skaisto dabu utt.
13.05.2026 05:39 |

Reitings 92
Reģ: 25.04.2026

Viss slikti, viss slikti, bet, kad pie ārstiem vajag, visi nez kāpēc kā mušas salido no savām laimes zemēm 🤦🏽‍♀️
13.05.2026 08:32 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 48562
Reģ: 06.11.2022

Atļaušos iebilst vismaz beidzamajam teikumam. Man ir bijis ļoti smagi ar veselību, un viss tika atrisināts par valsts naudu. Par pietiekami lielu naudu, un absolūti godīgā ceļā.
Vienkārši tādi gadījumi, kad kādam naudas nav pieticis, protams, izskan skaļāk. Bet tas nenozīmē, ka valsts nevienam neko neapmaksā. Tie, kuri ir saņēmuši medicīnisko palīdzību par valsts naudu, vienkārši klusiņām dzīvo tālāk. Un tādu cilvēku ir ļoti daudz. Es taču nestāvēšu uz ielas stūra un nekliegšu, ka valsts man visu apmaksāja.
Bet ārzemēs tev neviens par baltu velti neoperēs un gadiem zāles ar 100% atlaidi neizsniegs. Tur gan man būtu "viss".
13.05.2026 08:44 |

Reitings 22452
Reģ: 08.03.2021
Korbiitiis @ 12.05.2026 23:32
Virsnitei riebjas all inclusive atpűta lidz bridim, kad ta tiek uzdavinata , ak ietekmeļi😁 butu labaj ta firma kadai daudzbernu ginenei no laukien uzdavinajusi celojumu- ta tik butu reklama

Par šo sasmējos. Virsnīte nav nekāds tūrists, Virsnīte ir īsta ceļotāja. Līdz brīdim, kad Virsnītei uzsauc ceļojumu kūrortā. Tad pēkšņi visi principi izlido ārā pa logu. Tāda liekule.
Īrisa atkal kļuvusi par īstu attiecību eksperti. Stāstīs par red un green flags. Tikko stāstīja par veiksmīgu laulību, kas jau bija izjukusi. Tagad knapi 6 mēneši attiecībās, bet nu tik gudra.
13.05.2026 09:14 |

Reitings 2921
Reģ: 19.05.2022
Ja viss ir labi, tad man liels prieks un mani aklie novērojumi, un statistika par pēdējām vietām reitingos neatbilst patiesībai.
Ar to tad arī nolēmu vairs neizteikties, jo no malas izskatās traģiski, bet īstenībā iedzīvotāji ir laimīgu un apmierināti.
13.05.2026 09:15 |

Reitings 837
Reģ: 13.02.2024

Ko var gaudot? Brauc uz attīstīto Šveici, kur 3 mēnešus vecu bērnu varēsi nogrūzt “silītē” un tad rukāt vai uz štatiem, varēsi rukāt, nokāpjot no dzemdību galda. Štatos vispār varēsi nosprāgt pie žoga vai labākajā gadījumā kļūt par mūžīgo parādnieku, ja nebūs gana kruti ienākumi gana krutai veselības apdrošināšanai.
Latvijā zog uz nebēdu, taču uz vienu otru a ļa attīstīto kapitālisma valsteli mani ar mietu neaizdzītu.
Kas attiecas uz Gobzema Spāniju, īgnais vecis uz vienas un tās pašas ielas izvelkas reizi dienā uz veikalu, baznīcu un pārējā laikā sacer savas vārsmas. Viņam spāņu draugi ir? Viņš ceļo, piedalās aktivitātēs? Iet ciemos, iepirkties, ar bērniem uz izklaides parkiem, tirgiem? Tekošir unā spāniski un ir atradis kādu darbu uz vietas? Nē, kvern pie datora kā nūğis, diedelē ziedojumus un lej sūdu straumi par Latviju un dročī uz Latvijas sievietēm. Wow, tā ir viņa superīgā dzīve Spānijā.
13.05.2026 10:23 |

Patīk
Reitings 3624
Reģ: 03.11.2023

a ko tu gribi, lai visi brauc prom? sorry, bet tad tev nebūs pie kā braukt uz ārstiem un būs vien pašai jāmaksā tik cik nu prasa tā valsts, kurā dzīvo lielisko dzīvi.
13.05.2026 10:46 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 48562
Reģ: 06.11.2022
Mathilde @ 13.05.2026 09:15
Ja viss ir labi, tad man liels prieks un mani aklie novērojumi, un statistika par pēdējām vietām reitingos neatbilst patiesībai.
Ar to tad arī nolēmu vairs neizteikties, jo no malas izskatās traģiski, bet īstenībā iedzīvotāji ir laimīgu un apmierināti.

Izteikties, protams, var un vajag. Nevajag vispārināt. Visi nav un nebūs laimīgi, un visi navunnebusslikti.lv
13.05.2026 11:15 |

Reitings 1471
Reģ: 03.04.2024
Par Beitiku, kamēr viņu uzmana Meiere utt, tikmēr viņa dara. Kamēr dara, svars krīt. Līdz ko viņa atslābst svars nāk klāt. Diez cik ilgi viņa dzīvos šādā režīmā.
13.05.2026 11:37 |

Reitings 26397
Reģ: 27.11.2018
GlorijaGrevcova @ 13.05.2026 10:23

Ko var gaudot? Brauc uz attīstīto Šveici, kur 3 mēnešus vecu bērnu varēsi nogrūzt “silītē” un tad rukāt vai uz štatiem, varēsi rukāt, nokāpjot no dzemdību galda. Štatos vispār varēsi nosprāgt pie žoga vai labākajā gadījumā kļūt par mūžīgo parādnieku, ja nebūs gana kruti ienākumi gana krutai veselības apdrošināšanai.
Latvijā zog uz nebēdu, taču uz vienu otru a ļa attīstīto kapitālisma valsteli mani ar mietu neaizdzītu.
Kas attiecas uz Gobzema Spāniju, īgnais vecis uz vienas un tās pašas ielas izvelkas reizi dienā uz veikalu, baznīcu un pārējā laikā sacer savas vārsmas. Viņam spāņu draugi ir? Viņš ceļo, piedalās aktivitātēs? Iet ciemos, iepirkties, ar bērniem uz izklaides parkiem, tirgiem? Tekošir unā spāniski un ir atradis kādu darbu uz vietas? Nē, kvern pie datora kā nūğis, diedelē ziedojumus un lej sūdu straumi par Latviju un dročī uz Latvijas sievietēm. Wow, tā ir viņa superīgā dzīve Spānijā.
😂😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻
13.05.2026 12:54 |

10 gadi
Reitings 15927
Reģ: 15.03.2012
Inelle @ 13.05.2026 11:37
Par Beitiku, kamēr viņu uzmana Meiere utt, tikmēr viņa dara. Kamēr dara, svars krīt. Līdz ko viņa atslābst svars nāk klāt. Diez cik ilgi viņa dzīvos šādā režīmā.

Vai ne? Redzēju tās šī rīta 3 vārītās olas, gurķu šķēles un dažus čeri tomātus līdzņemšanas kastītē un tieši nodomāju - cik ilgi, nez, tā? 🙈
13.05.2026 13:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits